ΒΟΥΛΗ

Τροπολογία για τις δαπάνες της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Δημοσίευση: 10/04/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με τροπολογία , η οποία κατατέθηκε από την υπουργό Παιδείας Ν. Κεραμέως,, προς  ψήφιση, στη Βουλή, αργά σήμερα το βράδυ ρυθμίζονται ζητήματα σχετικά με τις δαπάνες της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ειδικότερα, η τροπολογία έχει ως εξής:

Άρθρο 11
Δαπάνες της Κεντρικής Υπηρεσίας και των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

1. Οι πάσης φύσεως πάγιες και λειτουργικές δαπάνες των δεκατριών (13) Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων του πρώτου τριμήνου του έτους 2023, θεωρούνται νόμιμες και κανονικές και αναλαμβάνονται, εκκαθαρίζονται και εξοφλούνται σε βάρος των πιστώσεων των αντίστοιχων Ειδικών Φορέων του τακτικού προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης αντίθετης γενικής και ειδικής διάταξης.

2. Οι δαπάνες που αφορούν στην παροχή υπηρεσιών καθαριότητας, συντήρησης κτιρίου και ανελκυστήρων, καθώς και φύλαξης, σε δομές και εγκαταστάσεις αρμοδιότητας της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, για την περίοδο από Ιης.1.2022 έως και την 31.3.2023, θεωρούνται νόμιμες και κανονικές και εκκαθαρίζονται και εξοφλούνται σε βάρος των πιστώσεων του Προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης γενικής και ειδικής διάταξης.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ