ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Μητρώο Φοιτητών της ΕΘΑΑΕ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εγγραφή προπτυχιακών φοιτητών των ΑΕΙ

Οι βασικές προϋποθέσεις για την εγγραφή φοιτητή/τριας στο Μητρώο
Δημοσίευση: 28/11/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η ΕΘ.Α.Α.Ε., για την εφαρμογή των διαδικασιών αξιολόγησης και πιστοποίησης της ποιότητας της λειτουργίας των ΑΕΙ (ν. 4653/2020), προβαίνει στη σύνταξη και την επικαιροποίηση Μητρώου Φοιτητών. Τα μέλη του Μητρώου Φοιτητών προορίζονται να στελεχώσουν τις Επιτροπές Εξωτερικής Αξιολόγησης και Πιστοποίησης, καθώς η ως άνω νομοθεσία (άρθρ. 13, παρ. 1β.) προβλέπει τη συμμετοχή ενός φοιτητή στη σύνθεσή τους.

Οι βασικές προϋποθέσεις για την εγγραφή φοιτητή/τριας στο Μητρώο είναι οι εξής:

1. Να βρίσκεται μετά το δεύτερο και πριν από το τελευταίο εξάμηνο ενός προγράμματος προπτυχιακών σπουδών, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών.

2. Να έχει πολύ καλή ή άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (Επίπεδα Γ1 ή Γ2).

Για να εγγραφεί ο/η ενδιαφερόμενος/η στο Μητρώο, θα πρέπει να πραγματοποιήσει εγγραφή στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Μητρώο Φοιτητών» https://experts.ethaae.gr/Students της ΕΘΑΑΕ, συμπληρώνοντας τα βιογραφικά του στοιχεία, καθώς και να αναρτήσει στην εφαρμογή τα παρακάτω αρχεία σε μορφή pdf:

α. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα (σε μορφή europass [https://europa.eu/europass/el]), όπου θα αναφέρεται τυχόν σχετική εμπειρία σε δράσεις διασφάλισης ποιότητας

β. Πιστοποιητικό γνώσης της Αγγλικής γλώσσας επιπέδου Γ1 ή Γ2

γ. Βεβαίωση του Τμήματος, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, στην οποία να αναφέρονται: το εξάμηνο φοίτησης, η ημερομηνία πρώτης εγγραφής κατά την εισαγωγή τους στο Τμήμα, καθώς και ο συνολικός αριθμός πιστωτικών μονάδων των μαθημάτων, στα οποία ο/η φοιτητής/τρια έχει εξετασθεί επιτυχώς έως το τελευταίο ολοκληρωμένο εξάμηνο φοίτησης

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Πρόσκληση
  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το  Υπόδειγμα_βεβαίωσης_του_Τμήματος_φοίτησης

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ