ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Συγκροτήθηκε Συμβούλιο Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (ΣΥ.Π.ΕΠΑ.Λ.)

Δημοσίευση: 29/09/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συμβούλιο   Πρότυπων Επαγγελματικών Λυκείων (ΣΥ.Π.ΕΠΑ.Λ.), συγκροτήθηκε στη Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, με απόφαση της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως., το οποίο έχει  ως εξής:

1. Πέτρος Καλαντώνης του Γρηγορίου, Αναπληρωτής Καθηγητής Α.Ε.Ι., Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής,   ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Ρόιδω Μητούλα του Κωνσταντίνου, Καθηγήτρια Α.Ε.Ι., του Τμήματος Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου.

2. Δημήτριος Μπαμπίλης του Ιωάννη, Σύμβουλος Α’ του Αυτοτελούς Επιστημονικού Γραφείου Συμβούλων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων,   ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρωτή τον Ανδρέα Αθανασόπουλο του Διονυσίου, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Γεωπονίας, Διατροφής και Περιβάλλοντος Π.Ε. 88 στο 3ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

3. Σταύρος Πιτσικάλης του Απόστολου, Σύμβουλος Β’ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Συντονιστής της Επιστημονικής Μονάδας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Μαθητείας, μ  ως μέλος, με αναπληρώτρια τη Σταυρούλα Παπαδοπούλου του Ηλία, Σύμβουλος Β’ του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Αναπληρώτρια Συντονίστρια της Επιστημονικής Μονάδας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Μαθητείας,.

4. Αντώνης Σπανός του Εμμανουήλ, Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου Οικονομολόγων Π.Ε. 80 στο ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας, ως μέλος, με αναπληρώτρια την Ελένη Μπαμπαλώνα του Θωμά, Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Π.Ε. 86 στο 3ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας.

5. Βενετία Καπαχτσή του Κωνσταντίνου, Εκπαιδευτικός Π.Ε. 06, Διευθύντρια Γυμνασίου Πανοράματος Θεσσαλονίκης, ως εκπαιδευτικός αυξημένων προσόντων, με εμπειρία σε θέσεις ευθύνης και με εξειδίκευση στην εκπαιδευτική διοίκηση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου, ως μέλος, με αναπληρωτή τον Στέφανο Παπαλέξη, Εκπαιδευτικό Π.Ε. 86, Διευθυντή του 9ου ΕΠΑ.Λ. Αθηνών.

Η θητεία των μελών του ΣΥ.Π.ΕΠΑ.Λ. είναι τετραετής.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ