ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Ανακλήθηκε η χθεσινή εγκύκλιος, κι εκδόθηκε σήμερα νέα, για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών που είναι σε άδεια κύησης-λοχείας ή ανατροφής τέκνου

Οι εκπαιδευτικοί που είναι σε άδεια κύησης/λοχείας/ανατροφής τέκνου, αλλά και όσες είναι σε άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης (και με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού) μπορούν, προαιρετικά, να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα
Δημοσίευση: 08/12/2022
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σε ανάκληση της χθεσινής εγκυκλίου για την εισαγωγική επιμόρφωση εκπαιδευτικών που είναι σε άδεια κύησης-λοχείας ή ανατροφής τέκνου και την έκδοση νέας, διορθωμένης, σήμερα προχώρησε σήμερα το υπουργείο Παιδείας.

Ειδικότερα η νέα σημερινή εγκύκλιος ορίζει τα εξής:

Ύστερα από ενδελεχή εξέταση του θέματος, σας γνωστοποιούμε ότι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε άδεια κύησης/λοχείας/ανατροφής τέκνου, αλλά και όσες είναι σε άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης (και με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού) μπορούν, προαιρετικά, να λάβουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα (εισαγωγική επιμόρφωση), χωρίς να διακοπεί η άδεια και χωρίς οποιουδήποτε είδους αποζημίωση.

Η χθεσινή εγκύκλιος

Η χθεσινή εγκύκλιος όριζε τα εξής:

Ύστερα από σχετική συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε άδεια κύησης-λοχείας ή ανατροφής τέκνου, μπορούν, προαιρετικά, να λάβουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα, χωρίς να διακοπεί η άδεια και χωρίς οποιουδήποτε είδους αποζημίωση.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.