ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός» Εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών 2022-2023

Δημοσίευση: 02/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ελλάδα: Εκκλησιαστική Ιστορία και Πολιτισμός», που υλοποιείται από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως επισπεύδον Τμήμα, και από το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ξεκίνησε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 και συνεχίζεται από τότε με απόλυτη επιτυχία έως σήμερα.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους όλων των Τμημάτων ΑΕΙ, ΤΕΙ, Παραγωγικών Σχολών και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, με ενδιαφέροντα ιστορικά, θεολογικά και κυρίως θέματα ποικίλων πτυχών και προσεγγίσεων του σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας.

Τα μαθήματα διεξάγονται από ειδικούς και διακεκριμένους καθηγητές με φυσική παρουσία στις Θεολογικές Σχολές Θεσσαλονίκης και Αθηνών, και εξ αποστάσεως κατά ποσοστό 30%, λαμβάνοντας ασφαλώς υπόψη και τις ιδιαίτερες ανάγκες των συμμετεχόντων.

Στο πλαίσιο του ΔΠΜΣ, οργανώνονται Επιστημονικά Συνέδρια και Ημερίδες, με σκοπό την ενεργό συμμετοχή των φοιτητών. Οι απόφοιτοι, με την ολοκλήρωση των σπουδών τους, λαμβάνουν, σε επίσημη τελετή, τον μεταπτυχιακό τους τίτλο από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και παράρτημα διπλώματος.

Τα δίδακτρα του ΔΠΜΣ είναι ιδιαίτερα προσιτά, καθώς το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στα 1.800 ευρώ (600 ευρώ για κάθε ακαδημαϊκό εξάμηνο).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και λοιπών δικαιολογητικών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 ορίζεται από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 10η Οκτωβρίου 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες από τη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2310996682, ή από τον ιστότοπο του Προγράμματος https://hchc.past.auth.gr/ ή, εναλλακτικά, αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kalogers@past.auth.gr.

Δείτε την προκήρυξη εδώ: https://hchc.past.auth.gr/?p=1780

Ετικέτες: 
Μεταπτυχιακά

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ