ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Χρονοδιάγραμμα επιλογής Διευθυντών Σχολείων και ΠΔΕ:Τι απάντησε η υπ. Παιδείας στο esos στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου (Βίντεο)

Η Προκήρυξη νέων Διευθυντών Σχολείων θα βγει άμεσα"
Δημοσίευση: 07/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως απέφυγε να κάνει εκτιμήσεις για το χρονοδιάγραμμα επιλογής των Διευθυντών Σχολείων, σε σχετική ερώτηση του esos, στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο είπε ότι "θα βγει άμεσα η Προκήρυξη".

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και στη συνέχεια την απομαγνητοφώνηση:

esos:  Πότε βλέπετε να έχουμε νέους Διευθυντές Σχολείων, γιατί στην ΟΛΜΕ είπατε ότι η επιλογές θα γίνουν εντός της σχολικής χρονιάς. Το σχολικό έτος λήγει τον Ιούνιο .Μπορεί η επιλογή νέων Διευθυντών  να πάει  για το 2023 ή εκτιμάται αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα;Επίσης η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με τους μισούς  Περιφερειακούς Διευθυντές ως αναπληρωτές,διότι κάποιοι συνταξιοδοτήθηκαν και κάποιοι αναπληρώνονται για κάποιους άλλους λόγους.

Ν. Κεραμέως: Σχετικά με τους Διευθυντές των σχολείων αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα βγει άμεσα η προκήρυξη . Ωστόσο είναι μια διαδικασία χρονοβόρα, αφορά 14.000 Διευθυντές Σχολείων, άρα χρειάζεται χρόνος για να γίνουν όλα αυτά. Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή ένα ασφαλές χρονοδιάγραμμα. Όταν θα το έχουμε θα σας ενημερώσουμε.
Για τους Περιφερειακούς Διευθυντές προβλέπεται ρητά στο νόμο η διαδικασία, και θα συμφωνήστε μαζί μου, ότι οι Διευθυντές Σχολείων προηγούνται με την έννοια της λήξης της θητείας. Των περιφερειακών Διευθυντών η θητεία ολοκληρώθηκε μόλις τώρα  .Υπάρχει μια συγκεκριμένη σειρά η οποία προβλέπεται στο νόμο και αυτή ακριβώς σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε, σε συμμόρφωση με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Σχόλια (59)

 
Εκπαιδευτικός
12 Σεπ 2022 07:50

Κανονικά, όλες οι αλλαγές πρέπει να γίνονται στα μέσα της χρονιάς για να είμαστε σε εγρήγορση, δεν μου άρεσε που τους διευθυντές εκπαίδευσης τους άλλαξαν το καλοκαίρι.

 
Έλλειψη φαντασίας
12 Σεπ 2022 00:20

@Κ.Α.
"Η πρόσκληση για τη συγκρότηση των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής γιατί δεν έχει ακόμη βγει";
Για καμιά 10ριά λόγους φαντάζομαι. Μπορώ πχ να φανταστώ τον σημαντικότερο. ΔΕΝ κάνουν "ουρά", τα πιθανά μέλη των συμβουλίων. Δεύρερο λόγο θα φανταζόμουν(και πάλι), ότι ούτε και η ίδια δεν το πιστεύει....

 
sa
11 Σεπ 2022 22:06

Αν η Κεραμέως σχεδιάζει να θέσει σε προεκλογική ομηρία τους υποψηφίους ΔΣΜ, είναι πάρα πολύ γελασμένη. Πρώτα η τοποθέτηση και μετά οι εκλογές. Αλλιώς, μαύρο.-

 
Κ.Α.
11 Σεπ 2022 13:23

Η πρόσκληση για τη συγκρότηση των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής γιατί δεν έχει ακόμη βγει; Δηλ. θα βγει η Προκήρυξη για τους υποψήφιους, θα τρέχουν οι αιτήσεις και μετά θα συγκροτηθούν τα Τοπικά Συμβούλια;
Φοβάμαι πως κάποιος κωλυσιεργεί και μάλλον ηθελημένα. Αργά, αργά, αργά, θα γίνουν οι αιτήσεις. Αλλά οι εκλογές θα τις αφήσουν στο συρτάρι.
Θέλαμε, το είδατε με την προκήρυξη, αλλά δεν προλάβαμε... άνθρωποι είμαστε κι εμείς...

 
ΠΕ19
11 Σεπ 2022 12:18

@@Στράτος 10 Σεπ 2022 20:20
Αν είσαι ΔΕΠ δεν σε δεσμεύει, αν όμως είσαι ΣΕΕ ή εκπαιδευτικός μπορείς να απαλλαγείς από άλλα καθήκοντα (πλην του μαθήματος και όχι πάντα) και να ασχοληθείς παραπάνω με το συμβούλιο επιλογής (θεωρώ ότι είναι εφικτή η καθημερινή ενασχόληση 3-6 ωρών του κάθε μέλους).
Φυσικά το έχω πει άπειρες φορές εδώ η αχίλλειος πτέρνα του νομοσχεδίου και ο ένας ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος καθυστέρησης των κρίσεων ΔΠΕ-ΔΔΕ και ΣΕ (ο άλλος είναι οι «αιτήσεις θεραπείας») είναι το τσάμπα !!! Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν αποζημίωση τα συμβούλια επιλογής. Οι επιλογές στελεχών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΛΑ. Θα έπρεπε να υπάρχει σύμβαση έργου για κάθε μέλος του συμβουλίου που θα τον δεσμεύει για έγκαιρη και σωστή περάτωση του έργου με τον τρόπο αυτό θα υπήρχαν και υψηλού επιπέδου συμβούλια και δεν θα υπήρχαν παραιτήσεις. Σκεφτείτε 350-380 φακέλους !!! και με το κίνδυνο προσφυγών !!!
Το ίδιο ισχύει και στα τοπικά συμβούλια !!!

 
Πε19
11 Σεπ 2022 02:37

@Διευθυντής 08 Σεπ 2022 22:04
Σωστά κάνετε υπολογισμούς. Απλά δεν κάνετε τους σωστούς υπολογισμούς. Για κάθε θέση ΣΕ υπάρχουν κατά μέσω όρο 3 υποψήφιοι ενώ για 1 θέση ΔΣΜ πόσοι ? συνήθως δεν είναι πάνω από 2 άρα αμέσως αμέσως το πρώτο γίνεται >3.3 και το δεύτερο <2.2
Στην περίπτωση των ΣΕ τα συμβούλια θα έχουν περίπου 380 υποψηφίους το καθένα ενώ στην περίπτωση των ΔΣΜ περίπου 220 !! περίπου τους μισούς + ότι τα Συμβούλια επιλογής στις διευθύνσεις θα είναι πολύ περισσότερο full-time !!!

 
@Στράτος
10 Σεπ 2022 20:20

Η λέξη δευσμεύει είναι το κλειδί. Όπως δέσμευε για του ΔΕ & ΣΕ έτσι θα είναι και τώρα!!! Το πρωί σχολείο και το βράδυ εξέταση φακέλων !!! τσαμπα!!!! είμαστε μια ωραία οικογένεια....

 
Στράτος
10 Σεπ 2022 11:21

Λέει η Υπουργός απαντώντας στο esos: "Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή ένα ασφαλές χρονοδιάγραμμα. Όταν θα το έχουμε θα σας ενημερώσουμε". Να υποθέσουμε ότι μετά την έκδοση της Προκήρυξης ή μαζί με αυτήν θα τεθεί και σαφές χρονοδιάγραμμα στα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής για τις ενέργειές τους (έκδοση πινάκων, ενστάσεις, τελικοί πίνακες, συνεντεύξεις);
Αυτό θα πρέπει να γίνει εφόσον το Υπουργείο θέλει να προχωρήσει όντως στην αλλαγή Διευθυντών Σχολείων. Άλλωστε το Υπουργείο Παιδείας σε πολλές άλλες ενέργειες θέτει χρονοδιαγράμματα. Αναφέρω για παράδειγμα τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών όπου στην σχετική εγκύκλιο δεν ορίζεται μόνο η προθεσμία υποβολής αιτήσεων αλλά με ακρίβεια και η ημερομηνία έκδοσης πινάκων μοριοδότησης και η προθεσμία εξέτασης τυχόν ενστάσεων επί των πινάκων και η ημερομηνία "κλειδώματος" των πινάκων για τις Διευθύνσεις ώστε τελικά το Υπουργείο να μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία.
Επομένως, ένα σαφές χρονοδιάγραμμα θα "δεσμεύσει" τα Τοπικά Συμβούλια για την ολοκλήρωση των επιμέρους ενεργειών τους ώστε εντός ευλόγου χρόνου να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Και σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει ένας κεντρικός προγραμματισμός καθώς δεν μπορεί να γίνει τοποθέτηση Διευθυντών Σχολείων σε μία Διεύθυνση Εκπαίδευσης (επειδή το Συμβούλιο ολοκλήρωσε το έργο του) και σε άλλη να υπάρχει καθυστέρηση (επειδή το Συμβούλιο αργεί).

 
Fhl
09 Σεπ 2022 16:24

Από τη στιγμή που κάνετε 2,5 χρόνια για να γίνουν κρίσεις είστε ανίκανοι. Τέλεια και παύλα. Ανικανότητα λέγεται αυτό και όχι σκοπιμότητα.

 
Πολ
09 Σεπ 2022 16:23

Με τους ίδιους διευθυντές... Την αξιολόγηση ξέχνα την ... Μόνο με τους νέους διευθυντες, αναγκαστικά, θα περάσει η αξιολόγηση. Οι εκλογές φτάνουν... Απλώς το υπενθυμίζω. . . Για όποιον έχει μνήμη κοντή.

 
Ηλιας Η. Ο.
09 Σεπ 2022 16:21

Αν δεν κάνεις κρίσεις... Μην περιμένεις αξιόλογη Κεραμεως!!!!!!!!!! Ακούς;;;;;
Αν θες να μαστε εντάξει και τυπικοί, να σαι και συ απέναντί μας. Κάνε κρίσεις τώρα. Όχι αλλη αδικία.

 
Δροσούλα
09 Σεπ 2022 16:18

Ευχαριστούμε πολύ την Υπουργο που αφουγκραζεται τις ανησυχίες μας... Και δε μας κρατά καθόλου σ αγωνία και θλίψη. Οι εκλογές κοντοζυγωνουν. Και οι εκπαιδευτικοι δεν ξεχνούν.

 
Στράτος
09 Σεπ 2022 10:10

Αναμένουμε επομένως την έκδοση της Προκήρυξης για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων.
Το επιχείρημα της Υπουργού ότι η επιλογή αυτή είναι μια χρονοβόρα διαδικασία επειδή πρόκειται να επιλεγούν 14000 Διευθυντές, το οποίο έχει και άλλη φορά αναφέρει, δεν ευσταθεί αλλά δημιουργεί μόνο εντυπώσεις. Οι πολλοί Διευθυντές Σχολείων θα επιλεγούν από πολλά Τοπικά Συμβούλια. Κάθε Συμβούλιο θα έχει να διαχειριστεί έναν περιορισμένο αριθμό υποψηφίων.
Βεβαίως η διαδικασία μπορεί να καταστεί χρονοβόρα όπως και στις περιπτώσεις των Διευθυντών Εκπαίδευσης και των Συμβούλων λόγω των πολλών μοριοδοτούμενων προσόντων που καθιστούν αργή τη διαδικασία ελέγχου των προσόντων, αρχικής μοριοδότησης, ενστάσεων και τελικής μοριοδότησης. Για την αποφυγή καθυστερήσεων το Υπουργείο μπορεί να αποστείλει προς τα Τοπικά Συμβούλια διευκρινίσεις (καλύτερα και προς τους υποψηφίους) όπως π.χ. ποιο έγγραφο είναι αποδεκτό για τη μοριοδότηση κάθε προσόντος και ποιο όχι. Για ένα λόγο παραπάνω τώρα, καθώς τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων θα είναι σε σχέση με εκείνα των άλλων Συμβουλίων επιλογής, λιγότερο έμπειρα και με λιγότερα τυπικά προσόντα σε κάποιες περιπτώσεις. Αν δεν δοθούν τέτοιες οδηγίες, ναι, τότε δεν αποκλείεται οι αιτήσεις υποψηφίων Διευθυντών Σχολείων να μείνουν απλές αιτήσεις χωρίς τελική επιλογή μέχρι την ώρα των εθνικών εκλογών...

 
Χαλασμένο ρολόι
09 Σεπ 2022 09:17

Τί ώρα θα φάμε γυναίκα? Στην ώρα μας αντρούλη μου....

 
sx
09 Σεπ 2022 06:22

Θα μείνει στην ιστορία ως η υπουργός που κατέθεσε ακόμα και τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο για την επιλογή διευθυντών και δεν κατάφερε να επιλέξει διευθυντές!
Το αστείο είναι ότι θέλει να τρέξει και την αξιολόγηση με σχολεία με αναπληρωτές διευθυντές, με διευθυντές που είναι υπ ΄ατμόν και γνωρίζουν ότι θα γίνουν και βουλευτικές εκλογές! Έλεος

 
Κίμωνας
09 Σεπ 2022 05:09

Οι κρίσεις θα γίνουν.... στην ώρα τους. Αφεντικό χωρίς σχέδιο, υπάλληλος στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια στην εν λόγω κυρία για τον σεβασμό που δείχνει στην Εκπαιδευτική Κοινότητα...

 
ΠΕ19
08 Σεπ 2022 22:54

@ΓΙΩΡΓΟΣ
Να αλλάξει Διευθυντή εν μέσω πανδημίας (δηλαδή σε σχολεία που είναι κλειστά και μάθημα γίνονταν εξ αποστάσεως) είναι μεγάλο πρόβλημα. Να αλλάξει αλλάξει Δ/ντες μετά από 3 χρόνια παρατάσεων και αναπληρώσεων εν μέσω σχολικής χρονιάς είναι καλύτερο.
Ρε τι λέτε ρε παιδιά Ειδικά αν άλλαζαν οι ΔΣΜ στα μέσα τις χρονιάς το ιδανικό θα ήταν το σχολικό έτος 2020-2021 με συνεντεύξεις εξ αποστάσεως. Απλά αν έχεις άλλα στο μυαλό σου ....

 
@ Γιώργος
08 Σεπ 2022 22:39

Φίλε Γιώργο, η "τοξικότητα" δεν προέκυψε από την πλευρά των εκπαιδευτικών. Από την πλευρά του Υπουργείου ξεκίνησε και συνεχίζεται λυσσωδώς. Θυμήσου μόνο ότι όταν ξέσπασε η πανδημία και προέκυψε η ανάγκη της τηλεκπαίδευσης, οι εκπαιδευτικοί σπεύσαμε ξενυχτώντας να βγάλουμε άκρη με τις καταρρέουσες πλατφόρμες (ασύγχρονη τηλεκπαίδευση), να καθοδηγήσουμε τους μαθητές και να βρεθούμε κοντά τους, έστω με αυτόν τον τρόπο της τηλεκπαίδευσης, και με τα μέσα τα τεχνικά που ανήκαν σε μας τους ίδιους και τους μαθητές (θυμήσου επίσης ότι για όλους τους υπόλοιπους δημόσιους υπαλλήλους προβλέπεται η παροχή από τις υπηρεσίες τους των μέσων αυτών). Όχι μόνο στηρίξαμε, χωρίς καμία υποστήριξη από το πελαγωμένο υπουργείο και τους εξαφανισμένους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου, αλλά υποχρεώσαμε την ηγεσία του υπουργείου να μας συγχαρεί. Για τον αγώνα μας αυτό, που ήταν απλώς το πολύ τρανταχτό παράδειγμα και αντικατοπτρίζει την εργασία μας μέσα στις τάξεις, ποια ήταν η αναγνώριση; Το θλιβερό, εξυπνακίστικο και κουτοπόνηρο "όποιος αξιολογεί, αξιολογείται". Ο πλέον ΥΠΕΡαξιολογημένος κλάδος των εκπαιδευτικών (επί δεκαετίες οι "καθηγητικές" σχολές είχαν τα υψηλότερα μόρια στις πανελλαδικές και αυτοί οι εισακτέοι είναι και οι εκπαιδευτικοί -μέσος όρος ηλικίας μας τα 50 χρόνια!!!- που διδάσκουμε στα σχολεία, διορισμοί με ΑΣΕΠ, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, δεύτερα πτυχία, εξειδίκευση στην ειδική αγωγή και δεν συμμαζεύεται), αντί να αφεθεί να εργάζεται για τους μαθητές, βρέθηκε να συκοφαντείται ως αρνούμενος την ψευτοαξιολόγηση, δηλαδή τη χειραγώγηση, την κομματική εξάρτηση, το προσκύνημα στην κομματική ηγεσία. Μια ηγεσία που δεν αξιολογήθηκε ποτέ, ούτε υπηρεσιακά ούτε πολιτικά (η υπουργός βρίσκεται στην πολιτική όχι επειδή την ψήφισαν οι πολίτες αλλά επειδή την τοποθέτησε το κομματικό σύστημα στο ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ), που δεν προγραμμάτισε ποτέ (η τελευταία ανακοίνωση "προγραμματισμού" -αναπαραγωγή ισχυόντων ΦΕΚ- έχει ήδη προκαλέσει γλέντι στα σχόλια των ΜΜΕ), και που θα έπρεπε να ευγνωμονεί τους εκπαιδευτικούς που την ξελάσπωσε στα δύσκολα, βάλθηκε να καταλύσει εργασιακά δικαιώματα, να αυξήσει ύπουλα το εργασιακό ωράριο (κάνε "προγράμματα"-"διαγωνισμούς"-"ομίλους" κτλ - "δεν είναι υποχρεωτικό αλλά αξιολογείται θετικά"!!!), να φορτώσει τα σχολεία με απίστευτη, άχρηστη γραφειοκρατεία. Ποιος είναι λοιπόν ο "τοξικός", φίλε Γιώργο; Όχι, δεν είναι οι εκπαιδευτικοί. Οι εκπαιδευτικοί θέλουμε να δουλεύουμε για τους μαθητές μας. Το υπουργείο θέλει να εγκαταλείψουμε τους μαθητές μας και να συμπληρώνουμε φόρμες με ανοησίες, να φοβόμαστε και να προσκυνάμε τους κομματικούς παρατρεχάμενους. Όποιος έχει μάτια, βλέπει. Αν ήθελε το υπουργείο να βοηθήσει πραγματικά τους μαθητές, θα είχε άλλες προτεραιότητες (μείωση αριθμού μαθητών στις αίθουσες, μείωση ωραρίου εκπαιδευτικών για να μπορούν να δουλεύουν ακόμη καλύτερα, γραμματείες στα σχολεία, μείωση της γραφειοκρατίας και όχι εκτόξευσή της κτλ κτλ).

 
Διευθυντής
08 Σεπ 2022 22:04

800 ΣΣΕ δια 6 συμβούλια =1,33
14000ΔΣΜ δια 116=1,21
Οι αγαπητοί συνάδελφοι σχολιαστές που θεωρούν τον 2ο αριθμό πολύ μικρότερο του 1ου όπως λένε παρακάτω, προσπαθούν να με κάνουν να ανησυχήσω με τη σκέψη ότι θα γίνουν διευθυντές.

 
Γιαννα
08 Σεπ 2022 21:12

Ο καθένας καταγράφει τον πόνο του. Οι πιο δύσκολες χρονιές με πανδημία και εξ αποστάσεως. Τα κατάφερε και νίκησε. Μπράβο της. Σε πείσμα κάποιων.

 
Υποψήφιος Διευθυντής
08 Σεπ 2022 21:09

@θανασης.......μάλλον μετά το Πάσχα.μην κάνεις σχεδια

 
@τι προέκυψε αυτά τα 2 χρόνια
08 Σεπ 2022 19:43

τίποτα που να εξηγεί την ανικανότητα ΔΕΝ προέκυψε ! δεν θα έκανε η υπουργός τις μοριοδοτήσεις, για ένα χρόνο τα σχολεία ήταν άδεια, η γραφειοκρατία στον ΘΕΟ , οι αρμόδιες υπηρεσίες κρίσεων με τι ασχολούνταν ; συνεντέυξεις δεν γίνονταν με τηλεδιάσκεψη; σοβαρομιλάς τώρα ; οι μεθοδεύσεις ημετέρων δεν σου λένε κάτι; 116 προσωρινοί ΓΙΑΤΙ ; ψάξε και θα δεις

 
Νίκος
08 Σεπ 2022 17:25

Δεύτερο δεκαπενθήμερο Σεπτεμβρίου η προκήρυξη.
Μόνο αυτό

 
Περικλής
08 Σεπ 2022 17:11

Πούτιν-Ερντογάν-Covid

Ναιιιιι! Ο καλύτερος!
“Νίκη ζούμε για να σ’ ακούμε”
Δυνατά όλοι μαζί!

 
PhD
08 Σεπ 2022 17:04

Ας βγει επιτέλους η προκύρηξη των ΔΣ να σταματήσουν τα πάρτι στα σχολεία... Έχουμε κουραστεί με τις παρατάσεις!

 
Alexandros
08 Σεπ 2022 16:19

θα θα θα θα θα θα θα θα θα θα..... Με το ΄τάξιμο δεν ζημιώνεται κανένας.....

 
ph
08 Σεπ 2022 15:50

Μήπως είναι καλύτερα ν αλλάζουν όταν παίρνουν σύνταξη?

 
Πούτιν-Ερντογάν-Covid
08 Σεπ 2022 15:04

@ΓΙΩΡΓΟΣ
Γνώμη πάντως είναι, να μην το πείτε και πουθενά παραέξω, ότι η καθυστέρηση στις κρίσεις των στελεχών οφείλεται στην πανδημία.
Ο Ν.4823 άλλωστε, στο pic της πανδημίας ψηφίστηκε από τους ίδιους τους κυβερνώντες.... και μάλιστα μετά βαΐων και κλάδων.
Άσε που για κάποιους (βασιλικότερους και των κυβερνόντων) είναι και ο καλύτερος νόμος όλων των εποχών.

 
Θανάσης
08 Σεπ 2022 14:38

14000 υποψήφιοι ΔΣΜ αλλά όμως και 116 συμβούλια που θα τους επιλέξουν ...που σημαίνει εκτός από 4 έως 5 διευθύνσεις που θα έχουν τριψήφιο αριθμό υποψηφίων όλες οι άλλες διευθύνσεις θα χρειαστούν το πολύ ένα με ενάμιση μήνα για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες ...καμία σχέση με την επιλογή ΣΣ και ΔΕ....αν βγεί η προκήρυξη τέλος Σεπτέμβρη άνετα μέχρι τα Χριστούγεννα γίνονται και οι τοποθετήσεις ..

 
Κωνσταντίνος
08 Σεπ 2022 14:20

Η Κοινωνιολογία είναι βασικό μάθημα...και το κατήργησε....
Οι εκλογές των αιρετών έγιναν κανονικά....και το 97% απείχε....
Οι εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν....θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσουμε τη γνώμη τους!!!!
Οι αυξήσεις των μισθών των εκπαιδευτικών.... εξαρτώνται από το δημοσιονομικό χώρο.. αλλά τους δώσαμε τάμπλετ!!!!! Και πόσα άλλα....
Θεέ μου τι άλλο θα ακούσουμε από την Υπουργό μας;;;

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.