ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

ΚΥΣΠΕ: Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν την Τρίτη

Δημοσίευση: 27/01/2023

Νίκος Φασφαλής, αιρετός στο ΚΥΣΠΕ

Θέλω να σας ενημερώσω ότι την Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, στο Υπουργείο Παιδείας, θα συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ με τη συμμετοχή των εκλεγμένων Αιρετών του Κλάδου και θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  • Εξέταση αιτήσεων αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη/απόσπαση σε διοικητικές θέσεις μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας.
  • Εξέταση θεμάτων αποσπάσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  • Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελεχών Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
  • Διόρθωση μέρους Θέματος 1ου της Πράξης 23ης/15-12-2022.
  • Εξέταση αίτησης εκπαιδευτικού Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Στελέχους Εκπαίδευσης, για αναγνώριση συνάφειας διδακτορικού τίτλου σπουδών.
  • Εξέταση αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ