ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Τροποποίηση Ωρολογίου Προγράμματος των Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (Π.ΕΠΑ.Λ.)

Δημοσίευση: 22/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την τροποποίηση της  απόφασης  «Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και των Τεχνολογικών - Επαγγελματικών μαθημάτων των Τομέων της Β’Τάξης των Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (Π.ΕΠΑ.Λ.)» (Β’ 4578) ως προς το τίτλο του Τεχνολογικού-Επαγγελματικού μαθήματος «Εισαγωγή στην Χρηματοοικονομική Λογιστική» του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας. Συγκεκριμένα, διαγράφεται η λέξη «Χρηματοοικονομική» από τον τίτλο του προαναφερθέντος μαθήματος του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β’ τάξης των Πρότυπων ΕΠΑ.Λ. Βάσει των ανωτέρω το ωρολόγιο πρόγραμμα των Τεχνολογικών - Επαγγελματικών μαθημάτων του Τομέα Διοίκησης και Οικονομίας της Β’ τάξης των Πρότυπων ΕΠΑ.Λ., προβλέπει απόφαση της υφ. παιδείας Ζ. Μακρή, ως εξής: διαμορφώνεται ως εξής:

Οι εργαστηριακές ώρες που διατίθενται για την Πρακτική Άσκηση (ΠΑ) μία (1) ημέρα της εβδομάδας και για έξι (6) ώρες αφορούν το εργαστηριακό μέρος των μαθη- μάτων «Εισαγωγή στη Λογιστική», «Θεωρία Τουρισμού και Εφαρμογές» και «Χρήση Η/Υ».

Κατά τα λοιπά ισχύει η υπό στοιχεία Φ9/103460/Δ4/ 25-08-2022(Β’4578) απόφαση της υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σχόλια (3)

 
Αναθεσεις;;;
23 Σεπ 2022 06:24

Αναθεσεις ξεχσσατε να βγαλετε, ο τιτλος σας πειραξε.....

 
ΔΜ
22 Σεπ 2022 21:42

Έστω και έτσι ας βλέπουν κάποιοι ενδεικτικά μαθήματα στα ΕΠΑΛ, γιατί αρκετοί νομίζουν ότι από τα ΕΠΑΛ αποφοιτούν μαραγκοί και τορναδόροι. Όπως αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι μπορούν ,μέσω Πανελληνίων εξετάσεων, να εισάγονται σε Πανεπιστήμια και Πολυτεχνεία, έστω και με μικρό αναλογικά ποσοστό.

 
Σωτ.
22 Σεπ 2022 17:42

Και στον τομέα υγείας πρέπει να γίνει αλλαγή. Να επανέλθει η Νοσηλευτική αντί για κλινικές δεξιότητες.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ