ΜΑΘΗΤΕΣ

Οδηγίες στα σχολεία για την Εποχική Γρίπη

Αντιγριπικός Εμβολιασμός
Δημοσίευση: 27/01/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Έγγραφο του υπουργείου Υγείας με επικαιροποίηση  των οδηγιών για την Εποχική Γρίπη   και τον Αντιγριπικό Εμβολιασμό  κοινοποιήθηκε, κοινοποίησε το υπουργείο Παιδείας  προς όλες τις σχολικές μονάδες.

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το έγγραφο του υπ. Παιδείας
  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τις επικαιροποιημένες οδηγίες του υπουργείου Υγείας

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που οφείλονται στην έξαρση του εποχικού επιδημικού ρεύματος της γρίπης με μεγάλο αριθμό κρουσμάτων γριπώδους συνδρομής, από τον Νοέμβριο 2022 έως και τον Μάρτιο 2023, σύμφωνα με εγκύκλιο την οποία υπέγραψε σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή.

Η απόφαση από τον Σύλλογο Διδασκόντων, εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας.

Οι απουσίες αυτές είναι πέραν του προβλεπόμενου από τις γενικότερες ή ειδικότερες διατάξεις αριθμού απουσιών.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ