Ενημέρωση για την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας ΓΕΛ-ΕΠΑΛ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΣΤ` Φάση)

02/09/2022

Άκουσε το άρθρο

Το ΙΕΠ υπενθυμίζει  ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την υπ’ αρ. πρωτ. 7657 /22-06-2022 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΣΤ’ ΦΑΣΗ) (ΑΔΑ:ΨΗ4ΩΟΞΛΔ-Ψ4Γ) για εγγραφή σε ανοιχτό μητρώο σύστασης «Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων – Θεματοδοτών/Αξιολογητών» για την υποστήριξη της Πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας» είναι η Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 15:00.

Οι αιτήσεις αφορούν στην κάλυψη των υπολειπόμενων θέσεων σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα Β’ και Γ’ Τάξης Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου που περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση. Για την Πρόσκληση πατήστε εδώ .

Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) που επιθυμούν να συνδράμουν στη συγγραφή και αξιολόγηση θεμάτων της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες σχετικά με την Πράξη «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας», μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΙΕΠ στον σύνδεσμο http://iep.edu.gr/el/erga/prokyrikseis/proskliseis/proskliseis-gia-mitr…
και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά ερωτήματα (tickets) στον σύνδεσμο: https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=51

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ