ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Οι αποφάσεις των Πανεπιστημίων για τη σημερινή λειτουργία τους, λόγω κακοκαιρίας

Δημοσίευση: 07/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

ΕΚΠΑ: Λόγω της δυσκολίας που υπάρχει στις μετακινήσεις, ως συνέπεια των καιρικών συνθηκών, για αύριο Τρίτη 7/2 αναβάλλονται οι εξετάσεις των φοιτητών σε όλα τα Τμήματα και τις Σχολές του ΕΚΠΑ.

Η λειτουργία του Πανεπιστημίου για τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση, αν αυτό χρειαστεί, ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και την κατάσταση που θα διαμορφωθεί.

ΕΜΠ: Οι εξετάσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη 7/2, θα γίνουν* εκτός αν προκύψει αλλαγή ή σαφής πρόγνωση αλλαγής καιρικών δεδομένων, αργότερα σήμερα, για την οποία η ενημέρωση θα προέλθει από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Πολιτική Προστασία κλπ).

Τα ανάλογα ισχύουν και για την εργασία του προσωπικού.

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Λόγω των δυσχερών καιρικών συνθηκών, αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν μόνο οι εξετάσεις των Προπτυχιακών Προγραμμάτων που είναι προγραμματισμένες από τις 11:30 π.μ. και μετά.

Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τη μετάθεση των προπτυχιακών μαθημάτων των οποίων οι εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες από τις 8:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ.

Κατ’ αναλογία, η προγραμματισμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών θα εκκινήσει από τις 11:30 π.μ.

Παρακαλούνται οι διδάσκοντες/διδάσκουσες και οι φοιτητές/τριες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου τις επόμενες ώρες για ενδεχόμενη μεταβολή στον προγραμματισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Σας ενημερώνουμε  ότι την Tρίτη 07/02/2023, για την ασφάλεια των φοιτητών όλων των Τμημάτων του Πανεπιστημίου (Αθήνα – Άμφισσα – Θήβα – Καρπενήσι), δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις, με σκοπό τον περιορισμό των μετακινήσεων των φοιτητών και του προσωπικού.

Για την αναπλήρωση των εξετάσεων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Γίνεται γνωστό ότι αναβάλλονται οι εξετάσεις των προπτυχιακών μαθημάτων της βάρδιας 9:00-11:00 της Τρίτης 7-2-2023.
Η εξέταση των μαθημάτων αυτών θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Γίνεται επίσης γνωστό ότι θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των προπτυχιακών μαθημάτων της Τρίτης 7-2-2023 από 11:15 έως το βράδυ σύμφωνα με το πρόγραμμα εξετάσεων.

Αν προκύψει αλλαγή των καιρικών δεδομένων με συνέπεια την αναβολή των εξετάσεων θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση, η οποία θα αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Ανακοινώνεται σε όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας ότι αύριο Τρίτη 07/02/2023 οι εκπαιδευτικές και διοικητικές διαδικασίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά με φυσική παρουσία.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ