ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Η διοικητική πράξη τοποθέτησης των Συμβούλων Εκπαίδευσης

Οι τοποθετούμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.
Δημοσίευση: 01/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εκδόθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας η διοικητική πράξη τοποθέτησης των Συμβούλων Εκπαίδευσης του Γ και Δ Περιφερειακού Συμβουλίου, στις Περιφέρειες Κρήτης,  Πελοποννήσου, Νοτίου και Βορείου Αιγαίου.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την διοικητική πράξη

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης τοποθετούνται με θητεία που λήγει την 31η Ιουλίου 2027.

Οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης, για όσο διάστημα ασκούν τα καθήκοντά τους, λαμβάνουν το σύνολο των επιδομάτων που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης.

Οι τοποθετούμενοι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης καλούνται να αναλάβουν υπηρεσία έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023.  ( σ.σ. Σήμερα  εκδόθηκε η   διαπιστωτική  απόφαση  της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων περί λήξης της θητείας ή της παύσης άσκησης αρμοδιοτήτων των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, κατά την παρ. 2 του άρθρου 231 του ν.4823/2021).

Στελέχη της εκπαίδευσης που τοποθετούνται σε θέση Συμβούλου Εκπαίδευσης, θεωρείται ότι έχουν αυτοδικαίως παραιτηθεί από κάθε άλλη θέση στελέχους της εκπαίδευσης που κατέχουν.

Σχόλια (10)

 
ΚΛΕΙΩ
12 Φεβ 2023 12:33

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου -ευχόμενη, βεβαίως, το esos, να κάνει, όπως πάντα, το ανάλογο ρεπορτάζ- πότε αναμένεται να βγει ο πίνακας μορίων μετά τη συνέντευξη για τους υποψηφίους ΣΕ του Στ Συμβουλίου.

 
@ERT
03 Φεβ 2023 20:46

Πιστεύω πραγματικά, ότι ακόμα κι ένα μαθητικό 15μελές, θα τα είχε καταφέρει καλύτερα 3,5 χρόνια τώρα.

 
Π.Μ.
03 Φεβ 2023 17:04

Οι συνεντεύξεις του Ε και ΣΤ συμβουλίου τελείωσα.Τα αποτελέσματα χάθηκαν στο δρόμο?

 
Ο Νεοδιόριστος
02 Φεβ 2023 18:32

Ασύμβατες έννοιες επιθεωρητισμός και Δημοκρατία!
Αφού όλοι έχουμε χαρτιά και προϋπηρεσίες είναι αυτονόητο ότι η εξέλιξή μας εξαρτάται από το Σύμβουλο!

 
ERT
02 Φεβ 2023 16:35

"Θέλουμε Δημοκρατικές και Συλλογικές αποφάσεις στα σχολεία μας"

OK, Το 15μελές θα αποφασίζει για την μετάθεσή σου. Πως σου φαίνεται;

 
Ο Δημοκράτης
02 Φεβ 2023 15:15

Επιβολή των κυβερνητικών αποφάσεων μέσω μονοπρόσωπων οργάνων.
Ο Επιθεωρητισμός είναι ένας και μοναδικός! Μαθαίνουν τα παιδιά να αποδέχονται τα μονοπρόσωπα όργανα! Θέλουμε Δημοκρατικές και Συλλογικές αποφάσεις στα σχολεία μας. Θέλουμε μία εισαγωγική επιμόρφωση στους Νεοδιόριστους εντός ωραρίου(αρχές Σεπτεμβρίου ή στα τέλη Ιουνίου) και όχι τρεις εισαγωγικές επιμορφώσεις εκτός ωραρίου. Να πάρει θέση η ΔΑΚΕ για την τρίτη εισαγωγική επιμόρφωση των Νεοδιόριστων, να ζητήσει την εξαίρεση όσων έχουν βεβαίωση εισαγωγικής επιμόρφωσης. Αποτελεί ασέβεια προς τις οικογένειές μας η υποχρέωση να ξανακάνουμε εισαγωγική επιμόρφωση εκτός ωραρίου για τρίτη φορά!

 
Γιώργος Π.
02 Φεβ 2023 13:25

"προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" σε ποιο σύμπαν;;;

 
@για την αναστάτωση που δημιουργείται
02 Φεβ 2023 11:24

είναι αλφαδιά τα σχολεία τρία χρόνια με δαύτη, καμία αναστάτωση ! (αυτό είναι το θέμα σου μόνο; δεν βλέπεις κάτι άλλο τόσα χ΄ρονια)

 
Αν προκηρυχθούν εκλογές
02 Φεβ 2023 11:09

Αν προκηρυχθούν εκλογές και προκύψει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα παγώσουν οι υπόλοιπες τοποθετήσεις γιατί κανένα κόμμα δεν επιλέγει στελέχη με νόμο άλλου κόματος. Η απόφαση αυτή της Κ. Κεραμέως να τοποθετούνται σε διαφορετικό χρόνο οι ΣΕ θα τινάξει την μπάγκα στον αέρα.

 
Παρατηρητής
02 Φεβ 2023 07:49

Κάποιος βρε παιδιά να σχολιάσει κάτι.
Έστω κάτι για την αναστάτωση που δημιουργείται στα σχολεία, στα μέσα της χρονιάς...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ