ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Μεταπτυχιακό: Πολιτική Ανώτατης Εκπαίδευσης-Θεωρία και Πράξη

Δημοσίευση: 10/08/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Διϊδρυματικό – Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας Πανεπιστημίου Πατρών, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρέχει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Πολιτική Ανώτατης Εκπαίδευσης: Θεωρία και Πράξη (Master’s Degree: Higher Education Policy Theory and Praxis») (ΦΕΚ 3557 τ. Β’ 08/07/2022). Η διάρκεια σπουδών είναι δύο (2) ακαδημαϊκά εξάμηνα, στα οποία συμπεριλαμβάνεται η μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία.

Η φοίτηση προϋποθέτει υποχρεωτική παρακολούθηση των μαθημάτων. Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρα και Τετάρτη (απόγευμα, από 3 ώρες κάθε μέρα) και Σάββατο πρωί και μεσημέρι (6 ώρες), εξ αποστάσεως και δια ζώσης σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Όλες οι διαδικασίες εξετάσεων και το colloquium γίνονται διά ζώσης στην Πάτρα.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2022. Έδρα μαθημάτων και λοιπών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων είναι η Πάτρα.

Ετικέτες: 
Μεταπτυχιακά

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ