ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι για το ΚΥΔΙΠ

Δημοσίευση: 02/11/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το υπουργείο Παιδείας απέστειλε στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης τον πίνακα με τα ονόματα των υποψηφίων για την εκλογή αιρετών εκπροσώπων των υπαλλήλων των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Διοικητικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.ΔΙ.Π.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Μέχρι τις 15-11-2022, καθένας που είναι εγγεγραμμένος στον πίνακα εκλογέων μπορεί να υποβάλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση atp@minedu.gov.gr, ένσταση για διαγραφή κάποιου από τον πίνακα υποψηφίων, εφόσον έχει στερηθεί του δικαιώματος του εκλέγεσθαι, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 2 της αριθ. ΔΙΚΠΡ/Φ.80/30/8703/16.9.1988 (Β ́ 684 ) Υπουργικής απόφασης, ως ισχύει (θέση υποψηφίου σε αυτοδίκαιη αργία).

Ο οριστικός πίνακας των υποψηφίων καταρτίζεται μέχρι τις 30-11-2022.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ