ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Εγκύκλιος για την καταγραφή ειδικών πειθαρχικών παραπτωμάτων

Δημοσίευση: 01/12/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εγκύκλιο  για την καταγραφή ειδικών πειθαρχικών παραπτωμάτων, απέστειλε το υπουργείο Εσωτερικών προς όλα τα υπουργεία.

Ειδικότερα το υπουργείο Εσωτερικών   ενόψει αναθεώρησης των διατάξεων του πειθαρχικού δικαίου αλλά και εν γένει στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς της για τις διατάξεις της πειθαρχικής διαδικασίας επιθυμεί να προβεί στην αξιολόγηση των ειδικών πειθαρχικών παραπτωμάτων που προβλέπονται σε ειδικές διατάξεις.

Κατόπιν των ανωτέρω  καλούνται από το υπουργείο Εσωτερικών οι Υπηρεσιακοί Γραμματείς των υπουργείων και οι επικεφαλής των Ανεξάρτητων Αρχών και Υπηρεσιών να αποστείλουν την παρούσα εγκύκλιο στο σύνολο των οργανικών μονάδων του Υπουργείου ή της Αρχής ή Υπηρεσίας αρμοδιότητάς τους, αλλά και στους τυχόν εποπτευόμενους φορείς, προκειμένου να συγκεντρώσουν πληροφορίες σχετικά με τα ειδικά πειθαρχικά παραπτώματα που περιλαμβάνονται σε ειδικές διατάξεις αρμοδιότητας των φορέων αυτών και στη συνέχεια να αποστείλουν συγκεντρωτικά τις εν λόγω πληροφορίες στη Γενική Γραμματεία Ανθρώπινου Δυναμικού/ Τμήμα Πειθαρχικής Ευθύνης και Δεοντολογίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ped.hrm@ypes.gov.gr το αργότερο έως 31.12.2022.  

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.