ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας: Παράταση υποβολής αιτήσεων

Δημοσίευση: 03/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων των εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ. και εκπαιδευτών/ριών Ι.Ε.Κ.για συμμετοχή στο πρόγραμμα επιμόρφωσης εκπαιδευτικών/εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας,   έως και τη Δευτέρα 13-02-2023 στις 15:00, ανακοίνωσε σήμερα το ΙΕΠ.

Υπενθυμίζεται ότι το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής υλοποιεί τον τελευταίο κύκλο της Πράξης «Επιμόρφωση εκπαιδευτικών/ εκπαιδευτών σε θέματα μαθητείας» (ΟΠΣ: 5008057), η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης διάρκειας 39 ωρών υλοποιείται στην παρούσα φάση εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως (σε περιβάλλον σύγχρονης και ασύγχρονης επιμόρφωσης), κατά τη χρονική περίοδο Μαρτίου – Απριλίου 2023, και περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

ΘΕ1: «Θεσμικό πλαίσιο - διαδικασίες υλοποίησης Μεταλυκειακού έτους - Τάξη Μαθητείας» (6 ώρες)

ΘΕ2: «Προγράμματα Σπουδών Μαθητείας» (6 ώρες)

ΘΕ3: «Υγεία και Ασφάλεια εργασίας» (6 ώρες)

ΘΕ4: «Βασικές αρχές για την εκπαίδευση ενηλίκων» - «Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση» (6 ώρες)

ΘΕ5: «Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός και Πληροφόρηση» (6 Αθήνα, 03-02-2023 ώρες)

ΘΕ6: «Επιχειρηματικότητα» (6 ώρες)

ΘΕ7: «Καλές Πρακτικές - Συμπεράσματα» (3 ώρες)

Σχόλια (1)

 
μαθήτρια
04 Μαρ 2023 20:25

οι εξετάσεις πιστοποίησης πότε θα γίνουν?

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ