ΙΕΚ

914 θέσεις σε 6 ειδικότητες των ΙΕΚ του υπ. Τουρισμού

Οι υποψήφιοι, υποβάλλουν από 22.8.2022 έως και 11.9.2022, στον ειδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr αίτηση συμμετοχής
Δημοσίευση: 19/08/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Προκήρυξη για την  εισαγωγή  εννιακοσίων δεκατεσσάρων (914) καταρτιζόμενων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Τουρισμού για το έτος κατάρτισης 2022-2023, στις εξής 6 ειδικότητες, εκδόθηκε από το υπουργείο Τουρισμού:

  1.  Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας Άτομα 347
  2.  Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef) Άτομα 372
  3. Τεχνικός Αρτοποιός- Ζαχαροπλαστικής Άτομα 95
  4. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού Άτομα 50
  5. Στέλεχος Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Επιχειρήσεων (Πειραματική ειδικότητα) Άτομα 25
  6. Στέλεχος Επιχειρήσεων Φιλοξενίας με εξειδίκευση στον τομέα Διοίκησης Δωματίων (Πειραματική ειδικότητα) Άτομα 25

Προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής, οι υποψήφιοι, υποβάλλουν από 22.8.2022 έως και 11.9.2022, στον ειδικό σύνδεσμο στην ιστοσελίδα www.mintour.edu.gr αίτηση συμμετοχής, η οποία επέχει θέση δήλωσης του άρθρου 8 του ν.1599/1986, στην οποία αναγράφονται τα προσωπικά τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, Α.Δ.Τ., διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, A.M.K.A.) και η σειρά προτίμησής τους ανά ειδικότητα και ΙΕΚ.

Σχόλια (3)

 
Διοίκηση Δωματιων
21 Αυγ 2022 13:31

Σε όλα τα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα , η διοίκηση (Τομέα) δωματίων (Rooms Division) είναι ιδιαίτερα σημαντική με πολλαπλούς ρόλους , από την κράτηση, την υποδοχή , την ασφάλεια , τις υπηρεσίες κ.τ.λ. Στην Ελλάδα η βιομηχανία τουρισμού πρέπει οπωσδήποτε να έχει τέτοια στελέχη για να μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με προστιθέμενη αξία .
Όσοι δεν γνωρίζουν και έχουν μείνει στο τζατζίκι και τον μουσακά ή στο Μαθηματικό και τα Παιδαγωγικά ή ακόμα και στην απαξία μη Πανεπιστημιακών σπουδών,καλό είναι να μαθαίνουν ότι υπάρχουν και άλλα σύγχρονα επαγγέλματα με θετικό πρόσημο και είναι ιδιαίτερα θετικό ότι αυτή η ειδικότητα προσφέρεται πλέον από Δημόσιες και όχι ιδιωτικές δομές κατάρτισης!

 
Πολίτης
20 Αυγ 2022 12:56

Πραγματικά......φοβερή ειδικότητα .....ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΔΩΜΑΤΙΩΝ.....
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ .....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΤΠΩΣΙΑΚΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ.....

 
Διοίκηση δωμάτια;
20 Αυγ 2022 12:43

Στρατηγοί κλινών δηλαδή...ουαου

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ