ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Το υπ. Παιδείας διόρθωσε το λάθος

Δημοσίευση: 18/08/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε νέα διορθωμένη    απόφαση ανασυγκρότησης του   Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, μετά το σχετικό δημοσίευμα του esos.

Στην αρχική απόφαση  στη θέση του Διευθυντή Α/θμιας Εκπ/σης Δράμας, παρουσιάζονται δύο πρόσωπα, μια γυναίκα κι ένας άνδρας ,ο
Διαλεκτόπουλος Αθανάσιος και η Σαραφίδου Αικατερίνη.

Το σωστό είναι η Σαραφίδου Αικατερίνη είναι Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης  και ο Διαλεκτόπουλος Αθανάσιος Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας.

Σχόλια (8)

 
"Ουδείς άσφαλτος"
19 Αυγ 2022 15:11

@ΕΡΩΤΗΜΑ
Άλλο και αλλού είναι το θέμα-προβλήματα :

- "ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ;" γράφετε. Όταν πνίγεσαι σε μισή κουταλιά νερό (που είναι τα ονόματα και οι Διευθύνσεις των 116 "Στρατηγών" σου), τότε πόση εμπιστοσύνη εμπνέεις-να σου έχουμε "ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ"?
Φαντάζεστε πχ ποτέ το Πεντάγωνο, να "μπέρδευε" ποιος Στρατηγός είναι σε ποιο Σώμα???
Το Υπουργείο 3 χρόνια τώρα, έχει κάνει ΑΜΕΤΡΗΤΑ μικρά και μεγαλύτερα λάθη.... σε σημείο που ακόμα και το esos να γράφει "Τα λάθη δεν έχουν τέλος", αντί πχ να γράφει "Πρωτοφανές! Λάθος από το υπουργείο!"....

- Και "ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ"..... και την ευθύνη της ΕΠΙΛΟΓΗΣ για τους "ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ" πάλι ο εκείνος/νη τη φέρει.
Και τον υπογράφων επίσης, κάποιος άλλος τον έχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ.... και άρα φέρει ευθύνη. Δεν πήγε μόνος του ο υπογράφων... κι έκατσε σε καμιά καρέκλα ε?
ΜΙΑ φορά δεν ακούσαμε κάποιον σε αυτό το υπουργείο(και όχι μόνο), να φέρει την ευθύνη για οτιδήποτε (σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό). Είναι ΣΟΒΑΡΟ αυτό άραγε???

- "ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ;" αναρωτιέστε. Όχι βέβαια.... Εμείς όμως ΔΕΝ "καμωνόμαστε" ότι είμαστε οι Άριστοι! Ούτε ότι κάνουμε άλματα, άθλους, τομές, καινοτομίες, μεταρρυθμίσεις, αναβαθμίσεις κι ότι θα "αφήσουμε τη σφραγίδα μας" πουθενά. Και επίγνωση της πραγματικότητας έχουμε και ενσυναίσθηση. Άλλοι πάλι καμία!

- Τέλος γράφετε "ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Χ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;".
Αυτοί δεν κρίνουν, αξιολογούν, αποφασίζουν για τα υπηρεσιακά μας θέματα? Δεν μας ενδιαφέρει λέτε, ποιοί είναι??? Εσάς πχ δεν σας ενδιαφέρει ποιος θα σας χειρουργήσει εάν ποτέ χρειαστεί?
Ούτε ενδιαφέρει έναν γονιό λέτε, ποιοί και τί άνθρωποι είναι στα συμβούλια για τους εκπαιδευτικούς του παιδιού του? Εάν πχ είναι επαρκείς, αντικειμενικοί, αμερόληπτοι ή αντίθετα μη ικανοί, επιρρεπείς, καθοδηγούμενοι.... ή ακόμα-ακόμα και κομματικά τοποθετημένοι?

ΥΓ. Με τα λάθη νομίζω θα έπρεπε να δυσφορείτε κι όχι με όσους τα επισημαίνουν και συμβάλουν στη διόρθωσή τους.

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
19 Αυγ 2022 11:25

@Ερώτημα
Πρώτα πρώτα, γιατί τα λέτε όλα αυτά φωνασκώντας; Ή μήπως δε γνωρίζετε τη σημειολογία της κεφαλαιογράμματης γραφής; Κι έπειτα, πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι όλοι εμείς "οι αρνητικά σχολιάζοντες" γράφουμε μόνο για επουσιώδη θέματα; Μέγα λάθος. Τα σχόλια τα δικά μου, ας πούμε, επικεντρώνονται κατά κανόνα στα μείζονα θέματα, όπως η διαχείριση της πανδημίας, η αξιολόγηση, οι διορισμοί και τα κενά, οι κτιριακές υποδομές κλπ. Αυτονόητο όμως είναι ότι θα σχολιάζονται και τα δευτερεύοντα θέματα, κάθε φορά που ανακύπτουν. Αυτονόητο επίσης ότι το υπουργείο που έχει τα γένια και τα χτένια αναγκαστικά θα βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής κι αυτό, επιτρέψτε μου να πω, είναι απολύτως υγιές και δημιουργικό και οπωσδήποτε πιο χρήσιμο από το φτηνό λιβάνισμα που επιχειρεί μια μικρή μειοψηφία σχολιαστών!

 
ΕΡΩΤΗΜΑ
19 Αυγ 2022 09:35

ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΕΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ;ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ,ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΕΙΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ;ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ(ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ)ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ;ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΛΑΘΩΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΩΝ;ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ;Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΑ,ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ,ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,ΛΑΘΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Χ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

 
Ναι, βιβλίο Γκίνες εκεί παρακαλώ?
18 Αυγ 2022 20:35

Κλαίω. Θα έχουμε ανακοινοποίηση της ανακοινοποίησης (για 10 ονόματα και ΠΕ) σε σίριαλ 2 ημερών! Άριστοι λέμε!

 
Νίκος
18 Αυγ 2022 19:47

Η διοίκηση όταν κάνει λάθη και τα εντοπίζει οφείλει να τα διορθώνει.

 
Άσφαλτος;
18 Αυγ 2022 17:47

Υπάρχουν και άλλα λάθη που παραμένουν:
Δεν είναι όλα τα μέλη που αναφέρονται με ιδιότητα ΠΕ70, αυτού του κλάδου.

 
Σωτήρης
18 Αυγ 2022 15:33

Λάθη γίνονται....το σημαντικό είναι η διάθεση να θέλει κανεις να τα διορθώσει!

 
Πιτσιφλής
18 Αυγ 2022 15:31

Να γράψουν όλοι τους εκατό φορές:
Δεν υπάρχουν Άριστοι, όλοι κάνουμε λάθη!
Αύριο θα κάνουμε λιγότερα!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ