ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Ποια είναι τα μέλη του τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Δημοσίευση: 25/11/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο πρώην πρόεδρος της ΟΛΜΕ Ν. Τσούλιας επανατοποθετήθηκε Γραμματέας του τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ με αναπληρωτές

  • Τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο (ΑΕΙ)
  • Τον Γιάννη Τσάκνη (ΑΕΙ)
  • Τον Αλέξανδρο Κουπατσιάρη (Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης), και,
  • Την Ευγενία Μπουρνόβα (ΑΕΙ)

Σχόλια (11)

 
Πιτσιφλής
03 Ιαν 2023 17:46

Άλλη μία εισαγωγή - ρεσιτάλ στην αερολογία.
Ποιο είναι αυτό το πλαίσιο του εξωστρεφούς ανοίγματος; Πότε δημιουργήθηκε, για ποιον λόγο και πότε δημοσιεύτηκε;
Ποιον ακριβώς κόσμο προσέγγισε ο Τομέας και για ποιον λόγο τον είχε αφήσει για χρόνια απέξω;
Τι εννοείτε όταν αναφέρεστε στον όρο ''Κίνημα'' - τι κινήθηκε και τι άλλαξε; - και για ποιους λόγους σ' αυτό το ''Κίνημα'' ανήκει δικαιωματικά και ιστορικά ο πρωταγωνιστικός ρόλος στα θέματα της Παιδείας και μάλιστα όχι μόνον σ' αυτά;
Γιατί τόσα χρόνια ο Τομέας δεν άκουγε τη φωνή των μαχόμενων εκπαιδευτικών;
Ποιους άκουγε και γιατί;

 
Δημήτρης Καλογιάννης
03 Ιαν 2023 15:37

Ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο ενός εξωστρεφούς ανοίγματος προσέγγισε κόσμο που για χρόνια είχε αφήσει απέξω. Αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε. Αν θέλουμε, όμως, το Κίνημα να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που δικαιωματικά και ιστορικά του ανήκει, όχι μόνο στον χώρο της παιδείας βέβαια, πρέπει να ακούσει τη φωνή των μαχόμενων εκπαιδευτικών αλλά και του ανθρώπινου κεφαλαίου που διαθέτει στις επιστήμες της αγωγής.

 
Καθηγητής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
28 Νοε 2022 22:19

Ο αριθμός των καθηγητών που υπάρχουν στα Γυμνάσια - Γενικά Λύκεια και ΕΠΑ.Λ. είναι πολλές φορές μεγαλύτερος από τον αριθμό των καθηγητών των πανεπιστημίων αλλά δυστυχώς δε βρήκανε ούτε έναν ενεργό καθηγητή από τα παραπάνω σχολεία, δυστυχώς!!!!!!!!!!!

 
Κώστας
28 Νοε 2022 17:02

Ο τομέας της Παιδείας του ΠΑΣΟΚ πρέπει να στελεχωθεί από εν ενεργεία νέους εκπαιδευτικούς και όχι από συνταξιούχους εάν θέλουμε να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα

 
Τακης
28 Νοε 2022 16:40

Για την Δευτεροβάθμια ούτε λόγος δεν βρήκαν έναν άνθρωπο από το Γυμνάσιο, το Λύκειο;Όλα οι καθηγητές των ΑΕΙ τα ξέρουν.Ο κύριος Τσούλιας καλός αλλά είναι εκτός σχολείου Χρόνια τώρα!

 
ΝΙΚΟΛΑΣ
27 Νοε 2022 20:05

Δεν μπορεί αυτό το κόμμα να διατυπώσει αξιόπιστη πρόταση.Ουτε να συγκροτήσει αντιπροσωπευτική επιτροπή παιδείας όπου λείπουν τα πιο ουσιαστικά τμήματα της Β/θμιας εκπαίδευσης(Γενική, τεχνική και ειδική αγωγή).Κρίμα!

 
καθηγητής
27 Νοε 2022 19:04

Ο Νίκος ο Τσούλιας παράγεις θέσεις διαχρονικά και πρέπει να ακούσει τον κόσμο της εκπαίδευσης και να τον εκφρασει.

 
ΣΙΑ
27 Νοε 2022 13:15

Οι επιλογές αυτές δείχνουν ότι είναι ένα κόμμα χωρίς προγραμματισμό, δεν ενδιαφέρεται και δεν μεριμνά για την Β/ΘΜΙΑ Εκπαίδευση αφού δεν προκύπτει μέλος της που να είναι εν ενεργεία εκπαιδευτικός ή στέλεχος της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

 
Ιωάννης Φελέκης
27 Νοε 2022 10:29

3 εκπρόσωποι από το χώρο της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, 1 από τη Α/θμια εκπαίδευση και κανένας από τη Β/θμια εκπαίδευση!!!
Ο αξιολογότατος κ. Νίκος Τσούλιας δεν μπορεί να υπολογίζεται ως εκπρόσωπος της Β/θμιας εκπαίδευσης, διότι είναι επικεφαλής του τομέα Παιδείας και εδώ και λίγα χρόνια είναι συνταξιούχος.
Η Β/θμια εκπαίδευση πρέπει να εκπροσωπείται στα όργανα αυτά, για ευνόητους λόγους. Να γίνουν διορθωτικές κινήσεις από αυτούς που έκαναν τις επιλογές. Να προστεθεί εκπρόσωπος της Β/θμιας Εκπ/σης.

 
Πιτσιφλής
27 Νοε 2022 09:36

Τομέας Παιδείας που αδυνατεί εδώ και πολλά χρόνια να προτείνει στους απογοητευμένους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ένα σαφές, ποιοτικό και ελπιδοφόρο πρόγραμμα για τη βασανισμένη Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Έναν ποιοτικό αντίλογο στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, έστω για να φανεί ότι έχουν πάρει κι έχουν κατανοήσει, ακόμη και λίγο, το ηχηρό μήνυμα του προδομένου ελληνικού λαού που παραλίγο από την οργή του να τους στείλει εκτός Κοινοβουλίου, τότε, στην αρχή της μεγάλης τραγωδίας!..

 
Καθηγητές Δευτεροβάθμιας
26 Νοε 2022 12:45

Καθηγητές σε Λύκειο και Γυμνάσιο θα έπρεπε να συμμετέχουν στον τομέα Παιδείας, είναι κρίσιμη η εκπροσώπηση.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.