ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΔΠΘ: Επιμορφωτικά Προγράμματα

Δημοσίευση: 08/12/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος «Η ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ» από 15-2-2023 έως 30-9-2023.
Το Πρόγραμμα υλοποιείται με μεικτή διδασκαλία (διά ζώσης, σύγχρονη και ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση) και απευθύνεται σε απόφοιτους Τ.Ε.Φ.Α.Α., τεταρτοετείς φοιτητές Τ.Ε.Φ.Α.Α., επί πτυχίω φοιτητές Τ.Ε.Φ.Α.Α. και απόφοιτους αντίστοιχων τμημάτων του εξωτερικού.
Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 312 ωρών που αντιστοιχούν σε 12,5 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων: Από 14/12/2022 έως 22/1/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος «Μεθοδολογία έρευνας και στατιστική ανάλυση με χρήση ανοικτού λογισμικού» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Μεθοδολογία έρευνας και στατιστική ανάλυση με χρήση ανοικτού λογισμικού» από 20/02/2023 έως 11/06/2023.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως (σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται σε:
•    Εργαζομένους που επιθυμούν να επιμορφωθούν στην ανάλυση δεδομένων.
•    Φοιτητές προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς που θα διεξάγουν επιστημονική έρευνα βασισμένη σε συλλογή εμπειρικών στοιχείων στα πλαίσια των σπουδών τους.
•    Ερευνητές που θα διεξάγουν έρευνα βασισμένη σε πειραματικά δεδομένα.
Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 280 ωρών που αντιστοιχούν σε 11 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων έως 03/02/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΔΟΜΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-CAMPS» από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Δ.Π.Θ.

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Δ.Π.Θ. διοργανώνει το επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ, ΔΟΜΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-CAMPS» από 04/03/2023 έως 06/06/2023.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως (σύγχρονη και ασύγχρονη εκπαίδευση) και απευθύνεται σε α) πτυχιούχους ΣΕΦΑΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο, β) σε πτυχιούχους ΣΕΦΑΑ άλλων ειδικοτήτων, γ) σε κατόχους διπλώματος των σχολών της ΓΓΑ και δ) σε κατόχους διπλώματος των σχολών της ΕΠΟ (UEFA B UEFA και UEFA C).

Εφόσον υπάρξει επιτυχής παρακολούθηση και αξιολόγηση, το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης 175 ωρών που αντιστοιχούν σε 7 Πιστωτικές Μονάδες/ECTS.

Υποβολή αιτήσεων έως 24/2/2023.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://kedivim.duth.gr/

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.