ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Οι 1.549 επιμορφωτές των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 03/02/2023
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ανακοινώθηκε από το  ΙΕΠ ο Πίνακας Επιμορφωτών/τριών Β ́ για την   Επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στα Προγράμματα Σπουδών και το Εκπαιδευτικό Υλικό Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

Στον πίνακα οι Επιμορφωτές Β’ εντάσσονται με φθίνουσα σειρά μορίων όπως προκύπτει από τους οριστικούς πίνακες κατάταξης υποψηφίων Επιμορφωτών/τριών Β’ ανά γνωστικό αντικείμενο (πρακτικό υπ ́ αρ. 6/24-11- 2021 και πρακτικό υπ ́ αρ. 7/18-04-2022 της Επιτροπής Εξέτασης αιτήσεων και κατάρτισης Μητρώου Επιμορφωτών Β’).

Επισημαίνεται ότι η επιλογή των Επιμορφωτών/τριών Β’ για ανάθεση επιμορφωτικού τμήματος θα γίνεται με σειρά προτεραιότητας κατά γνωστικό αντικείμενο και φθίνουσα σειρά μορίων.

Ετικέτες: 
ΙΕΠ.Επιμόρφωση

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ