Σύμβουλοι Εκπαίδευσης: Οι πίνακες μοριοδότησης των υποψηφίων Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας του Α' Συμβουλίου Επιλογής

Πριν τις 16 Απριλίου θα γίνει ενιαία η ανάληψη υπηρεσίας από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης του Α' και Β' Συμβουλίου.

29/03/2023

Ενημερώθηκε: 29/03/2023, 12:07

Άκουσε το άρθρο

Κυρώθηκαν από τοΠαιδείας και Θρησκευμάτων   οι πίνακες με την τελική  μοριοδότηση  των υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης του Α' Συμβουλίου Επιλογής  (Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας και Θεσσαλίας).

Από το υπουργείο Παιδείας καλούνται οι εγγεγραμμένοι στον τελικό αξιολογικό πίνακα να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης για τοποθέτηση σε θέσεις Σ.Ε. στο πληροφοριακό σύστημα υποβολής αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr) από την Πέμπτη 30-3-2023 μέχρι και την Παρασκευή 31-3-2023 και ώρα 23:59:59.

Οι υποψήφιοι που δεν υποβάλλουν δήλωση προτίμησης διαγράφονται από τον πίνακα

Όπως ήδη έχει ανακοινώσει ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Αλ. Κόπτσης, μέσω του esos, πριν τις 16 Απριλίου θα γίνει ενιαία η ανάληψη υπηρεσίας από τους Συμβούλους Εκπαίδευσης του Α' και Β' Συμβουλίου.

Σχόλια (14)

Ι.Δ.
|

Θα μπορούσαν και οι Διευθυντές Πρωτοβάθμιας να αναλάβουν πριν το Πάσχα στις Διευθύνσεις και στα σχολεία να πάνε μετά τις 18/4. Η Πρωτοβάθμια δεν θα έχει τόσα προβλήματα όσα η Δευτεροβάθμια.

Sancho Pancha Versus:Άνυδρο τοπίο Μάντσας
|

Κουβέντα για τους Επόπτες Ποιότητας..Ζήσε Μάη να φας ..Αν τποθετηθούν μετά τη λήξη των μαθημάτων θα μαζέψουν τα κουρελιασμένα ρετάλια της αξιολόγησης.Θα πρέπει να ορισθούν αμέσως μετά τις 28 του Απρίλη για να φτιάξουν τα νέα σεντόνια της παιδαγωγικής ευθύνης των Συμβούλων η οποία ισχύει και την περίοδο των εξετάσεων

@Α.Κ.
|

Σου έδωσαν δυο μέρες να το σκεφτείς και να μπεις να πατήσεις δυο κουμπάκια. όχι για να προσπαθείς να μπεις.... Συνεχώς παρατάσεις ζητάμε. Δηλαδή αν σου δώσουν ακόμη μια μέρα τι θα κάνεις; Θα το σκεφτείς περισσότεροι ή θα πατάς περισσότερα κουμπάκια; Έλεος... Ο χρόνος είναι για να σκεφτείς, συνάδελφε, και όχι να πατάς κουμπάκια... Και άμα τόσο καιρό μετά την ανακοίνωση του πίνακα δεν έχεις αποφασίσει τι θα δηλώσεις, είσαι απλά "αναποφάσιστος" και δεν σου φταίνε οι 3 ώρες που είναι εκτός η ταυτοποίηση της ΓΓΠΣ.

Α.Κ.
|

Δεν μπορώ να μπω στην πλατφόρμα των Συμβούλων γιατί η gssis κ΄άνει εργασίες επισκευής. Θα ανοίξει μετά τις 11 το βράδυ. Πάει η μία μέρα που μας έδωσαν για τη δήλωση τοποθέτησης μας. Πρέπει το Υπουργείο να δώσει παράταση.

Mr Nikos
|

Υπάρχει νεότερος αναθεωρημένος πίνακας μετά τις 6/12/2022;

Είθε...
|

να πρυτανεύσει η λογική και με αίσθημα συνέπειας να αποφασιστεί και η ανάληψη υπηρεσίας των ΔΣΜπριν από το Πάσχα. Όχι τοποθετήσεις και αναλήψεις στελεχών εκπαίδευσης με δύο μέτρα και δύο σταθμά...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
|

Προλαβαίνουν και για ανάληψη υπηρεσίας ΔΣΜ,οι οποίοι είναι περίπου 6.000.Οι υπόλοιποι 8.000 είναι προιστάμενοι 1/θέσιων,2/θ,3/θ δημοτικών και νηπιαγωγείων που ορίζονται Σεπτέμβριο.

@Κωνσταντίνος ΣΕ
|

@Κωνσταντίνος ΣΕ
Δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές για το Β' Συμβούλιο.
Απλώς προστέθηκαν κάποια ονόματα σχολείων (κυρίως ιδιωτικών) στις ήδη καθορισμένες από τις ΔΙΔΕ ομάδες σχολείων.
Ούτε καν στα νησιά υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές.
Ίδιες περιοχές, απλώς προσθήκες ονομάτων σχολείων.

Συνέπεια και αξιοπιστία
|

Άμεση τοποθέτηση των Διευθυντών σχολικών μονάδων Π. Ε. πριν το Πασχα.
Η λειτουργία των δημοτικών σχολείων μπορεί να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα με την τοποθέτηση νέων διευθυντών.

ΔΑΣΚΑΛΟΣ
|

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ 21 ΜΑΗ

Κωνσταντίνος ΣΕ
|

Νομική υπηρεσία υπάρχει στο Υπουργείο; Υπάρχει ΦΕΚ με την κατανομή των θέσεων σχολικών συμβούλων με ημερομηνία 27-3-2023 και κατάργηση αυτού του Ιανουαρίου. Πρέπει να διορθωθεί η πρόσκληση στο σημείο 2. Επίσης πρέπει να κληθούν οι Σύμβουλοι του Β ΠΣΕ να δηλώσουν προτιμήσεις σύμφωνα με το ΦΕΚ της 27-3-2023 που ισχύει σήμερα καθώς ΔΕΝ υπάρχει διοικητική πράξη τοποθέτησης.

Ιερόθεος
|

Πάλι λάθος !

Δυστυχώς !

Στην Πρόσκληση για υποβολή δήλωσης τοποθέτησης !

Στο Σχετικό 2 !

Αναφέρει την παλιά κατανομή σχολικών μονάδων του Ιανουαρίου που δεν ισχύει πιά !

Άλλαξε πριν λίγες μέρες !

Όλα ΜΠΑΧΑΛΟ ! ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ, ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ, ΑΝΡΥΘΥΝΟΤΗΤΑ !

Sancho Pancha Versus:Άνυδρο τοπίο Μάντσας
|

Ευχές μγια γόνιμη θητεία σε όλους τους καλούς φ΄ίλους.Άντε και καλή ανάληψη πριν την Ανάσταση!

....
|

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΣΜ ΠΡΙΝ ΚΛΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ