Θέματα που εξετάστηκαν στο ΚΥΣΔΙΠτου Αιρετού του ΚΥΣΔΙΠ Ιακωβίδη Γιάννη Θέματα που εξετάστηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ στην έδρα του στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, στις 09/3/2023 ημέρα Πέμπτη και αφορούν Διοικητικούς Υπαλλήλους του Υ

09/03/2023

Άκουσε το άρθρο

του Αιρετού του ΚΥΣΔΙΠ Ιακωβίδη Γιάννη

Θέματα που εξετάστηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΔΙΠ στην έδρα του στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, στις 09/3/2023 ημέρα Πέμπτη και αφορούν Διοικητικούς Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, των Περιφερειακών Υπηρεσιών, αποσπασμένων εκπαιδευτικών, υπαλλήλων εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας.

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΦ. Δ/ΝΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΑΙ Δ/ΝΣΕΩΝ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΑΔΕΙΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

1.      Έγιναν δεκτές 2 αιτήσεις, για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου

ΑΔΕΙΕΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

2.       Έγινε δεκτή 1 αίτηση για άδεια υπηρεσιακής εκπαίδευσης

Συζητήθηκαν άλλα θέματα που αφορούν, εκκρεμότητες του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και ενημέρωση των μελών.

Σας ενημερώνω ότι το συμβούλιο θα συνεδριάσει σύντομα για να εξετάσει και άλλα θέματα που αφορούν διοικητικούς υπαλλήλους αλλά και αποσπασμένους εκπαιδευτικούς, των Περιφερειακών Υπηρεσιών και των εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Παιδείας.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ