ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Συνεργασία ΠΑΔΑ με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Δημοσίευση: 02/12/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, μία από τις μεγαλύτερες δεξαμενές τεχνογνωσίας της χώρας, συνεχίζει τις επιτυχείς συνεργασίες με τα ελληνικά ακαδημαϊκά ιδρύματα. Χθες, στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ, στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας μεταξύ της ΕΑΒ και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας.

Η ΕΑΒ, εκπροσωπούμενη από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Δημήτριο Παπακώστα, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της Εταιρείας, και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, εκπροσωπούμενο από τον Πρύτανη, Καθηγητή Παναγιώτη Ε. Καλδή, και τον Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, κ. Κωνσταντίνο Στεργίου, συμφώνησαν να προχωρήσουν σε πεδία συνεργασίας στους άξονες Έρευνας και Εκπαίδευσης, ενώ αποφασίστηκε και την επόμενη χρονιά η ΕΑΒ να συνεχίσει να ενισχύει τη φοιτητική ομάδα «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» του ΠΑΔΑ με σύνθετα υλικά για την κατασκευή του νέου οχήματος τεχνολογίας carbon fiber monocoque.

Στόχος, η πολυεπίπεδη επιστημονική και τεχνολογική συνεργασία, με ενίσχυση της ερευνητικής δραστηριότητας και ανταλλαγή επιστημονικής γνώσης.

Ειδικότερα, η ΕΑΒ και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής διαπίστωσαν την εξασφάλιση μέσω της από κοινού συνεργασίας τους αμοιβαίων επωφελών αποτελεσμάτων που θα συμβάλουν στην επιτυχία της αποστολής των δύο φορέων.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.