ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ομάδα εργασίας για την Ανώτατη Εκπαίδευση

Δημοσίευση: 26/01/2023
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης Οδ. Ζώρα,  συγκροτήθηκε  ομάδα εργασίας με αντικείμενο :

Α. Την επεξεργασία, τεκμηρίωση και κατάθεση προτάσεων   για εξειδικευμένα θέματα με έμφαση σε ζητήματα νομοθεσίας, καθώς και 

Β. Δράσεων που άπτονται της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η ομάδα εργασίας, η οποία είναι μη αμειβόμενη,  αποτελείται από τους εξής:

α. Ιωάννη Σουφαλιδάκη, Δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω, Νομικό Σύμβουλο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

β. Άννα Γιατράκου , Πτυχιούχο του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχο MBA «Διοίκηση Επιχειρήσεων» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου .

γ. Μάρθα Μποτζακάκη, Διδάκτορα του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

δ. Ελευθερία Γεωργίου, Πτυχιούχο του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, κατόχου των με- ταπτυχιακών τίτλων σπουδών «Contemporary Literature and Culture», Birkbeck College, University of London και «Language Education for refugees and migrants» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Η θητεία των μελών της ομάδας εργασίας λήγει με την με οποιονδήποτε τρόπο λήξη της θητείας του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης.
 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ