ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Συνάντηση των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ με τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας

Δημοσίευση: 08/12/2022
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας, Αθανάσιο Κυριαζή, υποδέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

Επίκεντρο της συνάντησης αποτέλεσε η πλούσια ερευνητική δραστηριότητα του Αριστοτελείου, καθώς και οι δράσεις για την αξιοποίηση των αποτελεσμάτων της προς όφελος της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, αλλά και της κοινωνίας εν γένει.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν, επίσης, από το ΑΠΘ οι Αντιπρυτάνεις Διοικητικών Υποθέσεων, Καθηγητής Ανδρέας Γιαννακουδάκης, Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Ευστράτιος Στυλιανίδης.

«Πρόκειται για μια σημαντική συνάντηση στο πλαίσιο της στρατηγικής για την έρευνα και την αξιοποίησή της που υλοποιούμε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Η εξωστρέφεια, η ενίσχυση της έρευνας και η ανάδειξη της δουλειάς των ερευνητών και των ερευνητριών του Πανεπιστημίου μας συνιστούν πυλώνες του έργου μας στο ΑΠΘ», επισήμανε ο Πρύτανης του Αριστοτελείου, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ