ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την επιλογή Διευθυντών Σχολείων

Εκδόθηκε η πρώτη Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής
Δημοσίευση: 07/10/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Οδηγία προς τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης να προχωρήσουν στη συγκρότηση των Τοπικών Συμβουλίων ,  τα οποία θα επιλέξουν τους νέους Διευθυντές Σχολείων, έδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ήδη η πρώτη Πρόσκληση  εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον ορισμό μελών των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής , εκδόθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας
Δρ. Ελένη Π. Μπενιάτα.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Πρόσκληση
  • Ταυτόχρονα με την παραπάνω Πρόσκληση η Περιφ. Διευθύντρια Εκπ/σης Στερεάς Ελλάδος απευθύνει και άλλη πρόσκληση και προς τους ΣΕΕ για συμμετοχή στα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής. Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την πρόσκληση

Στο μεταξύ μέχρι σήμερα Παρασκευή εξακολουθεί να βρίσκεται το στάδιο κατασκευής, από ιδιωτική εταιρεία,  η ηλεκτρονική πλατφόρμα  για την υποβολή αιτήσεων των υποψηφίων Διευθυντών Εκπαίδευσης.

Το υπουργείο Παιδείας αναμένει την ολοκλήρωση και την  παράδοση , από την ιδιωτική εταιρία, της πλατφόρμας, προκειμένου να εκδώσει την προκήρυξη, η οποία θα ορίζει τις ημερομηνίες και την διαδικασία  κατάθεσης των αιτήσεων των εκπαιδευτικών που επιθυμούν να διεκδικήσουν μια θέση Διευθυντή Σχολείου.

Η ανάθεση κατασκευής της πλατφόρμας στην  ιδιωτική εταιρεία έγινε απευθείας, και θα κοστίσει 72,5 χιλιάδες ευρώ, συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η  ηγεσία του υπουργείου Παιδείας για να πετύχει επίσπευση των διαδικασιών επιλογής Διευθυντών Σχολείων ψήφισε το καλοκαίρι τροπολογία για τον τρόπο συγκρότησης των Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής   και επιπλέον άλλαξε τη σειρά επιλογής στελεχών εκπαίδευσης ώστε να προηγηθεί η επιλογή Διευθυντών Σχολείων.

Τι αναφέρει η πρόσκληση της  ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας

Η Περιφερειακή Διευθύντρια Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι υπηρετούν με οργανική θέση στην οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης και έχουν εικοσαετή (20ετή) και δεκαπενταετή (15ετή) εκπαιδευτική υπηρεσία στην οικεία βαθμίδα εκπαίδευσης και επιθυμούν να οριστούν μέλη του οικείου Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής, να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και βιογραφικό σημείωμα, από το οποίο να προκύπτει η διοικητική και διδακτική τους εμπειρία, η επιστημονική και παιδαγωγική τους κατάρτιση, στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας μέσω των αρμοδίων Διευθυντών Εκπαίδευσης από Δευτέρα 10.10.2022 μέχρι και Τετάρτη 12.10.2022.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Δεν είναι δυνατόν να ορισθούν μέλη των συμβουλίων εκπαιδευτικοί που προτίθενται να είναι υποψήφιοι στη διαδικασία επιλογής.

Οι αρμόδιοι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα πρέπει να εκδώσουν βεβαίωση για κάθε ενδιαφερόμενο, στην οποία θα βεβαιώνεται ο βαθμός, η οργανική θέση, η θέση που υπηρετεί, ο συνολικός πραγματικός χρόνος εκπαιδευτικής υπηρεσίας και ο συνολικός χρόνος σε θέση στελέχους της εκπαίδευσης των περ. α) έως γ) και στ) έως κ) της παρ. 2, του άρθρου 30 του Ν.4823/2021 (ΦΕΚ 136 τ.Α’/03-08-2021).

Ως καταληκτική ημερομηνία για τον υπολογισμό της εκπαιδευτικής υπηρεσίας ορίζεται η 12.10.2022.

Οι Διευθυντές Εκπαίδευσης θα πρέπει να αποστείλουν τις υποβληθείσες αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, τις βεβαιώσεις και τον συγκεντρωτικό πίνακα με το συνολικό αριθμό των εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση, το αργότερο μέχρι τις 14.10.2022, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας.

Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αιτήσεις παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά.

Σχόλια (74)

 
Κοινή λογική εκπαιδευτικού ή λογική Υπουργείου Παιδείας
26 Οκτ 2022 18:37

Ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα οι επιλογές Σχολικών Συμβούλων, παρόλο που έχουν προκηρυχθεί οι θέσεις εδώ και μήνες, θα προκηρυχθούν οι θέσεις των Διευθυντών στη μέση του σχολικού έτους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία των σχολείων. Ενώ δηλαδή δεν μπορούν να ολοκληρώσουν κάτι μετά από μήνες θα ανοίξουν ένα άλλο ζήτημα που θα επιφέρει μεγάλη αναστάτωση στο σχολείο. Κάτι μου διαφεύγει. Πώς λαμβάνονται όλες αυτές οι αποφάσεις, οι οποίες ως μόνο αποτέλεσμα έχουν την αναστάτωση των πάντων; Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη λογική τους. Η επιτομή της "αριστείας". Εμείς οι εκπαιδευτικοί καλούμαστε να προγραμματίσουμε την διδακτέα ύλη, της σχολικές δραστηριότητες, το εκπαιδευτικό έργο και τα σχέδια δράσης για την εσωτερική αξιολόγηση. Αν δεν τα κάνουμε όλα αυτά, ή δεν τα κάνουμε όπως πρέπει (σύμφωνα με την κρίση των Συμβούλων, των γονέων, του Διευθυντή του Σχολείου) θα αξιολογηθούμε αρνητικά. Μετά από 2 χρόνια και η πιο αργή χελώνα θα είχε καταφέρει να προγραμματίσει πιο αποτελεσματικά τα καθήκοντά της. Η κοινή λογική επιτάσσει όχι αλλαγή στη διάρκεια της χρονιάς, ούτε και προκήρυξη, η οποία θα διασαλέψει το κλίμα των σχολείων. Ναι, έπρεπε να είχαν αλλάξει οι διευθυντές, στην ώρα τους, όχι τώρα, στη μέση της χρονιάς. Δεν προηγείται το δημόσιο συμφέρον; Δεν περιμένω λίγους μήνες για να συμπληρώσω κάποια μόρια. Το κριτήριό μου είναι διατήρησης της ηρεμίας, του παιδαγωγικού κλίματος που διασαλεύτηκε μετά από δύο χρόνια αναστάτωσης στα σχολεία λόγω του κόβιντ. Ίσως γι' αυτό θα παραμείνω εκπαιδευτικός και δε θα γίνω ποτέ υπουργός, γενικός γραμματέας, ή στέλεχος εκπαίδευσης. Όλα στου κασίδη το κεφάλι...

 
@Προτάσεις επί των διατάξεων της νομοθεσίας
26 Οκτ 2022 12:59

έχουν και παραέχουν νόημα , ώστε να καταδεικνύεται ο παραλογισμός του καλυτερότερου. επίσης, θα είχε σημασία (πέρα από το αυτονόητο, η εισάγουσα προς ψήφιση υπουργός) ΠΟΙΟΙ ακριβώς εισηγήθηκαν -είναι αρχιτέκτονες του νόμου ! εδώ ΠΟΛΛΟΙ προτείνουν ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ τροπολογία (μόνο κατάθεση χαρτιών) . το ξήλωμα του νόμου η ίδια τον άρχισε.

 
Δ.Χ.
26 Οκτ 2022 09:37

@STATHIS η πλατφόρμα που χρειάζονται είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια με αυτή των προϊσταμένων και των συντονιστών.
Ένα copy-paste του κώδικα της υπάρχουσας πλατφόρμας χρειάζεται και να ανέβει σε διαφορετικό server. Αυτή η διαδικασία με τις μικρομετατροπές που χρειάζεται είναι υπόθεση μίας εργάσιμης από έναν πληροφορικό που εργάζεται στο υπουργείο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

 
kosto67
23 Οκτ 2022 12:56

ΑΠΟΡΙΑ-ΟΧΙ ΨΑΛΤΟΥ, ΒΗΞ,ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ-:ΕΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΙΣΕΙΣ Δ/ΝΤΩΝ -ΥΠΟ/ΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΕΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΡΙΣΕΩΝ ;ΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ;

 
STATHIS
20 Οκτ 2022 13:04

72,5 χιλιάδες ευρώ. Δηλαδή δεν υπάρχει ΕΝΑ Πανεπιστήμιο μας να κάνει αυτή τήν δουλειά. Δεν υπάρχουν στο Υπουργείο, στα σχολεία, πληροφορικοί, να φτιάξουν την πλατφόρμα. Κατά τα άλλα...
Πως το είπε κάποιος "Λεφτά υπάρχουν"

 
ΚΑΛΥΨΩ
15 Οκτ 2022 20:58

Οι σχολικές μονάδες προσπαθούν να προχωρήσουν και να εξασφαλίσουν την ηρεμία που είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία τους.
Δυστυχώς το μοναδικό πρόβλημα για ορισμένους είναι οι κρίσεις των Δ/ντών.
Για την κρίση της κοινωνίας θα μιλήσει κανείς?
Για τα υπαρκτά προβλήματα θα μιλήσει κανείς?

 
Non paper από ανώτατη κυβερνητική πηγή....
10 Οκτ 2022 16:23

@ΤΕΟ
Συμφωνώ απόλυτα κι έχω μόνο να συμπληρώσω, ότι εάν μια στο εκατομμύριο ΔΕΝ ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής ΔΣΜ, αποκλειστικά υπεύθυνοι θα είναι όσοι αντιμάχονται τον καλυτερότερο ever.... ίσως και ο Φίλης. Εμείς πάντως, ΟΛΑ άριστα τα κάναμε!

 
ΤΕΟ
10 Οκτ 2022 10:41

Είμαι σίγουρος ότι μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής ΔΣΜ και αναλάβουν καθήκοντα όσοι τελικά επιλεγούν, αυτόματα θα λυθούν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα και θα υπάρξει μια τρομακτική καλυτέρευση στον τρόπο λειτουργίας του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

 
111
09 Οκτ 2022 21:28

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΣΜ

 
Εκπαιδευτικός @Π.Σ.
09 Οκτ 2022 20:32

@ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ
@ ΔΙΚΑΙΟ
Δεν υπάρχει κάτι άδικο. Απλά στην πρώτη εφαρμογή του νόμου θα είναι υποψήφιοι διευθυντές είτε ο Διευθυντής είτε άλλοι Εκπαιδευτικοί του πειραματικού σχολείου, οι οποίοι θα έχουν και την εμπειρία ενός έτους λειτουργίας του. Αν κάποιος επιθυμεί διακαώς να γίνει Διευθυντής Π.Σ. ας πάρει απόσπαση/μετάθεση να εργαστεί εκεί και όταν αποκτήσει την προυπηρεσία και την εμπειρία που απαιτεί ο νόμος ας διεκδικήσει τη θέση για την επόμενη θητεία.

 
Υποψήφιος/α
09 Οκτ 2022 16:36

Στα νεοιδρυθέντα πειραματικά στις επαρχίες πρέπει να επιτραπεί σε όλους να κάνουν αίτηση. Ας το δει η Υπουργός αυτό.

 
ΞΑΝΘΟΣ
09 Οκτ 2022 14:59

Τα σχολεία υπάρχουν για τους μαθητές και όχι τους δασκάλους, τα νοσοκομεία για τους ασθενείς και όχι τους γιατρούς.....!!!
Δυστυχώς εδώ έχουμε αντιστρέψει την κανονικότητα.....
Θεωρούμε ότι τα σχολεία υπάρχουν για χάρη των δασκάλων και τα νοσοκομεία για χάρη των γιατρών.....!!!
Κάντε ότι θέλετε με τις διαδικασίες για τους διευθυντές......ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΤΕ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.....ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.....

 
Εμπιστοσύνη στο πλαίσιο
09 Οκτ 2022 13:13

Ας εμπιστευτούμε τονυπαρχον πλαίσιο κ αυτοί που θέλουν να αναλάβουν ας κάνουν αιτήσεις. Πρέπει να αλλάξουν οι διευθυντές τώρα γιατί οι μισοί είναι αναπληρωτές.

 
Στράτος
09 Οκτ 2022 12:56

Θα είχε ενδιαφέρον εάν κάποιος μας μετέφερε το κείμενο του εγγράφου Φ.350/98/122749/Ε3/06-10-2022 του ΥΠΑΙΘ με το οποίο οι Περιφερειακές Διευθύνσεις καλούνται να εκδώσουν τις Προσκλήσεις συγκρότησης Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής. Αναφέρονται άραγε σε αυτό και οι ακριβείς ημερομηνίες που θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία συγκρότησης των Συμβουλίων;
Σε κάθε περίπτωση, από αύριο Δευτέρα αναμένουμε όλες οι ΠΔΕ της χώρας να εκδώσουν τις αντίστοιχες Προσκλήσεις.

 
ΔΙΚΑΙΟ
09 Οκτ 2022 10:24

ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝ(2021) ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΚΠ/ΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Δ/ΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ Δ/ΝΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ.

 
Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ
09 Οκτ 2022 09:20

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΟΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠ/ΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΔΣΜ.

 
Διευθυντής
09 Οκτ 2022 09:19

@ Νίκη Δ.
Είμαι αρκετά χρόνια διευθυντής σε πολυπληθές δημοτικό σχολείο και η δουλειά που έκανα πάνω στη συνέντευξη δεν έγινε σε μια μέρα αλλά σε διάστημα αρκετών εβδομάδων μέσα στο καλοκαίρι,επομένως όχι δεν κάνω πλάκα όπως λες και πόσω μάλλον ενώ απευθυνομαι σε σοβαρό άνθρωπο και εκπαιδευτικό

 
@Σωκρατης
09 Οκτ 2022 01:40

Και των διευθυντων έχει λήξει από το 2020
Και τι μ αυτό;;;; έχουν πάρει παράταση και αυτοί.

 
Σοφιαννα
09 Οκτ 2022 00:46

Αν υπάρχει πολιτική βούληση θα γίνουν μπαμ μπαμ οι κρίσεις. Το θέμα είναι αν υπάρχει...

 
Ερώτηση
09 Οκτ 2022 00:45

Κ. Πλαταρε, θα βγάλετε ύλη;;;;;

 
@επεξηγησεις
09 Οκτ 2022 00:44

Συμφωνώ, ομιλείς ορθώς . Θα επισπευστει η διαδικασία. Και δε θα χρειαστει ούτε συμβούλια να συγκροτήσουν ούτε όλη αυτή η μανούρα να γινει. Εξάλλου τα προσόντα έχουν πρωτεύοντα ρόλο. 0σο και τέλεια να τα πεις στη συνέντευξη, αν δεν έχεις χαρτουρα... Δε γίνεσαι. Ενώ αν δεν τα πεις καλά, αν έχεις τη χαρτουρα, γίνεσαι. Επομένως, δεν έχει πολύ νόημα η συνέντευξη.

 
@επεξηγησεις
09 Οκτ 2022 00:41

Συμφωνώ. Σωστά τα λες. Να μετρήσουν μονο τα προσόντα, πτυχία. Η συνέντευξη ενέχει κινδυνους... Να προωθήσουν αυτούς που θέλουν...

 
@δεξιοστροφος αριστερος
08 Οκτ 2022 23:57

Και τότε γιατί αυτοί που τοποθετήθηκαν διευθυντές διευθύνσεων είναι ακόμα στους πίνακες των υποψηφιων συμβούλων εκπαίδευσης και έχουν υπολογιστεί τα προσωρινά τους μόρια;

 
Ανήσυχος εκπαιδευτικός
08 Οκτ 2022 23:06

@Ποδοσφαιρόφιλος
Χαριτωμένο σχόλιο, για να χαμογελάσουμε και λίγο μέσα σ' αυτή τη μαυρίλα. Ωστόσο μάλλον ατυχές το παράδειγμα, γιατί - αν και δεν είμαι καλός γνώστης του αντικειμένου - νομίζω πως υπάρχουν άλλες ομάδες που γυρνάνε σπίτι τους αυθημερόν, με την πρώτη κιόλας ευρωπαϊκή τους βόλτα!

 
@ΣΩΚΡΑΤΗΣ
08 Οκτ 2022 22:53

Συμφωνώ αλλά για ποιά στελέχη (πλην των νέων ΔΔΕ-ΔΠΕ) δεν έχει λήξει?

 
Κ.Α.
08 Οκτ 2022 20:37

@Ντίνα, 08 Οκτ 2022 13:21
Ντίνα, τρίζει η καρέκλα σου...

 
@απο Σύρο
08 Οκτ 2022 20:13

κατά κει βαίνουμε ολοταχώς....

 
ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ
08 Οκτ 2022 19:26

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ.ΣΤΑ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ.ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ .

 
Ποδοσφαιρόφιλος
08 Οκτ 2022 18:03

Όπως ξεκινάει ο Ολυμπιακός κάθε Αύγουστο για την Ευρώπη και τον Δεκέμβριο γυρίζει σπίτι του.

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.