Διευθυντές Σχολείων: "Σέρνεται" η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων-Εκνευρισμός από το πρωί σε χιλιάδες υποψηφίους Διευθυντές

Από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών με τα αντίστοιχα σχολεία τα οποία αναλαμβάνουν να διοικήσουν

10/04/2023

Ενημερώθηκε: 10/04/2023, 20:00

Άκουσε το άρθρο

"Σέρνεται" στην κυριολεξία από τις 8 το πρωί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων, στην οποία καλούνται οι χιλιάδες υποψήφιοι Διευθυντές Σχολείων  να  δηλώσουν τις  προτιμήσεις  σχολικών μονάδων.

Οι υποψήφιοι Διευθυντές  βρίσκονται σε μεγάλο εκνευρισμό καθώς προσπαθούν από το πρωί να κάνουν τις δηλώσεις τους σε μια πλατφόρμα η οποία σε κάποιους πηγαίνει με ρυθμούς "χελώνας" και σε άλλους δεν ανοίγει καθόλου.

Όσοι υποψήφιοι κατάφεραν να ολοκληρώσου  τη διαδικασία στο τέλος της δήλωσης δεν υπάρχει η λέξη "Επιβεβαίωση της δήλωσης" με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη ανησυχία εάν τελικά η δήλωση είναι "επιτυχής". Επίσης αποδεικτικό της υποβολής δήλωσης  δεν αποθηκεύει - εκτυπώνει το σύστημα, ούτε δίνει Αριθμό Πρωτοκόλλου. Πρέπει άμεσα το υπουργείο Παιδείας να κάνει σχετική ενημέρωση.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει αύριο Τρίτη 11 Απριλίου και ώρα  23:59.

Από τις 18 έως και τις 20 Απριλίου θα ανακοινωθούν οι τοποθετήσεις  των νέων Διευθυντών με τα αντίστοιχα σχολεία  τα οποία αναλαμβάνουν να διοικήσουν.

Η επεξεργασίας των δηλώσεων προτιμήσεων και επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων από τις επιτροπές θα ξεκινήσει τη Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (88)

Cavo Paradiso
|

ΕΑΝ ΔΕ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!!!! 3 ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΣΑΡΕΙ.....

Στάθης
|

Μισή ώρα στο σύστημα.
Μέσα σε μισή ώρα κατάφερα να δηλώσω 2 Σχολεία.
Μετά από αυτή τη μιση ώρα με πέταξε έξω και δεν μπορώ να ξαναμπώ.
Χάος !

Πόσα απίδια είπαμε βάνει ο σάκος?
|

@DD 11 Απρ 2023 08:08
Μόρια
1.Είναι δημοσιευμένα τα μόρια από τα μετρήσιμα. Πχ 20
2. Είναι δημοσιευμένα τα συνολικά μόρια. Πχ 41,85 (τα 20 μόρια από το 1. + μόρια από συνέντευξη + μόρια από αίτηση θεραπείας).
Ερώτηση : Αφαιρώντας από το 2 το 1 (2-1)..... βρείτε μου σας παρακαλώ τα μόρια της συνέντευξης και τα μόρια των συνολικών μετρήσιμων.

Υποψήφιος
|

Ένα από τα λίγα σχολεία που ήθελα να δηλώσω δεν υπάρχει στη λίστα προτιμήσεων της Α' Αθήνας. Το 129ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Επικοινώνησα με τον νυν Διευθυντή του Σχολείου και μου επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει, όχι μόνο αυτό αλλά και άλλα σχολεία.

"Μισοαλήθειες"...?
|

Προς @ΒΑΣΙΛΗΣ 10 Απρ 2023 19:42
Και γιατί κάποιος υποψήφιος, εκτός από τη βάσανο του να βγάλει άκρη με τα δικά του μόρια.... πριν τις οδηγίες + μετά τις οδηγίες + προσωρινά + μετά από ένσταση + αναμορφωμένα + μετά από αίτηση θεραπείας + μετά τη συνέντευξη + οριστικά.... σε εξελάκια, σε πιντιεφάκια, σε νέα διορθωμένα εξελάκια και πιντιεφάκια.... να χρειάζεται να κάνει και τον μαθηματικό ντέντεκτιβ, για τα μόρια των άλλων? Πόσο υπηρετεί αυτό, τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την αριστεία που ευαγγελίζεται η πολιτική μας ηγεσία?
Και να σας πω και κάτι άλλο? Θέλετε να βάλουμε ένα στοίχημα, ότι ακόμα και ο μαθηματικός Πλατάρος να είστε..... αν σας δώσουν να βρείτε τα μόρια πχ 10 τυχαίων υποψηφίων (και με βάση το παράδειγμα που ανέφερα παραπάνω), ούτε κι εσείς θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη με "μια απλή αφαιρεση"?

DD
|

Μόρια

1.Είναι δημοσιευμένα τα μόρια από τα μετρήσιμα
2. Είναι δημοσιευμένα τα συνολικά μόρια

Αφαιρώντας από το 2 το 1 (2-1) βρίσκουμε τα μόρια της συνέντευξης

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
|

Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ! ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΩΓΕΣ...

Γεώργιος
|

Ναι ,με ακουτε;;; Δεν ξέρω αν μ ακούτε, αλλά γειά σας...
Ραντεβού στις κάλπες!!!¡!!!!!

Ηλίας
|

Τι είχα Γιάννη...τι είχες πάντα. Εκλογές 21 Μαΐου!!!!!!!!!! Αμην!!!! Απ τη διεύθυνση Ανατ. ΑΤΤΙΚΉΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Νίκη
|

Σέρνεται σαν το φίδι... Αλλάζει χρώματα όποτε θέλει, γαλάζιο, μπλε, πράσινο. Πετάγεται από μια Διεύθυνση σε άλλη... Τι είναι;
-Μήπως είναι ο χαμαιλέων;
-ΟΧΙ.
-Μήπως είναι η πλατφόρμα της Νίκης της Αρίστου;
-ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ! Το βρήκες...!

@Σε ένα λεπτό είχα τελειώσει....
|

Εσύ φαίνεται ότι είσαι καραδεξιός ή μάλλον κυβερνητικός. Γι' αυτό όλα τα τελειώνεις σε ένα λεπτό. Οι υπόλοιποι που έχουν θέματα, π.χ. με τους προσωπικούς κωδικούς τους βρέθηκαν σε αίτηση άλλου υποψήφιου διευθυντή, μάλλον είναι Συριζαίοι... Σταματήστε πια την προπαγάνδα! Η αχριστεία τους δεν έχει όρια, Όσο κι αν θέλετε να τους υπερασπιστείτε, το νιώθουμε πια στο πετσί μας (και στην Άριστη πλατφόρμα σας). Δε θα μας πείσετε ότι αυτό που βλέπουμε στην οθόνη, είναι το όνομά μας, ενώ είναι κάποιου άλλου. Έλεος πια!!! Στις 21/5 θα πάτε στα σπίτια σας, για να τα βλέπετε από εκεί όλα ιδανικά!

@απλή αφαιρεση
|

δεν μπορούσαν δηλαδή να έχουν μια στήλη με τον βαθμό της;;;;;;; για δεξιότητες στα μαθηματικά ; είσαι σοβαρός;

Προτιμήσεις σχολείων
|

Μπαίνοντας με κωδικούς taxisnet με έβγαλε στην αίτηση άλλου συναδέλφου από την πρωτοβάθμια ενώ εγώ είμαι στην δευτεροβάθμια. Αφού έκανα αποσύνδεση και εκ νέου σύνδεση μπήκα στην δική μου αίτηση. Πως διασφαλίζεται ότι δεν μπορεί να μπει κάποιος στη δική μας αίτηση και να αλλάξει τις Προτιμήσεις; Σας παρακαλώ πολύ δείτε αυτό το τεχνικό ζήτημα.

Τάσος
|

Η πλατφόρμα έπαθε σκοΐλ ελικίκου. Τόση αριστεία αρκεί 21Μαΐου σπίτι τους.

@ΒΑΣΙΛΗΣ
|

"Το χειρότερο είναι, ότι καμία Διεύθυνση Εκπαίδευσης δεν δημοσίευσε πίνακα μόνο με τα μόρια που πήρε στη συνέντευξη ο κάθε υποψήφιος διευθυντής. Γιατί άραγε;"

...Εδώ και καιρό έχουν δημοσιευθεί οι τελικοί πίνακες μοριοδότησης αντικειμενικών κριτηρίων απ' όλες τις Διευθυνσεις.Δε χρειάζεται να είναι κανείς μαθηματικός για να βρει τη βαθμολογία της συνέντευξης κάνοντας μια απλή αφαιρεση.....

Ιωάννης Κ.
|

Στην ΔΔΕ Καστοριάς
ακόμα (10/4/23) δεν αναρτήθηκε ο κυρωμενος πίνακας, ούτε λειτουργεί η ·πλατφορμα·

Σε ένα λεπτό είχα τελειώσει....
|

Δεν έκανα πάνω από ένα λεπτό να υποβάλω τις προτιμήσεις μου.
Και οι διεκρινίσεις που δίνονται στην πλατφόρμα σαφείς και κατατοπιστικές....Πιο κατατοπιστικές και πιο σαφείς δεν γίνεται:

"-Η αποθήκευση των προτιμήσεων γίνεται αυτόματα μετά από κάθε αλλαγή.
-Η οριστική υποβολή τους θα γίνει αυτόματα στις 11/04/2023 23:59 Ως αριθμός πρωτοκόλλου θεωρείται η χρονοσήμανση της τελευταίας τροποποίησης που εμφανίζεται παρακάτω.
-Μέχρι της 11/04/2023 23:59 μπορείτε να τροποιοήσετε τις προτιμήσεις σας όσες φορές χρειαστεί
-Οι προτιμήσεις σας θα είναι ορατές στις επιτροπές από την 12/04/2023 08:00 και μετά"

Πόσο πιο απλά να τα γ΄ράψει....

P K
|

Και αν το σύστημα (στην καλοπροαίρετη εκδοχή) δεν κρατήσει σωστά η δεν κρατήσει καθόλου τις επιλογές μου ??
Πολλά έχουν δει τα μάτια μου,
Μ' αυτό μου φέρνει τρόμο !!!

alastor
|

Υπάρχει κάτι που σχεδιάστηκε εγκαίρως και στη συνέχεια λειτούργησε σωστά επί Κεραμέως; Απορώ πως περιμένατε κάτι καλύτερο τώρα.... ΥΓ έχασα το μέτρημα με τα χρονοδιαγράμματα, στο 4ο είμαστε τώρα; μη βιάζεστε, έχει κι άλλα....

@Βασίλης
|

Μην απορείς συνάδελφε γιατί ούτε στους υποψ. Σχολικούς Συμβούλους ανακοίνωσαν τα μόρια της συνέντευξης. …

Πέφτω απ' τα σύννεφα....
|

Αυτό πια δεν το περίμενα. Μα να σέρνεται η πλατφόρμα; Ήθελα να ρωτήσω αυτοί εκεί "στην πλατφόρμα" δεν φοβούνται τίποτα; Κε Γενικέ ρίξε τους μια αξιολόγηση να δούμε θα το ξανακάνουν!

ΔΚ
|

Από τα σχολεία της Δνσης Ανατολικής Θεσνίκης λείπει το Εργαστηριακό Κέντρο Καλαμαριας μεχρι τώρα το απόγευμα...στάλθηκαν μαιλ, έγιναν τηλ, έχουμε δικαίωμα να τα δηλώσουμε τα ΕΚ,Μας ανοίγουν τα άλλα 3 ΕΚ αλλά το συγκεκριμένο ΕΚ δεν το εμφανίζει με τίποτε......γιατί?

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
|

Αν ισχύουν αυτά που γράφουν οι υποψήφιοι, είναι προφανές ότι πάμε σε ακύρωση διαδικασίας. Πρέπει να υπάρχει προσωρινή αποθήκευση, οριστική υποβολή, αριθμός πρωτοκόλλου αίτησης και φυσικά εκτύπωση της αίτησης. Διαφορετικά η διαδικασία δεν είναι νόμιμη.

Χρήστος
|

Μια χαρά δουλεύει η πλατφόρμα. Μπήκα 3 φορές, βλέπω τις καταχωρήσεις, ακόμα και τροποποίηση σε μία επιλογή έχω κάνει. Προς ενημέρωση των χειριστών,στον νομό Λάρισας, πρέπει να συμπληρωθούν 2 σχολεία που λείπουν. Το ΕΝΕΓΥΛ Λάρισας και το ΕΝΕΓΥΛ Ελασσόνας.

Κπ
|

Βγάλτε και ένα στατιστικό με το μο βαθμολογιας συνέντευξης ανα διευθυνση

Χρυσα
|

Οι άριστοι που θέλουν και αξιολόγηση κι εδώ μπάχαλο τα έκαναν ουτε μια πλατφορμα σωστή δεν εξασφάλισαν για τους υποψήφιους διευθυντές! Έλεος πια σας βαρεθήκαμε φυγετε!!!!!!! Σ όλο το φάσμα του εκοαιδευτικου κόσμου από πρωτοβαθμια μέχρι τριτοβάθμια είστε ανίκανοι απαράδεκτοι σε όλα!

Γιε-Yes
|

@ Δημήτρης Κ.
Στην πλατφόρμα αναφέρονται αυτά που λες κατόπιν εορτής όμως! Που σημαίνει ότι για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως η πλατφόρμα είναι προχειροδουλειά με πολλά κρυμμένα bug, που ξεπηδούν κάθε λίγο και λιγάκι...

Αντιγόνη Μ.
|

Από την πλατφόρμα στην Αθμια Α Αθήνας λείπει ένα σχολείο (ίσως και περισσότερα)

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
|

Εβαλα σχολεία, έκανα εκτύπωση, ας τολμήσουν τώρα να βάλουν άλλον με λιγότερα μόρια στα σχολεία που δήλωσα, οι μηνύσεις θα φτάσουν μέχρι ψηλά....

Έλενα
|

Αναφέρει ότι ως αριθμός πρωτοκόλλου θα θεωρηθεί η χρονοσήμανσης της τελευταίας τροποποίησης, ήτοι ημερομηνία καταχώρισης, ώρα, λεπτό και δευτερόλεπτο. Το λες και μπακαλοδουλειά της τελευταίας στιγμής, η οποία έγινε λόγω των με κοινή λογική επισημάνσεων των συναδέλφων. Αλλά κοινή λογική... ποιος την έχασε, για να τη βρούν αυτοί στο Υπουργείο;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ