ΤΡ/ΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση για την Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας ΓΕΛ-ΕΠΑΛ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΣΤ` Φάση)

Δημοσίευση: 02/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το ΙΕΠ υπενθυμίζει  ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για την υπ’ αρ. πρωτ. 7657 /22-06-2022 Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΣΤ’ ΦΑΣΗ) (ΑΔΑ:ΨΗ4ΩΟΞΛΔ-Ψ4Γ) για εγγραφή σε ανοιχτό μητρώο σύστασης «Ειδικών Επιστημονικών Ομάδων – Θεματοδοτών/Αξιολογητών» για την υποστήριξη της Πράξης «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας» είναι η Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 15:00.

Οι αιτήσεις αφορούν στην κάλυψη των υπολειπόμενων θέσεων σε συγκεκριμένα γνωστικά αντικείμενα Β’ και Γ’ Τάξης Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου που περιγράφονται αναλυτικά στην Πρόσκληση. Για την Πρόσκληση πατήστε εδώ .

Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΓΕΛ & ΕΠΑΛ) που επιθυμούν να συνδράμουν στη συγγραφή και αξιολόγηση θεμάτων της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες σχετικά με την Πράξη «Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας», μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΙΕΠ στον σύνδεσμο http://iep.edu.gr/el/erga/prokyrikseis/proskliseis/proskliseis-gia-mitroa
και να αποστέλλουν ηλεκτρονικά ερωτήματα (tickets) στον σύνδεσμο: https://www.iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=51

Ετικέτες: 
ΙΕΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.