ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Αγορά ακινήτου

Δημοσίευση: 30/01/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την Ένταξη της Πράξης «ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΔΑ»  στο «ΤΟΜΕΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ 2021-2025», προβλέπει απόφαση την οποία υπέγραψε η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως.

Το έργο αφορά στην αγορά αυτοτελούς και αυτόνομου ιδιόκτητου ακινήτου για την δημιουργία Κέντρου Καινοτομίας στον Τουρισμό και ειδικότερα για την κάλυψη αναγκών του τμήματος Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (συμπεριλαμβανομένων διαδικασιών "με το κλειδί στο χέρι"), το οποίο για να επιτελέσει το σκοπό του θα πρέπει να είναι κατάλληλης ξενοδοχειακής διαμόρφωσης.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 8.500.000,00 € και αφορά το ποσό που χρηματοδοτείται ή θα χρηματοδοτηθεί από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ