ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Νέα διαδήλωση φοιτητών κατά της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας

"Πρεμιέρα" με επεισόδια έκανε χθες η πανεπιστημιακή αστυνομία στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου
Δημοσίευση: 06/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Νέα διαδήλωση πραγματοποίησαν σήμερα φοιτητές στην κεντρική πύλη της Πανεπιστημιούπολης  Ζωγράφου , οι οποίοι τονίζουν την αντίθεσή τους  στην παρουσία της ΠανεπιστημιακήςΑστυνομίας στα Πανεπιστήμια.

Οι φοιτητές κρατούσαν  πανό στα οποία αναγράφονται συνθήματα, όπως «έξω η αστυνομία από τις σχολές, οι φοιτητές παλεύουμε για μόρφωση και δωρεάν σπουδές».

Επίσης φοιτητές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο  Προστασίας του Πολίτη.

Στο μεταξύ ένταση και επεισόδια προκλήθηκαν χθες το απόγευμα, όταν φοιτητές επιχείρησαν να εμποδίσουν την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στην πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου στο ΕΚΠΑ,η οποία εμφανίστηκε σήμερα για πρώτη ημέρα (Διαβάστε εδώ σχετικό ρεπορτάζ). 

Ετικέτες: 
Φοιτητές

Σχόλια (4)

 
Φορολογούμενος
07 Σεπ 2022 16:58

Έλεγχος και φύλακας στην εισοδο. Δεν είναι καφενείο ούτε στέκι για παράνομες ενέργειες το πανεπιστήμιο. Σεβασμός στα χρήματα του φορολογούμενου. Εμείς τη θελουμε την παν αστυνομία.

 
@@Προστασία και όχι ασυδοσια3 06 Σεπ 2022 16:06
07 Σεπ 2022 08:18

Ποιά λύση άλλη προτείνετε; Πάντα τα ίδια, αμπελοφιλοσοφίες.

 
@Προστασία και όχι ασυδοσια3
06 Σεπ 2022 16:06

Πονάει κεφάλι; Κόψει κεφάλι!... Και με τετοιες αντιλήψεις σαν τις δικες σας, φτασαμε εδώ που φτάσαμε...

 
Προστασία και όχι ασυδοσία
06 Σεπ 2022 15:24

Στις καταλήψεις για μόρφωση και δωρεάν σπουδές; Στους βανδαλισμούς και τα στέκια; Ποιος τα πληρώνει;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.