Εκλογές Πολυτεχνείου Κρήτης: Επτά υποψήφιοι για τις 6 θέσεις του Συμβουλίου Διοίκησης

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 24η Οκτωβρίου 2022

10/10/2022

Άκουσε το άρθρο

Συνολικά επτά  καθηγητές δήλωσαν υποψηφιότητα για τις 6 θέσεις   εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του    Πολυτεχνείου Κρήτης.

Από το νυν Πρυτανικό Συμβούλιο υποψηφιότητα έθεσε   μόνο ο Αντιπρύτανης  Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης Μιχαήλ Ζερβάκης,

 Ειδικότερα οι υποψήφιοι κατά  αλφαβητική σειρά έχουν ως εξής:

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 24η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα. Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.). και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 31η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ