ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Πρυτανικές εκλογές ΠΑΔΑ: Οι Προκηρύξεις

Στις 10 Μαρτίου οι εκλογές
Δημοσίευση: 18/01/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Τις δύο Προκηρύξεις ανάδειξης των εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης , εξέδωσε σήμερα ο  Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών
  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Προκήρυξη για την ανάδειξη των εξωτερικών μελών

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε  η 10η Μαρτίου , ημέρα Παρασκευή.

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.) και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 16:00.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 17η Μαρτίου 2023, ημέρα Παρασκευή, και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις από τις 9:00 π.μ. έως τις 16:00.

Εξωτερικά μέλη:Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα εξωτερικά μέλη  ορίστηκε  η 17η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα Ελλάδας 15:00.

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων δύναται να παραταθεί άπαξ για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες ακόμη, αν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεν έχει υποβληθεί επαρκής αριθμός υποψηφιοτήτων. Σε κάθε περίπτωση η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων δεν μπορεί να υπερβεί την 10η Μαρτίου 2023 ημέρα Παρασκευή.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ