Διόρθωση σφάλματος σε απόφαση για Υποδιευθυντές των ΙΕΚ

09/09/2022

Άκουσε το άρθρο

Σχόλια (3)

ΚΟΘΟΔΗΓΗΣΗ
|

Δεν κατάλαβα που είναι το λάθος. Το ΚΟΘΟΔΗΓΗΣΗ διορθώθηκε σε ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ; Έψαξα στο λεξικό και δεν τη βρήκα. Όσο για τα κριτήρια αυτά δε θα τα σχολιάσω. Μιλάνε μόνα τους και λένε ότι ούτε οι δικαστές σε προσφυγές δε θα μπορούν να βγάλουν άκρη. Σοφόν το σαφές.

@Δημήτρης Αναγνώστου
|

Αυτό είναι το πρόβλημα σ'αυτή τη χώρα. Κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν - άτομο ή θεσμό. Γι'αυτό καταντήσαμε στη γελοιότητα να διορίζεσαι και να τοποθετείσαι με μόρια ακόμα και για την τελευταία ανθυπολεπτομέρεια, να κρίνεσαι "στα χαρτιά", ακόμα κι αν δεν έχεις ίχνος soft skills, δεν μπορείς να αρθρώσεις μια σωστή πρόταση, ή δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με ανθρώπους σε εργασιακό περιβάλλον. Αυτά, τα ελέγχεις μόνο με (ουσιαστική) συνέντευξη.
Αλλά τότε έρχεται ο καθένας και αμφισβητεί την αντικειμενικότητα της. Σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη η συνέντευξη έχει κεντρικό χαρακτήρα για όλες τις θέσεις, από μάγειρας σε φαστφουντάδικο μέχρι καθηγητής ή δικαστικός.

Δεν είναι τελείως αδικαιολόγητη η αμφισβήτηση, οι θεσμοί και η εμπιστοσύνη χρειάζονται χρόνο, αλλά κάποτε πρέπει να προχωρήσουμε προς τα εκεί.

Προσωπικά έχω δει δεκάδες ΔΥ να καταλαμβάνουν θέσεις λόγω μορίων ενώ σε ανθρώπινο επίπεδο είναι τελείως ακατάλληλοι για τη δουλειά. Μαντέψτε ποιός πληρώνει τις συνέπειες αυτού του γελοίου συστήματος: εσείς, εγώ, όλοι.

Δημήτρης Αναγνώστου
|

Και θέλετε εμείς τώρα να πιστέψουμε ότι θα είναι αντικειμενικές οι συνεντεύξεις των υποδιευθυντών;
Καλά κρασιά!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ