Επιμορφωτικές δράσεις σχολικού έτους 2022-2023

05/12/2022

Άκουσε το άρθρο

Κατά το τρέχον σχολικό έτος (2022-2023), το ΙΕΠ  υλοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που αφορούν στην επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στις δεξιότητες μέσω εργαστηρίων, στην Εισαγωγή της Αγγλικής Γλώσσας στο νηπιαγωγείο, σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της Διαφοροποιημένης διδασκαλίας (Δ.Δ.) και στην Εισαγωγική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. και μελών ΕΕΠ & ΕΒΠ, υπό όρους που απεικονίζονται συνοπτικά στον ακόλουθο πίνακα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

σανό με τη σέσσουλα
|

συχαρίκια από την υπουργάρα και τρεχάτε κιόλας να τους προσκυνήσετε, να πάρετε κανά μόριο οι μάχιμοι (τα γνωστά υποζύγια). αν δεν το κλείσει και δεν το ανατινάξει κιόλας ο επόμενος υπουργός δεν θα πάρει μπροστά η εκπάιδευση

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ