ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Η Ν. Κεραμέως στη λίστα με τα πρόσωπα που παρακολουθούσε το σύστημα Predator

Ν. Κεραμέως: Διάβασα το δημοσίευμα που είχε το όνομα μου και με αφορούσε, και δεν είδα κανένα στοιχείο
Δημοσίευση: 27/11/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το όνομα της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως "φιγουράρει" στη με τα πρόσωπα που  παρακολουθούσε το σύστημα Predator, σύμφωνα με το  Documento.

Στη νέα λίστα υπάρχει ένας ακόμη μέλος της Κυβέρνησης , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Η Ν. Κεραμέως  σχετικά σχολίασε: .

  • Δεν πιστεύω ότι με παρακολουθούσε η κυβέρνηση και δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο. Είναι η Τρίτη εβδομάδα που έχουμε δημοσιεύματα με ολόκληρες λίστες, με μία συκοφαντία κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης και είναι η 3η βδομάδα που δεν έχουμε κανένα στοιχείο.
  • Διάβασα το δημοσίευμα που είχε το όνομα μου και με αφορούσε, και δεν είδα κανένα στοιχείο. Ελευθέρα του τύπου έχουμε, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει, είναι όμως αδιανόητο να κατηγορείται ο πρωθυπουργός ης χώρας, με μία τέτοια κατηγορία και εδώ και 3 βδομάδες να μην έχουμε το παραμικρό στοιχείο τεκμηρίωσης.
  • Δείτε καλά τη λίστα. Η Λίστα αυτή έχει συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει τους υπουργούς του, έχει τους στενότερους συνεργάτες του, δεν έχει όμως αντιπάλους εξουσίας. Δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε.
Ετικέτες: 
Νίκη Κεραμέως

Σχόλια (34)

 
Κι άλλο ανέκδοτο;
29 Νοε 2022 06:51

Για να μη κουράζονται ξαι βγάζουν πρόσωπα κάθε ΣΚ πείτε όλοι να τελειώνουμε. Πάμε παρακάτω.

 
Αφέλεια στις μέρες μας δικαιολογείται μόνο στις κομμώσεις
29 Νοε 2022 00:49

- Τους εχθρούς μου τους ξέρω και φυλάγομαι. Τους φίλους μου φοβάμαι.
- Δεν παρακολουθείς απλά τον χ συνεργάτη σου. Παρακολουθείς ταυτόχρονα και ΟΛΟΥΣ αυτούς με τους οποίους επικοινωνεί.
- Και η κυρά μου μπορεί να θέλει να παρακολουθεί το κινητό μου. Πιστέψτε με δεν θα είναι για να μάθει τι λέω με τους φίλους μου, ούτε για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ούτε για το πως φτιάχνω τη βραβευμένη με αστέρι Michelin ομελέτα μου. Τι λέω με την "Ωραία Ελένη" και ποια είναι, την ενδιαφέρει.
- Τέτοιες παρακολουθήσεις, δεν νομίζω ότι είναι εύκολο να γίνουν ή ότι δεν κοστίζουν. Άρα έγιναν από κάποιον "ισχυρό". Αν όχι λοιπόν από το αφεντικό, τότε πιθανότατα.... από το αφεντικό του.
- Τα ηλεκτρονικά εγκλήματα έχουν ΕΝΑ καλό. Δεν "σβήνονται" ποτέ. Θα βρεθεί λοιπόν η άκρη.

 
@Σανός
28 Νοε 2022 14:37

Τις ειδήσεις των 9 να δείτε σήμερα....

 
Alien vs Predator
28 Νοε 2022 11:22

τουλάχιστον κάποιος κρατάει σειρά και αρχείο με τις παρατάσεις

 
@VAX
28 Νοε 2022 09:54

Ο Βαξ δεν έχει και το καλύτερο track record σε "διασταυρωμένες πληροφορίες", αλλά ΟΚ υπάρχει το predator και κάποιος το χρησιμοποιεί. Αυτό πρέπει να το ερευνήσει η Δικαιοσύνη και όποιος είναι να μπει μέσα (λέμε τωρα, γιατί στην Ελλάδα ζούμε). Το να παρακολουθεί ένας ΠΘ τους *δικούς* του υπουργούς και όχι τους αντίπαλους δε βγάζει κανένα νόημα.

 
alastor
27 Νοε 2022 23:31

@VAX
Προφανές είναι, αλλά όχι για όλους....Υπάρχουν κι αυτοί που πιστεύουν (στα σοβαρά) ότι η υπόθεση των υποκλοπών είναι άλλη μια "σκευωρία", μετά τη Novartis....
Θα περιμένουμε τώρα να δούμε, η κ. υπουργός, που κάθε τόσο προσφεύγει στα δικαστήρια για να χαρακτηριστούν οι απεργίες και αποχές ως παράνομες, καταχρηστικές, αντισυνταγματικές κλπ, θα οδηγήσει και τον "σκευωρό" δημοσιογράφο στα δικαστήρια;
(Η ερώτηση είναι ρητορική, αν δεν φοβούνταν ότι οι παρακολουθήσεις που δημοσιεύονται μπορεί να επαληθευτούν, θα είχαν ήδη πάει στα δικαστήρια κι άλλοι, που βρίσκονται υψηλότερα στην υπουργική ιεραρχία...)

 
Σανός
27 Νοε 2022 23:27

Και καλά κάνετε. Έχουμε σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε.

 
Aliens versus
27 Νοε 2022 23:27

Κεραμεως, καλή ταινία ,άφησε εποχή

 
Nik
27 Νοε 2022 22:55

Έχουμε κουραστεί με την καραμέλα των παρακολουθήσεων.

 
Jkl
27 Νοε 2022 21:08

Τίποτε υποψήφιοι διευθυντές θα την παρακολουθουσαν να μάθουν ποτε θα βγει η προκηρυξη ...

 
VAX
27 Νοε 2022 16:48

Δουλειά του Βαξεβάνη κυρία μου είναι να δημοσιεύει διασταυρωμένες πληροφορίες. Δεν είναι δικαστής για να σου στείλει τα προσωπικά σου VIDEO Και SMS. Δική σου δουλειά είναι να στείλεις το κινητό σου σε ειδικούς για να σου πουν αν σε παρακολουθούν ή όχι...και άσε τα "δε νομίζω...δε πιστεύω". Έλεος, αν είσαι θιγμένη κάνε μήνυση στο Βαξεβάνη, για να πάρεις τις αποδείξεις στο δικαστήριο. Όλο αυτό το σκηνικό με "δε νομίζω...αποκλείεται κτλ" με τους υπουργούς της ΝΔ έχει κουράσει. Μήνυση αλλιώς μάλλον κάνετε την πάπια γιατί ήδη ο πρωθυπουργός έχει πολλά μυστικά σας στο flashάκι του! Ρε παιδιά δεν είναι προφανές όλο αυτό;

 
Συμπέρασμα
27 Νοε 2022 15:24

Δεν έχει ιδέα η Νίκη για τις παρακολουθήσεις. Θα βλέπει κι εκείνο "Σασμό" σαν τον Κυριάκο ή θα ετοιμάζει αγωγές κατά εκπαιδευτικών. Που να βρει χρόνο για να αντιληφθεί και να ασχοληθεί με τέτοια θέματα...

 
Εύη
27 Νοε 2022 14:51

Όλοι εσείς που υποτίθεται ότι σας παρακολουθούσε το predator, έχετε ελέγξει μέσω της ευρωπαϊκής αρχής να αυτό ισχύει. Γιατί αν δεν ερευνηθούν τα κινητά σας, πώς θα βρεθούν τα πειστήρια του εγκλήματος; Μιλάτε για έλλειψη στοιχείων, αλλά κανείς σας δεν πήγε το κινητό του για διερεύνηση...

 
Νίκος
27 Νοε 2022 14:48

Αγαπητή κ. Υπουργέ μου, εσύ που είσαι υπέρ της αριστείας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας, δε θέλις να διαψεύσεις τους "Βαξεβάνηδες"; Δε θέλεις να αποκαταστήσεις την αλήθεια; Αν πραγματικά το πιστεύεις και το θέλεις, παρέδωσε το κινητό σου στην ευρωπαϊκή επιτροπή, για να διερευνήσουν αν σε "χακάρανε". Και τότε βρίσε όσο θες τους ''Βαξεβάνηδες" (κι εγώ μαζί σου), αλλά εάν όντως έχεις παρακολουθηθεί, τότε βρίσε τον Μητσοτάκη και παραιτήσου! (εάν έχεις τα κότσια)

 
Έξυπνη
27 Νοε 2022 14:41

Αφού δεν πιστεύεις ότι σε παρακολουθούσε ο "φίλος" πρωθυπουργός σου, πολύ εύκολα, παραδίδεις το κινητό σου για έλεγχο στην ΑΔΑΕ ή καλύτερα στην αρμόδια ευρωπαϊκή επιτροπή (που ήρθε και στην Ελλάδα) και τότε θα το πιστέψεις!!! Έτσι, για να σου φύγει η περιέργεια... λέω εγώ...

 
Για ποιο λόγο;
27 Νοε 2022 14:03

Για ποιο λόγο να θέλει κάποιος να παρακολουθήσει την "στενότερη" φίλη του η οποία έμαθε στο παιδί της να πει σαν πρώτη λέξη το ονομά του;

 
Η απάτη των αποδείξεων
27 Νοε 2022 13:43

Βγαίνει η αξιότιμη κ. υπουργός και ζητάει αποδείξεις. Ποιες θα μπορούσαν να είναι αυτές; Να πάρει ο δημοσιογράφος το τηλέφωνο της υπουργού και να το κάνει φύλλο και φτερό για να βρει το predator; Όχι ο δημοσιογράφος δεν λειτουργεί έτσι. Ο δημοσιογράφος έχει πληροφοριοδότες. Δεν μπορεί να βγει και να τους καρφώσει. Από κει και πέρα, η πολιτεία πρέπει να κάνει τους ελέγχους της. Εγώ δεν βλέπω κανέναν να βγήκε και να είπε ελέγξαμε δεν βρέθηκαν ηλεκτρονικά ίχνη. Δεν διαψεύστηκε καν το άντρο στην πίσω πλευρά της ΕΥΠ.

 
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε
27 Νοε 2022 13:32

"Δεν αντιλήφθηκα τίποτα". Είτε αφελές, (αφού ακριβώς έτσι λειτουργεί το predator, να μην το αντιλαμβάνεσαι), είτε υποκριτικό (φυσικά και το ξέρω πως με παρακολουθεί ο Πθ, αλλά εγώ διαφοροποιούμαι από τον Δένδια, που δεν είπε ποτέ δεν με παρακολουθούν).

 
Μιχαήλ
27 Νοε 2022 13:20

Δεν απασχολεί κανέναν τους ότι κάποιος τους παρακολουθεί. Μιλάμε για την απόλυτη κατάντια.

 
@Γιάννης27 Νοε 2022 10:45
27 Νοε 2022 12:36

Συμφωνώ απολυτα. Ο θίασος που κυβερνά με αμέτρητα παραμύθια πρέπει σύντομα να πάει εκεί που πρέπει. Και δεν εννοώ σπίτι του αλλά κάπου αλλού...

 
Πολίτης Ν
27 Νοε 2022 12:30

Λέει η υπουργός πως η λίστα αυτή έχει συνεργάτες του πρωθυπουργού, έχει τους υπουργούς του, δεν έχει όμως αντιπάλους της εξουσίας".
Η Γεροβασίλη, ο Σπρίντζης, ο Κύρτσος, ο Ανδρουλάκης, οι δημοσιογράφοι, τι είναι; Συνεργάτες της εξουσίας;

 
Ιωάννης
27 Νοε 2022 11:56

@Γιάννης27 Νοε 2022 10:45
Έχεις δίκιο. Έχουμε άλλα θέματα να ασχοληθούμε. Πότε βλέπει "Σασμό" και πότε Netflix ο Κυριάκος; Επίσης ο πολυχρονεμένος ανιψιός έκοψε δέντρο 21 μέτρων για να το στολίσει με λαμπάκια την ίδια ώρα που λετε στον ελληνάκο να μην ανα΄ψει θερμοσίφωνα και να πίνει με χάρτινο καλαμάκι τον καφέ του. Αχ αυτή η αγία οικογένεια!

 
Γιάννης
27 Νοε 2022 10:45

Ας σταματήσει πια αυτό το παραμύθι . Έχει κουράσει

 
Αχ άτιμο Predator τί μας έκανες....
27 Νοε 2022 10:14

Tο σύστημα Predator δεν παρακολουθούσε κανέναν....
κάποιος παρακολουθούσε τους πάντες, μέσω του συστήματος Predator....
και κάποιος άλλος, δεν είχε ιδέα....

 
xa
27 Νοε 2022 06:07

Λογικά έμειναν ευχαριστημένοι από την εμπάθεια προς τους εκπαιδευτικούς, την οποία εκφράζει με κάθε ευκαιρία.

 
Φ.
27 Νοε 2022 00:28

Και εγώ να πω οτι με παρακολουθούν για να ασχοληθούν μαζί μου.

 
@Master chef
26 Νοε 2022 22:27

εντελώς ανώδυνες και κυρίως αδιάφορες. δεν έχει καταλάβει άραγε ότι η "εμπιστοσύνη" του ΠΘ είναι μόνο για την ηλεκτρική καρέκλα του ΥΠΑΙΘ , ώστε να το τερματίσει και να φορτωθεί αυτό που έρχεται και μύρισε σήμερις ο ΠΘ;;;; ε, με τον τρόπο που μιλά και κινείται νομίζω ότι δεν έχει καταλάβει... βεβαια , χμ....

 
Master chef
26 Νοε 2022 22:06

@Φανταστείτε τι άκουγαν οι άνθρωποι
Απόλαυσα πραγματικά το σχόλιό σας.... αλλά με τα "κολοκυθάκια βραστά με γιαούρτι" και με τις δίαιτες.... θα μου κλείσετε το μαγαζί!
Δεν πιστεύω επίσης, ότι οι συνομιλίες της κας Υπουργού, είναι ΜΟΝΟ "ανώδυνες"....

 
Αριστεία, όχι αστεία
26 Νοε 2022 21:06

Λογικό.
ΥΓ Αν θίγεται -είναι και υπουργός Παιδείας- ας μηνύσει τον Βαξεβανη. Αλλά που!

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ