ΜΑΘΗΤΕΣ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία στην Αττική και σε άλλες περιοχές της χώρας

Συνεχής ενημέρωση-Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία
Δημοσίευση: 05/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία  -δημόσια και ιδιωτικά- σε ολόκληρη την Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα, με  απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής.

Επίσης κλειστοί θα παραμείνουν   οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους.

Η απόφαση λήφθηκε  μετά από σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε πριν λίγο στην Περιφέρεια Αττικής.

Οδηγία υπ. Παιδείας στα σχολεία για τηλεκπαίδευση

"Να ζητήσετε από τους εκπαιδευτικούς σήμερα «να δοκιμάσουν την χρήση της ηλεκτρονικής αίθουσας webex που διαθέτουν, νωρίτερα  από την εφαρμογή στην τάξη».

Την οδηγία αυτή έδωσε το υπουργείο Παιδείας , το Σάββατο, προς  τους Διευθυντές των σχολείων, λόγω  της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

"Αυτό είναι καλό να γίνει, ειδικά για περιπτώσεις εκπαιδευτικών που έχουν πολλούς μήνες να χρησιμοποιήσουν το webex και έχουν την παλαιά έκδοση του λογισμικού", σημειώνει το υπουργείο Παιδείας  και τονίζει:

 • Οπότε μια δοκιμή την προηγούμενη ημέρα , αύριο Κυριακή, θα τους δώσει τη δυνατότητα να λάβουν τη νέα έκδοση του webex client. 
 • Παρακαλώ να σταλεί σε εκπαιδευτικούς για να είναι έτοιμοι. 
 • Για κάθε οδηγία/υποστήριξη οι εκπαιδευτικοί μπορούν να απευθύνονται στη σελίδα https://webex.sch.gr/

Τι ισχύει για την τηλεκπαίδευση σε περίπτωση κλειστών σχολείων λόγω καιρικών συνθηκών

Όλοι οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων  ενημερώσουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές ότι για τις ημέρες που θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες λόγω καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιείται κανονικά τηλεκπαίδευση τις πρωινές ώρες.

Ταυτόχρονα   αποστέλλουν στους μαθητές από την προηγούμενη ημέρα το πρόγραμμα που θα ακολουθεί κάθε τάξη/τμήμα κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης.

Οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι σχολικών μονάδων  μεριμνούν ώστε να αποστέλλονται σε όλους τους μαθητές οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις – σύνδεσμοι webex όλων των εκπαιδευτικών την προηγούμενη της έναρξης της τηλεκπαίδευσης.

Παράλληλα να φροντίσουν εφεξής να έχουν έτοιμο σχέδιο άμεσης ενημέρωσης εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών ώστε να τους παρέχουν κάθε δυνατή πληροφορία πριν την έναρξη της τηλεκπαίδευσης για την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Δήμος Βόλου

Όπως διαπιστώθηκε υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ασφάλειας για μαθητές και δασκάλους στα προαύλια, τις εισόδους και τις σκάλες των εξής κτηρίων:

 • 8ο Γυμνάσιο και 8ο Λύκειο, στην οδό Αλκίππης στη Νέα Δημηριάδα
 • 21ο Δημοτικό Σχολείο, στην Ορμινίου
 • 22ο Σχολείο, στην Ορμινίου
 • 12ο Δημοτικό Σχολείο στην Κύπρου με Γιάννη Δήμου
 • Στο 5ο Λύκειο στην Κύπρου με Γιάννη Δήμου

Προκειμένου να δοθεί ο αναγκαίος χρόνια για πλήρη και ασφαλή καθαρισμό των συγκεκριμένων σχολείων, αύριο Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, αυτά δεν θα λειτουργήσουν.

Δήμος Νοτίου Πηλίου

Mε απόφαση του δημάρχου Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού αναστέλλεται η λειτουργία τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νοτίου Πηλίου, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων, εκτός των Δημοτικών Σχολείων Καλών Νερών και Άνω Γατζέας, τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά.

Δήμος Ζαγοράς -Μουρεσίου

Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου μας, θα παραμείνουν κλειστές, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χαμηλές θερμοκρασίες & παγετός) που επικρατούν  σε ολόκληρη της περιοχή του Δήμου, σύμφωνα και με τις προβλέψεις της Ε.Μ.Υ.

Τα μαθήματα δύναται να πραγματοποιηθούν με τηλεκπαίδευση σύμφωνα με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών Αρχών.

Δήμος Αλμυρού 

Με απόφαση του δήμου αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Φθιώτιδα 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της  περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας, με  απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, Ηλία Σανίδα.

Εύβοια 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 6 και Τρίτη 7 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της  περιφερειακής ενότητας  Εύβοιας με  απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη,  Γιώργου Κελαϊδίτη. 

Δήμος Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι τα σχολεία της Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο, Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023, με ώρα άφιξης 09:00 λόγω του παγετού.

Οι παιδικοί/βρεφονηπιακοί σταθμοί θα λειτουργήσουν στο κανονικό τους ωράριο.

Στις Κοινότητες Κυριακίου και Αγίας Τριάδας τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση.

Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών (παγετού, χαμηλών θερμοκρασιών) που επικρατούν, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, η προσέλευση των μαθητών σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Δήμου Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας θα γίνει στις 9:00 π.μ.

Όλοι οι Παιδικοί σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν κλειστοί.

Δήμος Καντάνου - Σελίνου 

Με την σύμφωνη γνώμη των Αντιδημάρχων του Δήμου, ο Δήμαρχος Αν. Περράκης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκειο Παλαιόχωρας και ΕΠΑΛ Καντάνου), καθώς και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου, την Δευτέρα 06
Φεβρουαρίου 2023.
Η απόφαση λήφθηκε δεδομένων των έντονων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν το προσεχές διάστημα στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.
Η χιονόπτωση καθιστά επικίνδυνη την μετακίνηση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων από και προς τα σχολεία.
Επίσης σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, θα πρέπει να περιοριστούν οι μετακινήσεις των πολιτών για την αποφυγή ατυχημάτων.
Για τους παραπάνω λόγους και με προτεραιότητα την ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων-κηδεμόνων, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023.

Δήμος Ανωγείων

Ο Δήμος Ανωγείων ενημερώνει ότι αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 όλες οι σχολικές μονάδες και ο παιδικός σταθμός θα παραμείνουν κλειστά λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών. Επίσης θα παραμείνουν κλειστές οι δομές του ΚΗΦΗ και ΚΔΑΠ. Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου θα φροντίσουν για την επιμέλεια των ηλικιωμένων. Ανάλογα την πορεία της κακοκαιρίας θα υπάρξει ανακοίνωση για τις επόμενες ημέρες.

Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου 

Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου, έχοντας ύπ'όψη, την επικράτηση κακοκαιρίας με το όνομα ''ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ'' (''BARBARA'') στη χώρα μας από
την Κυριακή (05/02/2023), με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον ισχυρό
παγετό, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές, καθώς και
τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους εντάσεως 8 με 9 μποφόρ.

Αποφασίζει την διακοπή της δια ζώσης λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και του Παιδικού - Βρεφονηπιακού Σταθμού, του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, για την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2023 και Τρίτη 07 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και της επαγόμενης επικινδυνότητας στη μετακίνηση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Δήμος Κισσάμου

Ο Δήμος Κισσάμου ανακοινώνει ότι, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Έλους θα παραμείνουν κλειστά για προληπτικούς λόγους, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες στις ορεινές, κυρίως, περιοχές του Δήμου μας.

Χανιά

Με απόφαση του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Κατοχωρίου (Κεραμειών) και Νηπιαγωγείου Κεραμειών, για αύριο 6 Φεβρουαρίου.

Δήμος Μαλεβιζίου
 
Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Μαλεβίζι, καθώς και οι δημοτικοί και ιδιωτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ -ΜΕΑ.

Η απόφαση λήφθηκε λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που ήδη έχουν ξεκινήσει να εκδηλώνονται στην περιοχή και αναμένονται να ενταθούν τις επόμενες ώρες στο πλαίσιο της κακοκαιρίας «BARBARA», σύμφωνα με το αναθεωρημένο έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων γίνεται προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητών και η αποφυγή ατυχημάτων. Λαμβάνεται υπόψη το γεγονός ότι το σύνολο του Δήμου Μαλεβιζίου τελεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, αλλά και η οδηγία για τον περιορισμό των μετακινήσεων

Δήμος Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει ότι λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών εξαιτίας της κακοκαιρίας “Μπάρμπαρα “, για αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Σκινέ Φουρνέ θα παραμείνουν κλειστά.

Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Πλατανιά, θα λειτουργήσουν όλοι κανονικά, για όσα παιδιά προσέλθουν.

Δήμος Καλαβρύτων

Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των κινδύνων που δημιουργούνται για τις μετακινήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών, προς και από τις σχολικές μονάδες.

Δήμος Φλώρινας

Με απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 θα παραμείνουν κλειστά.
Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Λόγω των καιρικών συνθηκών, αύριο Δευτέρα 6/2/2023 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά.

Ο παιδικός σταθμός θα λειτουργήσει κανονικά.

Δήμος Καστοριάς

Αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στα σχολεία του δήμου Καστοριάς, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καστοριάς,

Με απόφαση του δημάρχου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Καστοριάς θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 το πρωί,εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. 

Δήμος Εορδαίας 

Λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, των προβλέψεων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας περί πολύ ισχυρού ολικού παγετού καθώς και πολύ ισχυρών ανέμων, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023 αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Εορδαίας.

Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Μυτιλήνης

Με απόφαση του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη και μετά από συνεννόηση με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Μυτιλήνης θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων από την κακοκαιρία «Μπάρμπαρα». 

Δήμος Δυτικής Λέσβου 

Με Απόφαση Δημάρχου και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις Διευθυντών των σχολείων και της Πολιτικής Προστασίας λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών και των πιθανών χιονοπτώσεων, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου θα είναι αύριο Δευτέρα 6/2 ΚΛΕΙΣΤΑ. 

Αναλόγως της πορείας των καιρικών συνθηκών, αύριο με νέα ανακοίνωση θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση για τη λειτουργία των σχολείων.

Σάμος

Οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι ιδιωτικοί και δημοτικοί Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ανατολικής Σάμου, δεν θα λειτουργήσουν την Δευτέρα 06/02/2023 και την Τρίτη 07/02/2023, διότι συντρέχουν συνθήκες που καθιστούν δυσχερή την πρόσβαση και την παραμονή των παιδιών στα σχολεία. Την Τρίτη θα εκτιμηθεί η κατάσταση και με νέα απόφαση , εάν απαιτηθεί ,θα κλείσουν και την Τετάρτη.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και εν όψει της επέλασης της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα», όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Σάμου καθώς και οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 06.02.2023 και την Τρίτη 07.02.2023 με απόφαση Δημάρχου.

Δήμος Άργους Μυκηνών

Λόγω του χιονιά που πλήττει έντονα τις ορεινές περιοχές του Δήμου Άργους Μυκηνών, τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, θα παραμείνουν κλειστές για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού οι παρακάτω σχολικές μονάδες:

 •     Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Σκοτεινής 
 •     Δημοτικό, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός Λιμνών
 •     Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Λυρκείας
 •     Μουσικό και Καλλιτεχνικό Σχολείο Προσύμνης

 Δήμος Γορτυνίας

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο   Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, τα σχολεία  στο δήμο Γορτυνίας,  με απόφαση του Δημάρχου Ευστ. Κούλη

Νάξος και Μικρές Κυκλάδες

Κλειστά  θα παραμείνουν αύριο  Δευτέρα 6/2 τα σχολεία στη Νάξο και στις Μικρές Κυκλάδες 

 

Σχόλια (16)

 
Γιάννης Κ.
06 Φεβ 2023 01:25

Συνάδελφοι, ἄς μή ξεχνᾶμε ὄτι ὁ ἐργοδότης μας δέν εἶναι ὁ ἐκάστοτε ὑπουργός Παιδείας ἀλλά ὁ Ἑλληνικός λαός γιατί αὐτός μᾶς πληρώνει. Ἄρα καλούμαστε νά τόν ὑπηρετήσουμε καλλιεργώντας τίς ἀξίες καί τίς ἀρχές του μέ ὅποιο τρόπο ἀνεξάρτητα ἀπό τίς ὅποιες "ὀδηγίες"....Ἄν ἔχουμε αὐτό στόν νοῦ μας θά πράξουμε κατά συνείδηση εἴτε μέ εἴτε χωρίς webex.

 
ΠΕ83
05 Φεβ 2023 21:12

και πως θα πάμε στο σχολείο? με πέδιλα του σκι;

 
@ @ Ένα τρίτο (1/3)
05 Φεβ 2023 20:08

Αυτό ακριβώς έγραψα, καλέ μου. Εργάζομαι μόνο με το ίντερνετ της υπηρεσίας και τους υπολογιστές της υπηρεσίας.
Μάθε να διαβάζεις, να κατανοείς, και μετά να κρίνεις.
Κι ας το επαναλάβω: όταν έπρεπε να στηρίξω τους μαθητές μου με τηλεκπαίδευση, το έκανα χωρίς καμία στήριξη από το υπουργείο. Αν το υπουργείο δεν με είχε απαξιώσει με τις απανωτές του προσβολές, θα συνέχιζα. Από τη στιγμή που επέλεξε να με προσβάλλει και να με απαξιώνει, θα πάρει από μένα τα όμοια.
Εσύ μπορείς, όταν έχεις τέτοιους εργοδότες, να σκίζεσαι για πάρτη τους. Εγώ θα σκιστώ μόνο γι' αυτούς που με σέβονται και δεν αγωνίζονται να δημιουργούν σε ανυποψίαστους, σαν και του λόγου σου, την ιδέα του "ακαμάτη" εκπαιδευτικού.

 
Tsiarasd
05 Φεβ 2023 18:35

Έτοιμοι για την τηλεκπαίδευση. Φαινόταν από Παρασκευή. Μας το είπε ο διευθυντής και μας έστειλε το προγραμμα τα λινκ τα στείλαμε εμείς στα παιδιά

 
οκ
05 Φεβ 2023 18:20

Φυσικά και θα κάνουμε webex !Έχουμε αγοράσει και καινούργιο εξοπλισμό με τα 200 ευρώ!τι άλλο θέλουμε!δώσε κανένα φράγκο,κυρά Νίκη, και άσε τα χαζά σου με την τηλεκπαίδευση.Απο τα ευχαριστώ χορτάσαμε...

 
ANASTASIOS
05 Φεβ 2023 18:17

ΑΠΛΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ! ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ??????

 
@ Ένα τρίτο (1/3)
05 Φεβ 2023 17:51

Δεν κατάλαβα... δεν έχει το σχολείο σου υπολογιστή ή ίντερνετ; Να πας και να κάνεις από εκεί μάθημα...

 
Όσοι …
05 Φεβ 2023 17:32

συνάδελφοι δεν έχουν υπολογιστή ή σύνδεση στο διαδίκτυο, θα πρέπει να ξέρουν ότι πρέπει να πάνε στο σχολείο, το οποίο θα τους διαθέσει υπολογιστή και ιντερνέτ, για να κάνουν το μάθημα από εκεί.. Και… ναι έχουν (σχεδόν όλα τα σχολεία) υπολογιστές ή λάπτοπ για όλους … έχω δει δεκάδες σφραγιστά λάπτοπ στο σχολείο μου… Και ναι το ίντερνετ μπορεί να αντέξει, αλλά και αν δεν αντέχει, θα πρέπει να πας στο σχολείο… και σίγουρα 8 στους 10 συναδέλφους θα προτιμήσουν να μείνουνε σπίτι και να κάνουν από εκεί ότι μπορούν. Αλλά από την άλλη ποιος θα ελέγξει αν έκανα ή όχι από το σπίτι μου webex; Και αν κάποιος γραφειοκράτης κάνει έλεγχο, τι θα μου κάνει εμένα που δεν έκανα webex; Θα μου κόψει το μισθό … Άντε γεια και καλή Τσαγκαροδευτέρα…

 
ΝΙΚΟΣ
05 Φεβ 2023 16:37

Εγώ πάντως δεν πήρα vaucher και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τπτα.

 
Ένα τρίτο (1/3)
05 Φεβ 2023 15:42

Μπράβο στο υπουργείο για την ετοιμότητά του. Κι έχω να προσθέσω ότι το κουπόνι που μου έδωσε για να πάρω λάπτοπ (600 ευρώ το λάπτοπ, 200 το κουπόνι) εγώ θα το αξιοποιήσω. Θα το αξιοποιήσω για το 1/3 των διδακτικών μου ωρών, γιατί δεν σκοπεύω να φθείρω την προσωπική μου περιουσία για ένα υπουργείο που συνέχεια με υποτιμά, ακυρώνει το πτυχίο μου και με προσβάλλει με κάθε ευκαιρία. Εξάωρο έχω αύριο λοιπόν, και θα χρησιμοποιήσω το λάπτοπ μου για 2 ώρες. Για τις υπόλοιπες ώρες θα ζητήσω τη συμβολή της υπηρεσίας μου, ήτοι να μου παράσχει ηλεκτρονικό εξοπλισμό αλλά και ίντερνετ. Γιατί από το δικό μου ίντερνετ η διοίκηση του υπουργείου μας δεν πρόκειται να δει χαΐρι. Αυτάάά!

 
Τηλεκπαίδευση
05 Φεβ 2023 13:53

Μη φας έχουμε γλάρο.

 
Ανωνυμος
05 Φεβ 2023 13:26

Με τα πανεπιστήμια και την εξεταστική τι θα γίνει;

 
gogo
05 Φεβ 2023 13:22

Υπα΄ρχει κάτι για τις συνεντεύξεις των σχολικών συμβούλων; Πολλοί/πολλές είναι από περιοχές εκτός Αττικής και η μετακίνηση αύριο θα είναι προβληματική!

 
nikos
05 Φεβ 2023 13:08

Έπρεπε να υπάρχει διαφοροποίηση για τα ειδικά σχολεία. Δεν είναι εφικτή η τηλεκπαίδευση στις σμεαε λόγω των ιδιαιτεροτήτων των παιδιών. Μείναμε ανοιχτά όταν όλα τα κλειστά ήταν κλειστά λόγω κορωνοιού.

Τώρα ξαφνικά πρέπει να γίνει τηλεκπαίδευση... ΕΛΕΟΣ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ