ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Παραδόθηκαν στην υπ. Παιδείας οι πίνακες μοριοδότησης

Επιλογές νέων Διευθυντών Σχολείων: Ανάγκη πλήρους χρονοδιαγράμματος
Δημοσίευση: 26/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Παραδόθηκαν σήμερα στις 9:30 το πρωί στο γραφείο της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως, όλοι οι πίνακες μοριοδότησης των  Συμβούλων Εκπαίδευσης, από τα Συμβούλια Επιλογής.

Έτσι εντός της ημέρας ή αύριο το πρωί θα δημοσιοποιηθούν οι πίνακες από το υπουργείο Παιδείας.

Στους πίνακες μοριοδότησης τα Συμβούλια Επιλογής αιτιολογούν με κάθε λεπτομέρεια τα πιστοποιητικά των υποψηφίων τα οποία απορρίπτουν.

Υπενθυμίζεται ότι τα Συμβούλια Επιλογής είχαν ζητήσει  από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας Νομική υποστήριξη για τη διαδικασία μοριοδότησης των υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης, ζήτησαν.

Η νομική υποστήριξη άπτονταν  στη παροχή έγγραφης γνώμης για τη μοριοδότηση  πιστοποιητικών κλπ τα οποία κατέθεσαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία δεν είχε δώσει  θετική απάντηση στο αίτημα των Συμβουλίων Επιλογής.

Από τις 113 ενστάσεις έγιναν δεκτές οι 95

Σημειώνεται ότι από τους 113  ενστάσεις κατά των μη δεκτών πινάκων που έγιναν υποψήφιους Συμβούλους Εκπαίδευσης  έγιναν δεκτές οι 95.

Πρόκειται, ίσως για το μοναδικό "διαγωνισμό" του υπ. Παιδείας, που γίνονται σε τέτοιο ποσοστό δεκτές ενστάσεις.

Υπενθυμίζεται πως οι  μη δεκτοί υποψήφιοι ήταν 183 υποψήφιοι για λόγους ξένης γλώσσας μη κατάθεσης άλλων  στοιχείων όπως προυπηρεσίας, Πιστοποιητικών ΤΠΕ , διδακτικής υπηρεσίας κλπ.

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη , οι δεκτοί υποψήφιοι από τους 2.185 του προσωρινού πίνακα αυξήθηκαν  στους 2.280.

Επιλογές νέων Διευθυντών Σχολείων: Ανάγκη πλήρους χρονοδιαγράμματος

Η είδηση  προ ημερών στο esos  ότι η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για τις θέσεις Διευθυντών Σχολείων θα είναι έτοιμη εντός της εβδομάδας που έρχεται και επιπλέον ότι είναι έτοιμες για δημοσίευση η σχετική ΥΑ και η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους,    σημαίνει ότι πλέον ξεκινά η διαδικασία επιλογής νέων Διευθυντών Σχολείων.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για να πετύχει επίσπευση των διαδικασιών επιλογής Διευθυντών Σχολείων ψήφισε το καλοκαίρι τροπολογία για τον τρόπο συγκρότησης των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής   και επιπλέον άλλαξε τη σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης ώστε να προηγηθεί η επιλογή Διευθυντών Σχολείων.

Με τις κινήσεις αυτές δήλωσε ξεκάθαρα ότι επιθυμεί την αλλαγή των Διευθυντών Σχολείων, η δε Υπουργός ξεκαθάρισε ότι αυτή η αλλαγή θα γίνει μέσα στην τρέχουσα σχολική χρονιά.

Μολονότι φαίνεται ότι πλησιάζει πλέον η στιγμή εκκίνησης της όλης διαδικασίας επιλογής ωστόσο παραμένει σημαντικό το ερώτημα της στιγμής ολοκλήρωσης της διαδικασίας και τοποθέτησης των νέων Διευθυντών Σχολείων.

Η ανησυχία προέρχεται από το γεγονός ότι η αντίστοιχη διαδικασία για τους Διευθυντές Εκπαίδευσης είχε πολύ μεγάλη χρονική διάρκεια ενώ η διαδικασία επιλογής νέων Συμβούλων Εκπαίδευσης καθυστερεί υπερβολικά με άγνωστο το χρόνο ολοκλήρωσής της.

Εφόσον το υπουργείο Παιδείας επιθυμεί να αποτρέψει το ενδεχόμενο να υπάρξουν υπερβολικές καθυστερήσεις και στις επικείμενες αλλαγές Διευθυντών Σχολείων και με δεδομένο ότι επίκεινται εθνικές εκλογές, διαδικασία κατά την οποία «παγώνουν» διαδικασίες επιλογής στελεχών του Δημοσίου, θα πρέπει να υπάρξουν:

1.    Άμεση συγκρότηση των κατά τόπους Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής με βάση τα προβλεπόμενα στην τροπολογία.

2.    Στην ΥΑ για τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών να συμπεριληφθεί σαφές χρονοδιάγραμμα, δεσμευτικό για όλα τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής, που θα ορίζει με ακρίβεια τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης καθενός σταδίου της διαδικασίας επιλογής. Για την ακριβή τήρηση του χρονοδιαγράμματος την ευθύνη θα φέρουν οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής δηλ. οι Διευθυντές Εκπαίδευσης, οι οποίοι θα συντονίζουν τη λειτουργία των Συμβουλίων.

Εάν τα Συμβούλια Επιλογής αφεθούν ελεύθερα για να ενεργήσουν χωρίς χρονικούς περιορισμούς, τότε είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν οι ίδιες μεγάλες χρονικές καθυστερήσεις που υπήρξαν και στις επιλογές Διευθυντών Εκπαίδευσης και Συμβούλων Εκπαίδευσης.

Σε αυτή την περίπτωση και εάν υπολογίσει κανείς τις χρονικές καθυστερήσεις αυτών των Συμβουλίων, η επιλογή Διευθυντών Σχολείων μπορεί να μην ολοκληρωθεί ποτέ, με δεδομένη και την διαδικασία εθνικών εκλογών που θα «παγώσει» έτσι κι αλλιώς την διαδικασία.

Επιπλέον η τοποθέτηση των νέων Διευθυντών Σχολείων θα γίνει προφανώς ταυτόχρονα στα σχολεία όλης της χώρας και επομένως δεν είναι δυνατόν μια πιθανή καθυστέρηση της διαδικασίας από κάποια Τοπικά Συμβούλια να θέσει σε ομηρία τις αλλαγές Διευθυντών όλων των Σχολείων της χώρας.

3.    Τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής αλλά και οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις Διευθυντών Σχολείων υποψήφιοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να λάβουν διευκρινιστικές οδηγίες για τα μοριοδοτούμενα προσόντα που προβλέπονται για τη διαδικασία επιλογής, δηλ. ποια έντυπα, έγγραφα και λοιπά πιστοποιητικά γίνονται δεκτά και ποια όχι ώστε να ληφθεί η μοριοδότηση ανα κριτήριο.

Έτσι θα αποφευχθεί μεγάλος αριθμός ενστάσεων και η διαδικασία δεν θα «κολλήσει» στην χρονοκαθυστέρηση που προκαλεί η εξέταση μεγάλου αριθμού ενστάσεων.

Δεν συνέβη αυτό στις δύο προηγούμενες διαδικασίες επιλογής και γι΄ αυτό σημειώθηκε υπερβολικός αριθμός ενστάσεων που συνοδεύτηκε από αργοπορία στην έκδοση τελικών πινάκων μοριοδότησης.

Τώρα όμως και με δεδομένη την ήδη υπάρχουσα εμπειρία από τα υποβληθέντα προς μοριοδότηση έντυπα υποψηφίων κατά τις προηγούμενες διαδικασίες επιλογής στελεχών εκπαίδευσης, μπορούν να εκδοθούν και να δοθούν οδηγίες για κάθε επιμέρους κριτήριο είτε ως Οδηγός που θα αναρτηθεί στην πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων είτε (που είναι και ορθότερο) ως εφαρμοστική του νόμου εγκύκλιος.

Σχόλια (32)

 
Δημήτρης
27 Σεπ 2022 18:21

Μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας αυτό το με το ζόρι δ/ντής με ξεπερνάει! Μου προκαλεί αλλεργία. Με το ζόρι γαμπρός ναι, με το ζόρι δ/ντής, όχι κυρία μου, δε γίνεσαι πιστευτή με τίποτα. Εδώ κενώθηκαν θέσεις το καλοκαίρι κι έγινε χαμός από υποψήφιους για κάλυψη, το Esos γέμιζε καθημερινά με σχόλια από αυτούς. Μη διακυβεύετε την αξιοπιστία σας γράφοντας παραμύθια. Δε γίνονται αυτά.

 
Αρης @2007
27 Σεπ 2022 16:11

Τόχω ξαναγράψει: μη συγκρίνετε ασύγκριτα πράγματα. Το 2007, μια εποχή πλήρους χαλάρωσης του ελληνικού Δημοσίου, οι δ/ντές έκαναν, αν ήθελαν, 2-3 ώρες. Οι πιο πολλοί δεν έκαναν καθόλου για να καλύπτουν τους ομοτέχνους τους στο ίδιο σχολείο που είχαν ΄μειωμένο ωράριο. Σήμερα οπως ξέρετε πρώτα καλύπτει ωράριο ο δ/ντής που στα μικρά σχολεία είναι 8 ώρες. Τότε οι αναπληρωτές διορίζονταν στην εκπαιδευτική περιφέρεια. Τώρα διορίζονται με σειρά μορίων σε σχολεία. Δε μπορείς λοιπόν να πεις στον 1ο της περιφέρειας με τα πιο πολλά μόρια, φύγε από το σχολείο σου και πήγαινε σε άλλο νησί των Κυκλάδων π.χ., ή φύγε από την έδρα του νομού για το τελευταίο χωριό, επειδή ήλθε δ/ντής της ειδικότητάς σου στο σχολείο. Αυτός ο αναπληρωτής ΄ήλθε από μακριά, νοίκιασε σπίτι όντας πιθανόν άφραγκος, δε μπορούμε να τον αντιμετωπίζουμε έτσι, επειδή κάποιοι βιαζόμαστε για εξουσία και δεν κάνουμε λίγους μήνες υπομονή. Ανέφερα δύο τρανταχτά παραδείγματα για να δείξω το μπάχαλο που θα γίνει, αν αλλάξουν οι δ/ντές στη μέση της χρονιάς. Να πούμε και τούτο: πράγματι το ΥΠΑΙΘ καθυστέρησε, αλλά όχι τρία χρόνια που λένε κάποιοι, αλλά ένα, γιατί τα δύο προηγούμενα οφείλονταν στον ιό.

 
@Γεωργοδάσκαλος
27 Σεπ 2022 11:26

Και ξέρουμε τι μας περιμένει και γερό στομάχι έχουμε!!!!! Αλλά και τπτ από τα 2 προηγούμενα να μην ίσχυε, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε τους ίδιους διευθυντές 15 έτη...

 
ΑΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ
27 Σεπ 2022 07:52

ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!!!
ΤΙ ΚΟΣΚΙΝΟ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ? ΓΙΑ ΤΡΑΧΑΝΑ Ή ΓΙΑ ΑΛΕΥΡΙ??

 
Εκπαιδευτικός
27 Σεπ 2022 00:10

Αρχίζουν οι διαδικασίες κρίσης των Δντων ΣΜ με τα εξής γνωστά βήματα με το παρακάτω πιθανό χρονοδιάγραμμα:
1. αρχές Οκτώβρη εκκίνηση διαδικασίας αναρτήσεις στην πλατφόρμα δικαιολογητικών για το αν πληρούνται οι αρχικές προϋποθέσεις
2. Μέχρι αρχές-μέσα Νοεμβρίου πίνακες δεκτών/μη δεκτών
3 Μέχρι μέσα-τέλος Ιανουαρίου 2023 πίνακες μοριοδότησεων.
4 Μεχρι μέσα-τέλη Φλεβάρη τελικοί πίνακες
5. Άμεσα συνεντεύξεις με τα όρια (3πλασιο των θέσεων προς κάλυψη) με λήξη αρχή-μέσα Απρίλη
6 Παύση λόγω εκλογών
7 Τελικοί πίνακες και τοποθέτηση νέο Ν Δντων αρχές Αυγούστου 2023

 
12.00
27 Σεπ 2022 00:01

Άσχετα από το αν κάποιοι διευθυντές επιθυμούν να παραμείνουν κι άλλοι όχι, οι θητείες πρέπει να λήγουν στην ώρα τους. Γιατί ένας εκπαιδευτικος πρέπει να αλλάζει τάξη αυστηρά ανά διετία, αλλά ένα σχολείο να έχει την ίδια διεύθυνση για 3+3 χρόνια?
Κι αν το Υπουργείο είναι τόσο ανίκανο να φέρει εις πέρας το έργο για το οποίο είναι υπεύθυνο, πώς θέλει να αξιολογήσει αργότερα το έργο του εκπαιδευτικού?

 
Alex
26 Σεπ 2022 23:47

Δώδεκα...κι ούτ' ένα τηλεφώνημα.....

 
@Στυλιανη Αθηνα
26 Σεπ 2022 23:22

Σωστά τα λέει. Και εγώ ήθελα να παραιτηθώ, αλλά δεν έγινε δεκτή η παραίτηση μου. Μου είπαν μόνο με χαρτί δημοσιου νοσοκομείου. ..

 
Απορία
26 Σεπ 2022 22:40

Κάποιοι από τους σχολιαστές (προφανώς Υποψήφιο Διευθυντές) επιμένουν μετά μανίας να γίνουν οι αλλαγές Διευθυντών στο μέσο της σχολικής χρονιάς. Μόνο και μόνο αυτό, θα έπρεπε να μετρήσει αρνητικά στην προσπάθειά τους να επιλεγούν Διευθυντές. Έχουν συνειδητοποιήσει το τεράστιο "μπάχαλο" που θα γίνει στα σχολεία στο μέσο της χρονιάς; Ενδιαφέρονται για το καλό της εκπαίδευσης ή για την προσωπική τους ανέλιξη και μόνο; Υ.Γ1 :Προφανώς καταδικάζω την απαράδεκτη καθυστέρηση του Υπουργείου στις κρίσεις Υ.Γ.2 : Δεν είμαι, ούτε θα είμαι υποψήφιος για οποιαδήποτε θέση

 
Ελεαννα
26 Σεπ 2022 22:26

@Γεωργοδασκαλος κάποιοι έχουμε γερό στομάχι ίσως γιατί ο δικός μας διευθυντής ,μας έχει αλλάξει τα πετρέλαια και ξέρουμε τι σημαίνει δουλειά!

 
ΘΕΜΑ ΒΟΥΛΗΣΗΣ
26 Σεπ 2022 22:11

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

 
Edu
26 Σεπ 2022 21:09

Παρατασεως ... Αναβολέως... Εκλογεως ... Καληνύχτα Κεμάλ

 
Αλέξανδρος
26 Σεπ 2022 20:55

Τι καημός είναι αυτός με τους Διευθυντές στα μέσα της σχολικής χρονιάς!

 
2007
26 Σεπ 2022 20:49

ΤΟ 2007 Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ Δ/ΝΤΩΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

 
Ελευθερία
26 Σεπ 2022 20:27

Ποιος τρελός θέλει σήμερα να γίνει διευθυντής; Ξέρει τι τον περιμένει; Ατελείωτη γραφειοκρατία καθόλου χρόνος για τα παιδιά και το σχολείο και κανείς ευχαριστημένος..Δουλειά και το απόγευμα παραμεληση της οικογένειας του και αμοιβή ψίχουλα .Απορώ πως όλοι οι διευθυντές δεν ενώνονται να αντιδράσουν σε ολα αυτά.

 
@Στυλιανή Αθηνά
26 Σεπ 2022 20:23

Στην εκπ/ση υπάρχει και η παραίτηση κυρία μου..Κανείς δεν σας έβαλε με το ζόρι..Την επόμενη της τοποθέτησή σας μπορούσατε να παραιτηθείται..Έλεος πια με τις ανακρίβειες και ασυναρτησίες μερικών ανυπομονούντων ! !

 
@αιτιολογούν με κάθε λεπτομέρεια τα πιστοποιητικά
26 Σεπ 2022 20:17

των υποψηφίων τα οποία απορρίπτουν. ερωτήματα :
- όλα τα πιστοποιητικά Γ2 (μερικά πολυ εύκολα που λήφθησαν σύντομα από άτομα 55+ ) είναι δεκτά ;
-θα μοριοδοτηθούν αυτοεκδόσεις , δηλαδή πρώην αυτοεκδόσεις που με παρόμοιο τίτλο βγήκαν από "οικους" π΄ροσφατα προφανώς με πληρωμή ; απλή διαστάυρωση στην εθνική βιβλιοθήκη ( ηλεκτρονική πλατφόρμα
- θα φυλλομετρηθούν διδακτορικά (ίσα τις βιβλιογραφικές αναφορές) ή και πώς θα αξιολογηθούν εισηγήσεις σε συνέδρια (παρομοιες σε μερικά ή ταυτόχρονα 3-4 σε ΕΝΑ συνέδριο ! )

 
ERT
26 Σεπ 2022 20:14

5 μήνες πέταγε χαρταετό...και τώρα αγρίεψε η Παρατασέως και τους έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Σε ποιον τα πουλάτε αυτά; Το μαύρο θα πάει σύννεφο για αυτήν την αχρηστία.

 
Στυλιανή Αθηνα
26 Σεπ 2022 18:38

Σε ένα εξάμηνο θα χουμε εκλογές. Ευτυχώς δηλαδή!!!!! Δεν καταφέρατε μέσα σε σχεδόν 3 χρόνια να κάνετε κρίσεις διευθυντων.
Θα το χρεωθείτε. Και αυτό και άλλα πολλά... Έχετε βάλει εμας τους υπ /ντες να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα... Με το έτσι θέλω να γίνουμε αναπλ. διευθυντές, χωρίς να ερωτηθουμε αν όντως θέλουμε και αν όντως μπορούμε. Αντί να είχαν γίνει κρίσεις ήδη από το καλοκαίρι και να αναλάμβαναν όσοι ήθελαν και είχαν τα προσόντα. Δεν πειράζει. Έχουν γνώση οι φύλακες .

 
Κλεομενης
26 Σεπ 2022 18:36

Αφού ο νόμος αυτός είναι ο καλυτεροτερος ever τότε θα πρεπε όλοι οι νέοι διευθυντές να ταν στη θέση τους 1η Σεπτεμβρίου. Να είχαν γίνει δηλ οι κρίσεις διευθυντών. Και τώρα να γινόταν και η αξιολόγηση. Φυσικά... Όλα μια φούσκα. Ένα φιάσκο... Και οι εκλογές ΕΥΤΥΧΏΣ για εμάς είναι κοντά!!!! Για εσάς... Δυστυχώς.

 
Σκέψη
26 Σεπ 2022 18:35

Ελπίζουμε να μην επαναληφθεί ότι έγινε με τους Δντές Εκπαίδευσης που σύμφωνα με δημοσιεύματα παρέμειναν για αρκετές ημέρες στο γραφείο της Υπουργού.

 
Φαίδρα
26 Σεπ 2022 18:34

Όλες τούτες οι διαδικασίες έπρεπε να είχαν γίνει από το καλοκαίρι. Και αργά σας λέω. Είστε πάντα της τελευταίας στιγμής. Χωρίς οργάνωση και προγραμματισμό. Απαιτείτε εσείς οι ίδιοι αξιολόγηση, οταν εσείς οι ίδιοι ειστε ασυνεπεις, ανοργανωτοι. Δε συμμεριζεστε το άγχος κανενός. Άλλη υπομονή όμως δεν έχει μείνει. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει.

 
Παναγής
26 Σεπ 2022 18:32

Ραντεβού στις εκλογές... Ο κλάδος είναι απελπισμένος και απογοητευμένος...

 
ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
26 Σεπ 2022 18:27

ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΝΟΥΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΣΜ.

 
Γεωργοδάσκαλος
26 Σεπ 2022 18:08

Μας πρηξατε... Τώρα είναι αργά... Ξεκινήστε τις διαδικασίες και όταν και αν και άμα τοποθετήστε τους νέους από 31 Ιουλίου...
Σε όσους βιάζονται να γίνουν διευθυνταραδες λέω: η δεν έχουν επίγνωση του τι θα συναντήσουν η έχουν γερό στομάχι

 
Alex
26 Σεπ 2022 16:53

Με το τάξιμο δε ζημιώνεται κανένας.....

 
Στράτος
26 Σεπ 2022 16:39

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του esos "Στους πίνακες μοριοδότησης τα Συμβούλια Επιλογής αιτιολογούν με κάθε λεπτομέρεια τα πιστοποιητικά των υποψηφίων τα οποία απορρίπτουν".
Η πληροφορία αυτή είναι πολύ σημαντική. Οι πίνακες που αναμένεται να δημοσιευτούν σύντομα είναι οι αρχικοί πίνακες μοριοδότησης επί των οποίων θα κατατεθούν ενστάσεις. Η αιτιολόγηση απόρριψης κάποιων πιστοποιητικών αποτελεί (προκαταβολική) απάντηση σε εύλογη ένσταση του υποψηφίου και έτσι είναι πιθανόν οι ενστάσεις που θα κατατεθούν να είναι σχετικά περιορισμένες. Ίδωμεν.
Επιπλέον, το γεγονός ότι η ηγεσία του ΥΠΑΙΘ έθεσε, έστω και εκ των υστέρων, τη σημερινή ως τελική δυνατή ημερομηνία παράδοσης των πινάκων μοριοδότησης από τα Συμβούλια, προθεσμία που αναγκαστικά τηρήθηκε από όλους, ανοίγει πιθανόν το δρόμο ώστε στην επικείμενη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολείων να τεθεί σαφές δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για όλα τα Συμβούλια Επιλογής και για κάθε μία από τις ενέργειές τους. Έτσι θα αποφευχθούν μεγάλες καθυστερήσεις.

 
τι σημαίνει παραδόθηκαν 9.30
26 Σεπ 2022 16:36

και δεν ανακοινώνονται; θα γίνουν αλλαγές στο γραφείο της υπουργου;;;;;
τα ίδια με τους δπε-δδε ;;;;;;;;
σανόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

 
Πιτσιφλής
26 Σεπ 2022 16:17

Φφφουουουουου....
Άγχος, πολύ άγχος... και είναι μεγάλοι άνθρωποι. Δεν είναι...
- Είμαι πολύ ενθουσιασμένος!

 
Τί δεν καταλαβαίνω?.....
26 Σεπ 2022 15:43

<<Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Προθεσμία μέχρι σήμερα στα Συμβούλια Επιλογής να παραδώσουν τους πίνακες μοριοδότησης>>
Δημοσίευση: 26/09/2022 (πρώτο σχόλιο: @Μαίρη 25 Σεπ 2022 22:31)
https://www.esos.gr/arthra/79963/symvoyloi-ekpaideysis-prothesmia-mehri-...

Το παρόν δημοσίευμα
<<Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Παραδόθηκαν στην υπ. Παιδείας οι πίνακες μοριοδότησης σήμερα στις 9:30 το πρωί>>
Δημοσίευση: 26/09/2022

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ