Το Πανεπιστήμιο Κρήτης επιακέφθηκαν ο Κ. Γαβρόγλου και ο Κ. Φωτάκης

23/03/2023

Ενημερώθηκε: 23/03/2023, 13:26

Άκουσε το άρθρο

Την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 ο πρώην Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστας Γαβρόγλου συνοδευόμενος από τον πρώην  Αναπληρωτή Υπουργό Έρευνας και Καινοτομίας κ. Κώστα  Φωτάκη πραγματοποίησαν συνάντηση  με τον Πρύτανη του  Πανεπιστημίου  Κρήτης καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη στο γραφείο της Πρυτανείας, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την Ανώτατη Εκπαίδευση σε τοπικό, εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο καθώς και θέματα έρευνας. Συγκεκριμένα ο πρώην Υπουργός ενημερώθηκε εκτενώς από τον κ. Πρύτανη, για την πορεία του Πανεπιστημίου Κρήτης και για τις ενέργειες που βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Ιδρύματος.

Από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ