ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Υπάλληλοι υπ. Παιδείας: Επιθετική και απαξιωτική η Ν. Κεραμέως απέναντί μας- Μας έκανε μαθήματα διοίκησης και συνδικαλισμού!

"Το μήνυμα ήταν σαφές ότι δεν πρόκειται να μας ξαναδεί"
Δημοσίευση: 24/11/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Βαρείς χαρακτηρισμούς για την υπουργό παιδείας Νίκη Κεραμέως, χρησιμοποιεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη συνάντηση που είχε το ΔΣ  μαζί της.

Ο Σύλλογος αφού σημειώνει  ότι   «αφού προηγουμένως είχαν περάσει πέντε μήνες από τη στιγμή που το νέο ΔΣ είχε καταθέσει αίτημα για συνάντηση μαζί της καθώς και λίστα θεμάτων», τονίζει:  

Επιθετική και απαξιωτική: Ο τόνος της υπουργού – στη συνάντηση- ήταν επιθετικός και απαξιωτικός και τελικά δεν πήραμε απαντήσεις!!! Το συμπέρασμα κατά την άποψή της ήταν ότι ο Σύλλογος δεν ξέρει από διαδικασίες και μας έκανε μαθήματα διοίκησης και συνδικαλισμού!

Αγνοούσε τα θέματά μας: Τα θέματα της συνάντησης τα είχαμε ήδη θέσει μέσω των 2 εγγράφων μας, τα οποία σας είχαμε κοινοποιήσει, όμως η υπουργός τα αγνοούσε και μας τόνιζε πως καταθέσαμε το υπόμνημα την τελευταία στιγμή.

Δεν πρόκειται να μας ξαναδεί: Το μήνυμα ήταν σαφές ότι δεν πρόκειται να μας ξαναδεί αλλά μας παρέπεμπε στους Υπηρεσιακούς παράγοντες και στον νέο Διοικητικό Γραμματέα. Φάνηκε πως η συνάντηση ήταν προσχηματική και μας έκανε χάρη που μας συνάντησε!!!

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 14-11-2022 η Υπουργός συναντήθηκε με το ΔΣ του Συλλόγου μας, αφού προηγουμένως είχαν περάσει πέντε μήνες από τη στιγμή που το νέο ΔΣ είχε καταθέσει αίτημα για συνάντηση μαζί της καθώς και λίστα θεμάτων.

Ο τόνος της Υπουργού ήταν επιθετικός και απαξιωτικός και τελικά δεν πήραμε απαντήσεις!!! Το συμπέρασμα κατά την άποψή της ήταν ότι ο Σύλλογος δεν ξέρει από διαδικασίες και μας έκανε μαθήματα διοίκησης και συνδικαλισμού!

Τα θέματα της συνάντησης τα είχαμε ήδη θέσει μέσω των 2 εγγράφων μας, τα οποία σας είχαμε κοινοποιήσει, όμως η Υπουργός τα αγνοούσε και μας τόνιζε πως καταθέσαμε το υπόμνημα την τελευταία στιγμή. Το μήνυμα ήταν σαφές ότι δεν πρόκειται να μας ξαναδεί αλλά μας παρέπεμπε στους Υπηρεσιακούς παράγοντες και στον νέο Διοικητικό Γραμματέα. Φάνηκε πως η συνάντηση ήταν προσχηματική και μας έκανε χάρη που μας συνάντησε!!!

Ειδικότερα, για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ του ΥΠΑΙΘ δήλωσε ότι είναι στις προθέσεις της για την τροποποίησή του, αλλά δεν δεσμεύτηκε αν θα είναι διακριτός. Ζητήσαμε, σε περίπτωση τροποποίησης, ενημέρωση από την αρχή και να μην είναι διακοσμητικός ο ρόλος μας στο τέλος και η συμμετοχή μας να είναι σε όλα τα στάδια.

Για τα προβλήματα λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού μας είπε να απευθυνθούμε στην αρμόδια Γενική Δ/ντρια κα Χρήστου και να καταθέσουμε πρόταση αλλαγής του κανονισμού λειτουργίας του.

Για τη ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ήταν το τελευταίο θέμα που θέλησε να συζητήσει και ανέφερε ότι οι κρίσεις για τις θέσεις ευθύνης Δ/ντών και Προϊσταμένων θα ξεκινήσουν όταν ολοκληρωθούν οι κρίσεις των Γενικών Δ/ντών από το ΑΣΕΠ. Για τις τοποθετήσεις στις υπηρεσίες του ΥΠΑΙΘ είπε ότι έτσι γίνεται σε όλο το Δημόσιο Τομέα. Όσον αφορά το θέμα των πειθαρχικών δεν το άγγιξε!

Για το ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ μας είπε ότι όλοι έχουν πρόβλημα ακόμα και η ίδια τόνισε ότι δεν έχει γραφείο για τους συνεργάτες της, αφού κάποιοι αναγκάζονται να εργάζονται από το σπίτι!

Σχετικά με τη ΓΓ Αθλητισμού, μας είπε ότι η κατάσταση είναι δεδομένη και δεν πρόκειται να αλλάξει. Από συνεργάτη της αναφέρθηκε ότι αντιδρούν οι συνάδελφοί μας στην χωροταξική αναδιάρθρωση των υπαλλήλων στα γραφεία. Στο οποίο απαντήσαμε ότι ορθώς αντιδρούν, καθώς δεν υπάρχει σωστή και δίκαιη κατανομή.

Για τη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ μας παρέπεμψε απ’ ευθείας στον αρμόδιο Γενικό Δ/ντή κ. Δασκαλογιάννη. Τόνισε ότι ο ανάδοχος του συνεργείου συντήρησης είναι απλήρωτος και μας κάνει χάρη που επισκευάζει τις ζημιές!!! Παράδειγμα της απαξίωσης ήταν και το γεγονός ότι όταν το ΔΣ της έθεσε το ζήτημα προμήθειας μεταξύ άλλων και κουρτινών για τα γραφεία μας απάντησε ότι θα πρέπει κάθε Προϊστάμενος Τμήματος να κάνει αίτημα προμήθειας!

Για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ μας είπε ότι προέχουν οι Υγειονομικοί υπάλληλοι για τους οποίους θα δοθούν αυξήσεις από τις αρχές του επόμενου χρόνου και είναι στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, εφ’ όσον εκλεγεί, να δώσει οριζόντια αύξηση σε όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους! Ούτε καν συζητάει την επαναφορά του επιδόματος εξετάσεων και ότι το Υπουργείο Οικονομικών δεν εγκρίνει κανένα άλλο επίδομα. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι κάθε ευρώ πάει για την καταπολέμηση της ακρίβειας! Σε παρέμβαση μέλους του ΔΣ ότι δεν είναι έτσι ακριβώς, αφού χρήματα δίνονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προτίμησε να σιωπήσει.

Για τα ΘΕΡΙΝΑ CAMP είπε  ότι θα εξετάσει την πρόταση που θα καταθέσουμε.

Για το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ πήρε το λόγο η Δ/ντρια της Υπουργού κα Κεφαλή και μας ενημέρωσε ότι ζήτησε από τους Γενικούς Δ/ντές κ. Δασκαλογιάννη (Γενική Διεύθυνση Στρατηγ. Σχεδ. Προγραμ. και Ηλεκ. Διακυβέρνησης) και κ. Ντανά (Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών) να της καταθέσουν πλήρη φάκελο. Της τονίσαμε ότι έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από την τελευταία συνάντηση και ακόμα περιμένουμε τον φάκελο. Μας ανέφερε ότι είναι ένα πρόβλημα ετών και δεν μπορεί να γίνει ντεντέκτιβ!

Για θέματα ΤΡΑΠΕΖΑΣ μας παρέπεμψε στην Γενική Δ/ντρια κα Χρήστου (Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού).

Για τις ΚΑΜΕΡΕΣ και τις λεπτομέρειες λειτουργίας τους μας παρέπεμψε στον Γενικό Δ/ντή κ. Δασκαλογιάννη.

Τέλος, της τέθηκε το θέμα των εκλογών του ΚΥΣΔΙΠ μέσω ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, για το οποίο δεν έκανε κανένα σχόλιο!

Επίσης, όταν ζητήθηκε ραντεβού για την Ομοσπονδία μας, απόρησε και ρώτησε ποια είναι η Ομοσπονδία, δείχνοντας πόσο ενημερωμένη είναι!

Για μας η συνάντηση ήταν προσχηματική. Η στιγμή για να μας δει δεν είναι τυχαία, εφόσον πλέον οι αρμοδιότητες περνάνε στον νέο Διοικητικό Γραμματέα.

Συνεχίζουμε και διεκδικούμε, πλέον, πιο δυναμικά:

Απαιτούμε αυξήσεις στους μισθούς μας και επαναφορά του επιδόματος εξετάσεων.

Απαιτούμε Νέο Οργανισμό για την Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΑΙΘ με συνολική αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του και να προχωρήσουν άμεσα και οι υπόλοιπες κρίσεις Δ/ντών και Προϊσταμένων Τμημάτων. Πρόβλεψη υπηρεσιών για τον έλεγχο και την επίβλεψη ζητημάτων του Υπουργείου όπως υπεύθυνος ασφαλείας, κυλικεία, ιατρείο, κατασκηνώσεις κλπ.

Διασφάλιση των υφιστάμενων οργανικών θέσεων, πρόβλεψη νεών για την αντιμετώπιση της υποστελέχωσης και κάλυψή τους με νέους διορισμούς.

Απαιτούμε την εφαρμογή ενός διάφανου, δίκαιου, αξιοκρατικού τρόπου διενέργειας των μετακινήσεων του προσωπικού στο Υ.ΠΑΙ.Θ. καθώς και την αντιμετώπιση των εργαζομένων και των εκπροσώπων τους με σεβασμό. Θα πρέπει να εξετάζονται τα προσόντα, οι επιθυμίες και η υπηρεσιακή ανάγκη. Επίσης, ζητάμε να επανεξεταστεί οριζόντια για τη Δημόσια Διοίκηση η πρακτική της τοποθέτησης των Γενικών Διευθυντών από άλλους χώρους εργασίας.

Ζητάμε εξορθολογισμό του χωροταξικού και καλούμε τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και την Υπουργό να μας ενημερώσει για την κατανομή των γραφείων του 3ου ορόφου!

Ζητάμε να ληφθεί μέριμνα για την κάλυψη των αναγκών των γονέων-συναδέλφων μας ως προς τη φύλαξη και τη δημιουργική απασχόληση σε δημόσιες δομές του Υ.ΠΑΙ.Θ. (Νηαρ Ηστ, Φωκιανός κλπ,) ή άλλων δημόσιων φορέων των παιδιών τους (ηλικίας 5 έως 12 ετών) κατά την περίοδο των θερινών διακοπών, καθώς και να προβλεφθεί πίστωση τουλάχιστον 2000 € στον προϋπολογισμό του Υ.ΠΑΙ.Θ. για το 2023. Υπενθυμίζουμε ότι δεν έχουμε λάβει απάντηση στα σχετικά μας έγγραφα.

Ζητάμε άμεσα τον φάκελο για το καθεστώς λειτουργίας αλλά και τις συμβατικές υποχρεώσεις των δύο (2) κυλικείων που στεγάζονται στο χώρο του Υπουργείου, με σκοπό αντισταθμιστικά οφέλη για τους συναδέλφους όπως π.χ. μείωση τιμών.

Άμεση και χωρίς καθυστέρηση προμήθεια υλικών (αφού σύμφωνα με την αρμόδια Γεν. Διεύθυνση έχει ολοκληρωθεί η μελέτη) για την αποκατάσταση των προβλημάτων κτιρίου, με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση για την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Απαιτούμε να τερματιστούν οι αναίτιες πειθαρχικές διώξεις και μετακινήσεις συναδέλφων.

Συνεχίζουμε με αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, με έργα και όχι λόγια.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Κ.Υ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Τόνια Μητσοτάκη

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Θανάσης Ρούσκας

Σχόλια (26)

 
Λουκρητία
26 Νοε 2022 21:16

Αυτούς τους αρίστους ήθελε ο λαός.!!!!
Ας τους γευτεί τώρα.. !!!
Εμείς οι μειοψηφούντες...ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ;;;;;

 
Ευτυχώς συνταξιουχος
26 Νοε 2022 13:28

Τι το περίεργο. Η ίδια αλαζονεία απέναντι σε υπαλλήλους η εκπαιδευτικούς!!!!

 
Εδώ που τα λέμε
26 Νοε 2022 09:25

ένας ηγέτης (γιατί έτσι προβάλλει την εικόνα της η κα Κεραμέως) δεν έχει τέτοιες συμπεριφορές:
1)δεν απαξιώνει εμπνέει
2) προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα και όχι να τα κουκουλώνει
3) δίνει το καλό παράδειγμα σε όλα ..όταν δηλώνεις ότι συνεργάτες σου δουλεύουν από σπίτι γιατί δεν έχουν γραφείο!!!! (που ερμηνεύεται και ως πληρώνονται και κάθονται σπίτι και όποτε θέλουν κάνουν και καμιά δουλειά)
τι να πεις;
4) Όταν κυνηγάς με νέες υποχρεώσεις και καθήκοντα όλους τους εκπαιδευτικούς και τους λες μην βγάλετε τσιμουδιά για αυξήσεις ενώ τα
στελέχη του υπουργείου της εκπαίδευσης είναι γεμάτα επιδόματα, τι να πεις;
5) όταν κάνεις επιμορφώσεις με webex με φιλολογίες και όχι ουσία....και μετά τους λες είσαστε έτοιμοι!!! ενώ στο εξωτερικό περνούν δίμηνα-τρίμηνα επιμόρφωσης υποχρεωτικά όλοι οι εκπαιδευτικοί δια ζώσης το απόγευμα ή το καλοκαίρι με εξετάσεις και ζωντανή παράδοση σε τάξη στο τέλος (όχι μόνο γραπτά), τί να πείς;
6) Όταν ο μισθός του εκπαιδευτικού στην Ελλάδα είναι μικρότερος του ανειδίκευτου εργάτη στη Γερμανία και αντί για σωστή αντιμετώπιση αρχίζουμε νοίκι-pass, βενζίνη-pass, φαγητό-pass, υπολογιστής-pass κλπ
παντού κουπόνια σε λίγους με κριτήρια, τι να πείς;

και μην βγει κανένας εξυπνάκιας να πει αν δεν σας αρέσει στον ιδιωτικό τομέα και παραιτηθείτε, γιατί θέλω να απευθύνει το ίδιο στους πολιτικούς και τα στελέχη του Υπουργείου : Κ΄άντε το έργο σας με μισθό καθηγητή και αν δεν σας αρέσει παραιτηθείτε..όχι επειδή έχουν την ψήφο στη βουλή ψηφίζουν μισθάρες , απαλλαγές, επιδόματα για αυτούς και για τον απλό εκπαιδευτικό ψίχουλα.

 
Μα ειναι συνδικαλιστρια!!
25 Νοε 2022 19:15

Ολες τις αριστερες πρακτικες του συριζα τις εχει ξεσηκώσει, γιατι πιστευει κανεις εδω μεσα οτι εφαρμοσε στο παραμικρο αυτα που λεγε το προγραμμα της ΝΔ? Ο γαβρόγλου περισσότερο δεξιός ήταν

 
ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ/ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ
25 Νοε 2022 15:56

Γιατί ρε κουμπάρε;;; Από που κι ως που, επίδομα Πανελληνίων ΟΛΟΙ οι Διοικητικοί Υπάλληλοι του Υπ.Παιδείας;;!! Θα ξαναγυρίσουμε στα παλιά .....

 
Lakis
25 Νοε 2022 12:55

Ο δικός σας τόνος πως ήταν; Εκείνο το «απαιτούμε» τα λέει όλα.

 
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗΣ
25 Νοε 2022 10:36

Έργα υποδομής και αυξήσεις στους μισθούς, συνήθως οι Κυβερνήσεις τα υλοποιούν πριν τις εκλογές και όχι μετά... Οπότε, η κοροϊδία στο φτωχό λαό πάει "σύννεφο"!!!
Οι εκλογές έρχονται και πολλοί από τους νυν κυβερνώντες δεν θα επανεκλεγούν... Η "άριστη" Υπουργός μας - αν μη τι άλλο - οφείλει ν' ανοίξει το δρόμο: Κεραμέως παραιτήσου!!!

 
ΝΙΚΗ
25 Νοε 2022 09:49

Η γυναίκα είναι ο ορισμός της αλαζονείας και της έπαρσης. Έφτιαξε ένα ποσοτικό αφήγημα για να έχει να λέει στις κομματικές συγκεντρώσεις "έκανα αυτό..αυτό και αυτό.." από ποιότητα όμως μηδέν (0) αφού έχει τσαλακώσει την καθημερινότητα όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας. Ποτέ ΄άλλοτε τα σχολεία δεν είχαν βρεθεί σε τέτοια ψυχολογική κατάσταση. Προβολή του εαυτού της . Ο λαός όμως θα την ξαναφέρει στο φυσικό της ύψος. Σύντομα..

 
Δισκοβόλος
25 Νοε 2022 09:34

@Μακράν
Γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι ούτε εσύ το πιστεύεις αυτό που λες; Δυστυχώς βέβαια η αλήθεια είναι ακριβώς ανάποδη: Είναι η υπουργός που ξέρει καλά μόνο ένα πράγμα: Να δημιουργεί προβλήματα ακόμη κι εκεί που δεν υπάρχουν! Τιτάνιο επίτευγμα. Δοξάστε την!!!

 
pakis
25 Νοε 2022 08:20

Αν ξαναβγούν αυτοί πρώτο κόμμα, με τέτοια αριστεία και αυταρχισμό δε ξέρω τι θα μας κάνουν όλους ...

 
Mακραν
25 Νοε 2022 07:16

Η καλύτερη υπουργός , ξέρει να δίνει λύσεις και είναι αποτελεσματική !!! Πρώτη φορά τέτοιο τιτάνιο έργο στο υπουργείο και αξίζουν συγχαρητήρια .

 
Julia
25 Νοε 2022 06:31

Εσεις απαιτείται αλλά αυτή να μην έχει φωνή ; Γιατί οι εκπαιδευτικοί δε συμμετέχουν σε camp και παιδικούς σταθμούς τα παιδιά τους; Μόνο οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΥΠΑΙΘ;

 
Κυρία Υπουργέ θέλουμε το ίδιο!
24 Νοε 2022 23:50

"Για το ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ μας είπε ότι όλοι έχουν πρόβλημα ακόμα και η ίδια τόνισε ότι δεν έχει γραφείο για τους συνεργάτες της, αφού κάποιοι αναγκάζονται να εργάζονται από το σπίτι! "
Στα σχολεία οι καθηγητές είναι ο ένας πάνω στον α΄λλο στα γραφεία χωρίς χώρο να διορθώσεις ένα γραπτό ή να συμπληρώσεις μια αναφορά ..σαν σε καρέκλα λεωφορείου με φασαρία δίπλα σου
Στις Διευθύνσεις...2-3 διαφορετικά τμήματα σε ένα γραφείο να χτυπάνε τα τηλέφωνα ολονών, να μιλάνε δυνατά, άλλος έχει και ένα ραδιάκι στο χαμηλό-μέτριο, ουρά να περιμένουν στο διάδρομο αν εξυπηρετηθούν και εσύ πρέπει να συντάξεις έγγραφα ή να κάνεις υπολογισμούς...

Να βγει εγκύκλιος να δουλεύουμε και εμείς από το σπίτι...όλο το Δημόσιο σπίτι του!!!

 
Κωνσταντίνος
24 Νοε 2022 23:19

Μακράν η χειρότερη Υπουργός Παιδείας τα τελευταία 40 χρόνια.

 
Κώστας
24 Νοε 2022 20:46

Περιμένατε κάτι καλύτερο από την χειρότερη Υπουργό Παιδείας (να την κάνει ο Θεός...);

 
Αλήθεια;
24 Νοε 2022 20:37

Δε σας έδωσε αυξήσεις; Δεν αύξησε τα καμπ; Δεν ασχολήθηκε με το κυλικείο! Δεν έβγαλε το χάρακα για το χωροταξικο ;

 
Ο τόνος
24 Νοε 2022 20:34

Αφού ο τόνος σας πείραξε τι να πω! Με τέτοια θέματα που πήγατε τι άλλο να κάνει!

 
Πιτσιφλής
24 Νοε 2022 19:03

Ακούστηκαν πάλι φωνές και βαριές εκφράσεις στον τρίτο όροφο;
Είχαμε δηλαδή ανάλογο σκηνικό με εκείνο του δασκάλου που διαφωνούσε και ακούστηκαν οι ίδιοι επιθετικοί και επιρρηματικοί προσδιορισμοί;
Μάλλον δεν πήγαν καλά τα πράγματα στο Λονδίνο!...

 
Εύη
24 Νοε 2022 19:02

Όταν μια Υπουργός συμπεριφέρεται έτσι στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων της, που βρίσκονται στον ίδιο χώρο μαζί της, αγνοεί και εμφανίζεται άσχετη με τόσα μύρια θέματα που τους απασχολούν, φανταστείτε πόσο άσχετη είναι με τα υπόλοιπα θέματα της υπόλοιπης εκπαίδευσης...! Και περιμένετε οι κακόμοιροι, να σας τα επιλύσει η "Υπουργός Παιδείας" !!! Αυτή δε γνωρίζει τα του οίκου της, θα λύσει τα προβλήματα των δασκάλων και καθηγητών;;;;

 
Τα γνωστά, δηλαδή...
24 Νοε 2022 18:24

Όποιος καλείται να συνεργαστεί με την κ. υπουργό, καταλήγει στα ίδια συμπεράσματα. Αναρωτιέμαι γιατί οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας δεν επικαλέστηκαν τα βιντεάκια της κ. υπουργού (εκείνα όπου "απαντά" σε "ερωτήσεις"), με την υπενθύμιση των οποίων θα τη ρωτούσαν πού πήγε, πού χάθηκε τόση γλυκύτης!...

 
Πολίτης Ν
24 Νοε 2022 17:44

Είπε και η κα Κεραμέως πως είναι στο πρόγραμμα της Κυβέρνησης, εφ’ όσον εκλεγεί, να δώσει οριζόντια αύξηση σε όλους τους Δημόσιους Υπαλλήλους.

Υπάρχει στον κόσμο κάποια κυβέρνηση που να δίνει τις (όποιες) μισθολογικές αυξήσεις μετά από τις εκλογές (και όχι πριν από αυτές);

Καιρός να φύγουν μια ώρα νωρίτερα!

 
Τελικά
24 Νοε 2022 17:31

Για το κυλικείο και ταcamp πήγατε; Προτείνατε αυξήσεις ενώ ξέρατε ότι σε μπορούσε να είναι θετική η απάντηση. Μήπως πήγατε για να βγει η ανακοίνωση ;

 
Τι δεν καταλαβαίνετε;
24 Νοε 2022 17:27

Σας πείραξε ο τόνος ; Όταν δεν υπάρχει σύγκλιση λέτε ότι είναι απαξιωτική; Σας παρέπεμπε εκεί που έπρεπε Να ρωτήσετε. ΥπΡχουν αντίστοιχες διοικήσεις.

 
Βασιλης
24 Νοε 2022 16:44

Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ!

 
Alexandros
24 Νοε 2022 16:36

Ψηλά τα παραθύρια σου
και μακριά κοιτούνε
κι όταν με δούνε κι έρχουμαι,
δίχως αέρα κλειούνε

Ψηλά τη χτίζεις τη φωλιά
και θα λυγίσει ο κλώνος
και θα σου φύγει το πουλί
και θα σου μείνει ο πόνος

Βασιλικό στη γλάστρα σου,
φυτεύεις και ποτίζεις
Εγώ δε θα περάσω πια,
γιατί με βασανίζεις

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ