Υποτροφίες για το σχ. έτος 2023 – 2024 από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα και το Stelios Philanthropic Foundation

Ανάδειξη και επιβράβευση της Αριστείας

28/03/2023

Άκουσε το άρθρο

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάδειξης της Αριστείας, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα παρέχουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους άριστους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και International Baccalaureate να ενταχθούν στη μεγάλη οικογένεια του σχολείου το επόμενο σχολικό έτος 2023 - 2024.

Προσφέρονται Υποτροφίες Υψηλής Ακαδημαϊκής Επίδοσης  - Υποτροφίες Αθλητικής, Πολιτιστικής & Μαθητικής Διάκρισης  - Υποτροφίες σε παιδιά αποφοίτων των Εκπαιδευτηρίων Δούκα με ποσοστό 100% - 50% - 30% ανάλογα με την επίδοση των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις και στη συνέντευξη που θα ακολουθήσει.

Ειδικά για τους μαθητές που ολοκληρώνουν, φέτος, τη Γ’ Γυμνασίου και επιθυμούν να φοιτήσουν στο International Baccalaureate, προσφέρονται 2 πλήρεις 100% Yποτροφίες Yψηλής  Aκαδημαϊκής Eπίδοσης με την πολύτιμη υποστήριξη του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου, αποφοίτου των  Εκπαιδευτηρίων Δούκα 1984 και του Stelios Philanthropic Foundation (www.stelios.org).

Οι υποτροφίες που προσφέρει το Stelios Philanthropic Foundation ξεκίνησαν πριν από 8 χρόνια με πρωτοβουλία του Συλλόγου Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα, και έκτοτε έχουν δώσει μια μοναδική ευκαιρία σε άριστους μαθητές να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα Εκπαιδευτήρια Δούκα προκειμένου να φοιτήσουν στα πιο γνωστά πανεπιστήμια Ευρώπης και Αμερικής.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων:    Παρασκευή 28 Απριλίου 2023
Ημερομηνία Εξετάσεων:         Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
https://doukas.edu.gr/registration-new/

Το πρόγραμμα Υποτροφιών των Εκπαιδευτηρίων Δούκα έχει βραβευθεί από τα Education Leaders Awards το 2016 και το 2017, στην κατηγορία «Επιβράβευση της Αριστείας».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ