ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Νέα Προγράμματα Σπουδών: Μέχρι 28 Φεβρουαρίου η αποτύπωση των νέων αναθεωρημένων Προγραμμάτων Σπουδών μετά την πιλοτική εφαρμογή τους στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία

Δημοσίευση: 31/01/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σε ψηφιακή αποτύπωση των νέων Προγραμμάτων Σπουδών, όπως αναθεωρήθηκαν, οριστικοποιήθηκαν και δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ, μετά την πιλοτική εφαρμογή τους στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία της χώρας σε ειδικά διαμορφωμένο ψηφιακό χώρο, θα προχωρήσει το ΙΕΠ.

Η ολοκλήρωση καταγραφής και ψηφιακής αποτύπωσης των νέων, αναθεωρημένων Προγραμμάτων Σπουδών  υπολογίζεται έως τις 28/02/2023.

Για το λόγο αυτό το ΙΕΠ συγκρότησε   Ομάδας Έργου, της οποίας τα μέλη, εργαζόμενα αμισθί, θα αποτυπώσουν ψηφιακά τα νέα Προγράμματα Σπουδών και θα προβούν σε διασύνδεση μεταξύ τους, ενώ παράλληλα, θα διορθώνουν, τροποποιούν και εμπλουτίζουν το ψηφιακό υλικό.

Η  Ομάδα  Έργου αποτελείται από τα εξής στελέχη του ΙΕΠ:

1. Στυλιάρης, Ευστάθιος, Προϊστάμενος Γραφείου Στρατηγικής και Πολιτικού Σχεδιασμού (Συντονιστής)

2. Καραγιάννη Σοφία, Σύμβουλος Β ́ Ι.Ε.Π.

3. Καρύγιαννη Ουρανία, αποσπασμένη εκπαιδευτικός

4. Μαραμπέα Άρτεμις- Ευαγγελία, Σύμβουλος Β ́ Ι.Ε.Π.

5. Πασπαλιάρη Μαριγώ, αποσπασμένη εκπαιδευτικός

6. Πήλιουρας Παναγιώτης, Σύμβουλος Α’

7. Σιακαγιάννη Ευρύκλεια, αποσπασμένη εκπαιδευτικός

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ