ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Η Σύγκλητος του ΟΠΑ για τις αμοιβές μελών ΔΕΠ

Δημοσίευση: 03/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

H Σύγκλητος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην 7η συνεδρίασή της, στις 02.02.2023, μετά από συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, ομόφωνα καλεί τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας να μεριμνήσουν, σε συμμόρφωση προς τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την άμεση θέσπιση νέου μισθολογίου των μελών ΔΕΠ που θα βελτιώνει ουσιαστικά τις αποδοχές των πανεπιστημιακών δασκάλων.

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου επιτελούν με ζήλο το λειτούργημά τους, παρόλο που η αγοραστική δύναμη των καθαρών ετήσιων αποδοχών τους είναι περίπου 30% μικρότερη σε σύγκριση με αυτή του 1995.

Ετικέτες: 
ΟΠΑΜέλη ΔΕΠ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ