Οι ζωγραφιές και ποιήματα ευγνωμοσύνης προς τους εκπαιδευτικούς από τους μαθητές

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού

05/10/2022

Ενημερώθηκε: 05/10/2022, 07:12

Άκουσε το άρθρο

Αναρτήθηκαν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο  οι ζωγραφιές και τα ποιήματα μαθητών, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό   την ευγνωμοσύνη τους προς τους δασκάλους τους, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εκπαιδευτικού, η οποία εορτάζεται σήμερα Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Παιδείας με   εγκύκλιο παρότρυνε  τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και των Γυμνασίων    να αφιερώσουν μία (1) διδακτική ώρα, στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων, για να φιλοτεχνήσουν, με φυσικό ή ψηφιακό τρόπο, καλλιτεχνικό υλικό (π.χ. ζωγραφιές, ποιήματα, φωτογραφίες, κάρτες) με στόχο να εκφράσουν οι μαθητές/μαθήτριες την ευγνωμοσύνη τους προς τους δασκάλους τους.

Σχόλια (4)

VIP
|

ΠΟΤΕ δεν θα ζητουσα κατι τετοιο απο τους μαθητες μου επειδη το διεταξε με την εγκυκλιο της!

ΜΑΡΙΑ ΒΕΝΙΑΝΑΚΗ
|

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να δίνεις τη γνώση μέσα από την καρδιά σου ,να καθοδηγείς και να αγαπάς πάνω από όλα τα παιδιά!

ΘΑΝΑΣΗΣ
|

Και μία (επιπλέον) αγωγή δώρο από την υπουργό μας...

Αντώνης
|

Σχεδόν καθημερινά οι μαθητές μας, ειδικά στις μικρές τάξεις του Δημοτικού, ζωγραφίζουν και μας χαρίζουν τις ζωγραφιές τους, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους. Το "αυτό το ζωγράφισα για εσάς" το ακούμε και το χαιρόμαστε ταχτικά. Δεν χρειαζόταν η εγκύκλιος του Υπουργείου, να μπου΄με μέσα στην τάξη και να πούμε: "Καλημέρα παιδιά! Σήμερα την πρώτη ώρα θα μου δείξετε την ευγνωμοσύνη σας με μία ζωγραφιά σας!!!!"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ