ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Από ποιους αναπληρώνονται τα στελέχη εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 10/08/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τα ακόλουθα στελέχη της εκπαίδευσης, όταν δεν υπάρχουν, απουσιάζουν ή κωλύονται, αναπληρώνονται στα καθήκοντά τους ως εξής:

α) Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης, από Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο οποίος ορίζεται από τον Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, ύστερα από γνώμη του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

β) Ο Περιφερειακός Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης, από τον αναπληρωτή του,.

γ) Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Όταν ο τελευταίος δεν υπάρχει, απουσιάζει ή κωλύεται, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης αναπληρώνεται από Διευθυντή σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ο οποίος ορίζεται από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από γνώμη του Διευθυντή Εκπαίδευσης.

δ) Ο Επόπτης Ποιότητας της Εκπαίδευσης, από τον αναπληρωτή του.

ε) Ο Προϊστάμενος του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.), από μέλος της Ολομέλειας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., το οποίο ορίζεται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από γνώμη του Προϊσταμένου του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.

στ) Ο Προϊστάμενος του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.), από μέλος της Παιδαγωγικής Ομάδας (Π.Ο.) του Κ.Ε.ΠΕ.Α., που ορίζεται με απόφαση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από γνώμη του Προϊσταμένου του Κ.Ε.ΠΕ.Α..

ζ) Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, από Διευθυντή σχολικής μονάδας της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, ο οποίος ορίζεται με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, ύστερα από γνώμη του Προϊσταμένου του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων.

Ο Διευθυντής σχολικής μονάδας αναπληρώνει τον Προϊστάμενο του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων και στην περίπτωση που ο τελευταίος αδυνατεί να ασκήσει τα καθήκοντά του λόγω άσκησης καθηκόντων αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Σχόλια (1)

 
ΜΆΧΙΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
15 Αυγ 2022 15:50

ΠΆΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔούλα μας (Νέα Δημοκρατία)
ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ........
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΆ ΌΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ.....

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ