Live/ Βουλή : Συζήτηση 6 επίκαιρων ερωτήσεων για την παιδεία

Το esos συνδέθηκε διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση

14/11/2022

Ενημερώθηκε: 14/11/2022, 13:03

Άκουσε το άρθρο

Έξι επίκαιρες ερωτήσεις για θέματα παιδείας θα συζητηθούν στη Βουλή, σήμερα  Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι.

Το esos  συνδέθηκε  διαδικτυακά με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συζήτηση.

Ειδικότερα, πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις:

1. Του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής  του Κινήματος Αλλαγής   Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, με θέμα: «Αδικαιολόγητη καθυστέρηση πλήρωσης θέσεως εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης στο Νηπιαγωγείο Τυρού και ελλείψεις καθηγητών στο Γυμνάσιο Τυρού».

2. Του Βουλευτή  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος  Νικολάου Καραθανασόπουλου, με θέμα: «Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται στους εργαζόμενους και στους φοιτητές εξαιτίας των καταργήσεων - συγχωνεύσεων - μετακινήσεων πανεπιστημιακών τμημάτων».

3. Του  Βουλευτή  του  ΣΥΡΙΖΑ κ  Βασιλείου Κόκκαλη, με θέμα: « Κραυγή αγωνίας από γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς & Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) για τα εκπαιδευτήρια Ν. ΡΑΠΤΟΥ».

4. Του  Βουλευτή     του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος   Εμμανουήλ  Συντυχάκη, με θέμα: «Για το ζήτημα της φοιτητικής στέγης στην Κρήτη».

5. Της Βουλευτού    του ΚΚΕ   Μαρίας Κομνηνάκα, με θέμα: «Για την πλήρη και άμεση αποκατάσταση των σχολείων της Σάμου, τα οποία υπέστησαν σοβαρές ζημίες από τον σεισμό».

6. Του  Βουλευτή     του  ΚΚΕ  Ιωάννη Δελή , με θέμα: «Για την αναγνώριση του δικαιώματος υποβολής αίτησης μετάθεσης ή απόσπασης στους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς ΤΕ16».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ