Κανονισμός λειτουργίας Ιδιωτικών ΙΕΚ

Ο εν λόγω κανονισμός θεσπίζεται για πρώτη φορά για τα Ι.Ι.Ε.Κ.

11/08/2022

Ενημερώθηκε: 11/08/2022, 11:04

Άκουσε το άρθρο

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο Κανονισμός Λειτουργίας Ιδιωτικών Ινστιτούτων Eπαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ι.Ε.Κ.) , ο οποίος υπογράφηκε από τον  Γενικό Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας (Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν.) Γ. Βούτσινο.

Επισημαίνεται ότι ο εν λόγω κανονισμός θεσπίζεται για πρώτη φορά για τα Ι.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας (Γ.Γ.Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και αφορά σε θέματα Εκπαιδευτικού πλαισίου,  Εγγραφών – Φοίτησης, Διοικητικής Οργάνωσης των Ι.Ι.Ε.Κ., Διασφάλισης Ποιότητας, καθώς και σε Ειδικότερα Θέματα Διοίκησης, Εκπαιδευτών και Φορέων Άσκησης Δραστηριότητας Ι.Ι.Ε.Κ.

Με αντίστοιχες αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν. πρόκειται να εκδοθούν σύντομα οι Κανονισμοί Λειτουργίας των Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής και των Κέντρων Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ