Βραβεία σε ομάδες φοιτητών/τριών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς για το έτος 2023

Υποβολή αιτήσεων μέχρι 15-12-2023

31/01/2023

Άκουσε το άρθρο

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, μετά την επιτυχή εκτέλεση του προγράμματος χορήγησης βραβείων σε ομάδες φοιτητών/τριών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς το έτος 2022 (άρθρο 2, ΚΥΑ 136877/Ζ1/26-10-2021,ΦΕΚ αρ.5021/τ.Β΄/29-10-2021), ανακοινώνει την υλοποίηση του προγράμματος χορήγησης βραβείων σε ομάδες φοιτητών/τριών που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς για το έτος 2023, ως ακολούθως:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ομάδες φοιτητών/τριών ελληνικών ΑΕΙ που πρώτευσαν ή διακρίθηκαν σε διεθνή διαγωνισμό. Η αίτηση συμπληρώνεται από τον επιστημονικό υπεύθυνο της ομάδας, στο ειδικό έντυπο αίτησης που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΙΚΥ και αποστέλλεται στο ΙΚΥ μέσω της Γραμματείας του Τμήματος.

Με την αίτηση συνυποβάλλονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που ορίζονται σε αυτή, τα οποία αποσκοπούν στην περιγραφή του επιστημονικού τομέα και της θεματικής του διαγωνισμού, στην τεκμηρίωση της σημασίας και της βαρύτητάς του και στην περιγραφή της συμμετέχουσας ομάδας.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο ΙΚΥ εντός μηνός από τη διάκριση της ομάδας.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων αρχίζει από την ημερομηνία της παρούσας ανακοίνωσης, με καταληκτική ημερομηνία την 15-12-2023. Δεκτές γίνονται και οι αιτήσεις που αφορούν διακρίσεις ομάδων που επιτεύχθηκαν έως ένα μήνα πριν από την ημερομηνία της ανακοίνωσης.

Οι αιτήσεις που θα υποβληθούν από τις οικείες Γραμματείες εμπροθέσμως (εντός μηνός από τη διάκριση της ομάδας), κατά το έτος 2023 θα εξεταστούν συνολικά, για λόγους συγκριτικής αξιολόγησης, από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΚΥ εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2023, κατ΄ εφαρμογή των οριζόμενων στην παρ. 3 του άρθρου 2 της ανωτέρω ΚΥΑ του προγράμματος.

Το βραβείο αφορά σε καταβολή ακαθάριστου εφάπαξ ποσού ύψους 500,00€, ανά συμμετέχοντα/ουσα φοιτητή/τρια, το οποίο κατατίθεται απευθείας από το ΙΚΥ στον τραπεζικό λογαριασμό του/της κάθε δικαιούχου φοιτητή/τριας.

Πληροφορίες παρέχονται από το τμήμα Διαγωνισμών του ΙΚΥ στα τηλ. 2103726346 και 2103726395 και στα e- mail:  sbikaki@iky.gr και spoulidaki@iky.gr

Σχόλια (1)

Βασίλης
|

Πάντα διακρίσεις και πρωτιές.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ