ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ

Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για εγγραφή σε μητρώο Εμπειρογνωμόνων

Δημοσίευση: 01/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το ΙΕΠ αποφάσισε την παράταση  της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αίτησης των υποψηφίων της υπ’ αρ. πρωτ. 14377/20-01-2023 (ΑΔΑ: ΡΔΛΚΟΞΛΔ-6ΩΟ) Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εγγραφής σε μητρώο Εμπειρογνωμόνων

α) «Συντονιστών»,

β) «Εποπτών» και

γ) «Εισηγητών/Αξιολογητών»   του Υποέργου 1 «Μετασχηματισμός και εμπλουτισμός του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για την προσχολική και σχολική εκπαίδευση» του Έργου με τίτλο: «Sub.1 Μετασχηματισμός των συμβατικών προγραμμάτων σπουδών και του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε ανοιχτού κώδικα, διαδραστικά ψηφιακά περιβάλλοντα, προσπελάσιμα από όλους με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη, πρόβλεψη για δυναμική αναβάθμιση και δυνατότητες για ανάπτυξη συνεργειών με κοινότητες εκπαιδευτικών/ Development of Digital Content in Schools» (κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5174140 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας), έως την Παρασκευή 10-02-2023 και ώρα 15:00.

Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που έχουν οριστικοποιήσει ήδη την αίτησή τους δύνανται, εάν το επιθυμούν, να την τροποποιήσουν και να την οριστικοποιήσουν εκ νέου εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποστείλουν σχετικό αίτημα (ticket) στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://iep.edu.gr/helpdesk/open.php?topicId=72 για ξεκλείδωμα της αρχικής υποβληθείσας αίτησης.
Κατά τα λοιπά ισχύει η ανωτέρω Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ετικέτες: 
ΙΕΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ