Πρυτανικές εκλογές ΕΜΠ: Οι Προκηρύξεις

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 16η Μαΐου 2023 , ημέρα Τρίτη

22/02/2023

Άκουσε το άρθρο

Τις δύο Προκηρύξεις ανάδειξης των εσωτερικών και εξωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης , εξέδωσε σήμερα ο  Πρύτανης του ΕΜΠ Καθηγητής ΑνδρέαςΜπουντουβής

Για την εκλογή εσωτερικών μελών ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίστηκε  η 13η Απριλίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα Ελλάδος 3:00 μ.μ.

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε  η 16η Μαΐου 2023 , ημέρα Τρίτη.

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.) και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 23η Μαΐου 2023 , ημέρα Τρίτη και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ.

Εξωτερικά μέλη: Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων ορίζεται η 17η Απριλίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα Ελλάδας 3:00 μ.μ..

Η προθεσμία υποβολής των υποψηφιοτήτων δύναται να παραταθεί άπαξ για χρονικό διάστημα που δεν υπερβαίνει τις είκοσι (20) ημέρες, αν έως την καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεν έχει υποβληθεί επαρκής αριθμός υποψηφιοτήτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ