Παράταση ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Αιγαίου

29/09/2022

Άκουσε το άρθρο

Παράταση  των ατομικών συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την καθαριότητα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, που λήγουν από την 21η.10.2022 έως την 23η.11.2022, καθώς και ατομικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου του προσωπικού που απασχολείται για την καθαριότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η ισχύς των οποίων, προβλέπει τροπολογία η οποία κατατέθηκε, από την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως, σήμερα στη Βουλή.

Ακολουθεί η τροπολογία

Ατομικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου του προσωπικού που απασχολείται για την καθαριότητα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η ισχύς των οποίων λήγει από την 21η.10.2022 έως την 23η.11.2022, καθώς και ατομικές συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου του προσωπικού που απασχολείται για την καθαριότητα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, η ισχύς των οποίων λήγει την 30η.9.2022, δύνανται να παρατείνονται με απόφαση του αρμόδιου οργάνου του ιδρύματος από τη λήξη τους έως την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών ανάθεσης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας που βρίσκονται σε εξέλιξη, και πάντως για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει την 31η.12.2022, απαγορευόμενης σε κάθε περίπτωση της μετατροπής των συμβάσεων αυτών σε συμβάσεις αορίστου χρόνου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ